0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρεπιπτόντως μερικοί κουτοπόνηροι κάνουν την αίτηση χωρίς να καταθέτουν το 50αρικο.Αυτός ήταν ακόμα ένας λόγος απόρριψης που διάβαζα παλιότερα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 24, 2012, 10:40:18 amΠαρεπιπτόντως μερικοί κουτοπόνηροι κάνουν την αίτηση χωρίς να καταθέτουν το 50αρικο.Αυτός ήταν ακόμα ένας λόγος απόρριψης που διάβαζα παλιότερα.Χθές που μίλησα με ΑΣΠΑΙΤΕ για πιθανούς λόγους απόρριψης μου είπαν ότι κάποιοι, παρά το γεγονός ότι είχαν καταθέσει στην τράπεζα το 50ευρο, δεν είχαν επισυνάψει την απόδειξη στο φάκελο. Άκυροι και αυτοί...Εμένα πάντως μου έκαναν εντύπωση μερικοί που δεν είχαν επισυνάψει καν τον βασικό τίτλο σπουδών...
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που χρησιμεύει αυτό το πρόγραμμα, για να διδάσκω ΣΕΠ και μόνο εκεί;;
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Ειναι στάνταρ ότι σε κάθε παράρτημα τα μαθήματα είναι απογευματινά και αρχίζουν ΄στις 4 η ώρα και τελειώνουν 8 η ώρα;; Υπάρχει κάποια ελαστικότητα σε περίπτωση που κάποιος δουλεύει, δηλαδή αν δεν προλάβει να πάει 4 η ώρα και πάει 5 παίρνει απουσία;;