*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2012-2013  (Αναγνώστηκε 114789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2012-2013
« Απάντηση #252 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 01:58:08 pm »
Όπως έγραψα και πιο πριν είμαι για μια θέση εκτός..

Αυτός που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη μοριοδότηση έχει επιλέξει ως πρώτη πόλη,σχολή που για εμάς δεν είχε προκυρήξει θέση.

Για παράδειγμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουμε σειρά προτίμησης ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ με διαφορετική σειρά ο καθένας,
αυτός έχει ΡΟΔΟΣ-ΑΘΗΝΑ-κ.λ.π. ενώ στην Ρόδο δεν προκηρύχτηκε θέση για εμάς,παρά μόνο στις πόλεις που προανέφερα.

Πως γίνεται αυτό;Γιατί είναι έγκυρo;
Επειδή βλέπω ότι ο συνάδελφος έχει δηλώσει στον πίνακα αναπληρωτών "Νότιο Αιγαίο" μήπως ήρθε σε συνεννόηση
ώστε και αυτός να εξυπηρετηθεί και η νεοσύστατη Ρόδος να μαζέψει κόσμο;

Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια..

Υ.Γ.Ο ΚΑΥ γράφει στο τέλος της 2ης σελίδας "Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει στην αίτησή του με σειρά προτεραιότητας όσες πόλεις επιθυμεί να φοιτήσει (απ’ αυτές στις οποίες λειτουργεί το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης)."

Kοίτα δεν νομίζω να είναι λόγος απόρριψης κάποιου επειδή δήλωσε παράρτημα που δεν υπάρχει η ειδικότητα, εφόσον δήλωσε όλα τα άλλα στα οποία υπάρχει. Δεν ξέρω κιόλας, λογικά δεν θα του μετρήσουν την Ρόδο καν. Θα το δεις προφανώς που περνάει και όταν βγουν τα τελικά. Αν δεις π.χ. ότι του γράφουν ότι πέρασε Ρόδο ε ναι τότε βάζεις δικηγόρο και τους ζητάς τα ρέστα άμεσα με μια ωραία αποζημιουσούλα σε περίπτωση που σε πάρουν. Θεωρείται παραποίηση του ΚΑΥ και του πίνακα εισακτέων σε περίπτωση που τον πάρουν Ρόδο και το θεωρώ αρκετά σοβαρό σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο.
Τώρα υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να βολευει εσένα μιας και είναι σαν να ανοίγει μια επιπλέον θέση, επομένως να μην κάνεις τίποτα από όλα αυτά, θα δεις άμα σε καλέσουν. Είναι ένα πιθανό σενάριο στη Ρόδο να μην πάνε πολλοί και ίσως βρουν κάποιο έμμεσο τρόπο να το αντιμετωπίσου αυτό, ο οποίος τρόπος ίσως βολέψει άλλους υποψηφίους.
Το πιο σωστό από όλα είναι: να ακολουθηθεί πλήρως ο ΚΑΥ και αν μείνουν πολλές κενές θέσεις στη Ρόδο (π.χ. διότι δεν την δήλωσε κανείς) να βγει συμπληρωματική προκήρυξη για ειδικότητες και για τα άτομα που έμειναν από έξω από την πρώτη προκήρυξη και να πουν ποιος θέλει Ρόδο από αυτούς τους συγκεκριμένους.
Δεν ξέρω όλα υποθετικά είναι
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:04:57 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:51:15 »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:14:49 pm »
Όπως έγραψα και πιο πριν είμαι για μια θέση εκτός..

Αυτός που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη μοριοδότηση έχει επιλέξει ως πρώτη πόλη,σχολή που για εμάς δεν είχε προκυρήξει θέση.

Για παράδειγμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουμε σειρά προτίμησης ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ με διαφορετική σειρά ο καθένας,
αυτός έχει ΡΟΔΟΣ-ΑΘΗΝΑ-κ.λ.π. ενώ στην Ρόδο δεν προκηρύχτηκε θέση για εμάς,παρά μόνο στις πόλεις που προανέφερα.

Πως γίνεται αυτό;Γιατί είναι έγκυρo;
Επειδή βλέπω ότι ο συνάδελφος έχει δηλώσει στον πίνακα αναπληρωτών "Νότιο Αιγαίο" μήπως ήρθε σε συνεννόηση
ώστε και αυτός να εξυπηρετηθεί και η νεοσύστατη Ρόδος να μαζέψει κόσμο;

Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια..

Υ.Γ.Ο ΚΑΥ γράφει στο τέλος της 2ης σελίδας "Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει στην αίτησή του με σειρά προτεραιότητας όσες πόλεις επιθυμεί να φοιτήσει (απ’ αυτές στις οποίες λειτουργεί το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης)."

Kοίτα δεν νομίζω να είναι λόγος απόρριψης κάποιου επειδή δήλωσε παράρτημα που δεν υπάρχει η ειδικότητα, εφόσον δήλωσε όλα τα άλλα στα οποία υπάρχει. Δεν ξέρω κιόλας, λογικά δεν θα του μετρήσουν την Ρόδο καν. Θα το δεις προφανώς που περνάει και όταν βγουν τα τελικά. Αν δεις π.χ. ότι υου γράφουν Ρόδο ε ναι τότε βάζεις δικηγόρο και του ζητάς τα ρέστα άμεσα με μια ωραία αποζημιουσούλα σε περίπτωση που σε πάρουν. Θεωρείται παραποίηση του ΚΑΥ και του πίνακα εισακτέων σε περίπτωση που τον πάρουν Ρόδο και το θεωρώ αρκετά σοβαρό σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο.
Τώρα υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να βολευει εσένα μιας και είναι σαν να ανοίγει μια επιπλέον θέση, επομένως να μην κάνεις τίποτα από όλα αυτά, θα δεις άμα σε καλέσουν. Είναι ένα πιθανό σενάριο στη Ρόδο να μην πάνε πολλοί και ίσως βρουν κάποιο έμμεσο τρόπο να το αντιμετωπίσου αυτό, ο οποίος τρόπος ίσως βολέψει άλλους υποψηφίους

Δεν σκέφτομαι να κάνω ένσταση επειδή δήλωσε Ρόδο στην αίτηση.
Αν εισαχθεί όμως,αλλάζει το πράγμα..
Αλλά ας μην προτρέχω.Θα περιμένω αποτελέσματα..

Επίσης γνωρίζει κανείς την απάντηση σε αυτό
παιδια να ρωτησω εαν καποιος ξερει σιγουρα για τα εξης
1) αμοιβαιες μεταγραφες γινονται μονο μεταξυ ιδιων ειδικοτητων ή και απο αλλες?

Με ρωτάει μια φίλη που εισάγεται σε μακρινή πόλη.
Η γραμματεία της ΑΣΠΑΙΤΕ θα ανοίξει ξανά από Δευτέρα αλλιώς θα ρωτούσαμε..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:22:25 pm από Aris81 »
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:25:20 pm »
Όταν φοίτησα στην Ασπαίτε(2010-2011) δεν προβλέπονταν μετεγγραφές σε καμία περίπτωση.
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει.

Αποσυνδεδεμένος hill

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:29:15 pm »
Απαράδεκτοι,δεν μου μέτρησαν τα μόρια της 2ης ξένης γλώσσας και μένω έξω!Ας δούμε με την ένσταση τι θα γίνει για να κρίνουμε καλύτερα το τι γίνεται εκεί μέσα!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:51:15 »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:31:09 pm »
Όταν φοίτησα στην Ασπαίτε(2010-2011) δεν προβλέπονταν μετεγγραφές σε καμία περίπτωση.

Στο φετινό ΚΑΥ,στη σελίδα 25 γράφει:

3. Αμοιβαίες μετεγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο πριν από την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, με παράλληλες αιτήσεις των ενδιαφερομένων οι οποίες θα υποβάλλονται στο
Παράρτημα εγγραφής τους το αργότερο πέντε (5) ημέρες μετά την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου.

Aλλά δεν γράφει αν πρέπει να είναι ίδιας ειδικότητας.
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:34:35 pm »

Στο φετινό ΚΑΥ,στη σελίδα 25 γράφει:

3. Αμοιβαίες μετεγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο πριν από την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, με παράλληλες αιτήσεις των ενδιαφερομένων οι οποίες θα υποβάλλονται στο
Παράρτημα εγγραφής τους το αργότερο πέντε (5) ημέρες μετά την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου.

Aλλά δεν γράφει αν πρέπει να είναι ίδιας ειδικότητας.
Άρα άλλαξε.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:40:26 pm »
Μια συμβουλή,όσοι βλέπετε ότι τα μόριά σας δεν έχουν υπολογιστεί σωστά να προχωρήσετε άμεσα σε ενστάσεις,αν έχετε δίκιο θα δικαιωθείτε.

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:55:20 pm »
Απαράδεκτοι,δεν μου μέτρησαν τα μόρια της 2ης ξένης γλώσσας και μένω έξω!Ας δούμε με την ένσταση τι θα γίνει για να κρίνουμε καλύτερα το τι γίνεται εκεί μέσα!!

Ήταν σίγουρα επιπέδου γλωσσομάθειας, όπως ακριβώς αναφέρεται στον ΚΑΥ;; Αναφέρονταν το πτυχίο της ξένης γλώσσας  που τους έδωσες στο ΚΑΥ ή όχι;; H επικύρωση ήταν ΑΚΡΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:59:27 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος solareng

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 02:59:33 pm »
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις ενστάσεις πρώτα παιδιά. Είναι και πολλοί που δεν πάνε οπότε καλούν επιλαχόντες. Ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος tasnesto

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 04:05:19 pm »
καλή φοίτηση σε όσους ΠΕ 19 εισάγονται.... έκατσα και έβγαλα τα αποτελέσματα... εγώ ειμαι έξω για μια θέση... τεσπα το εχω συνηθίσει τόσα χρόνια.... ΥΓ. τη λίστα την έβγαλα εγώ με δική μου επεξεργασία των δεδομένων... ισως να υπάρχει κάποιο λάθος 

http://www.filefactory.com/file/6dsftd13jlcv/n/_2.xlsx

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2012, 04:35:18 pm από tasnesto »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 04:35:04 pm »

Ήταν σίγουρα επιπέδου γλωσσομάθειας, όπως ακριβώς αναφέρεται στον ΚΑΥ;; Αναφέρονταν το πτυχίο της ξένης γλώσσας  που τους έδωσες στο ΚΑΥ ή όχι;; H επικύρωση ήταν ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 04:55:11 pm »
Παράθεση
Επίσης υπάρχουν κάποια πτυχία ξένων γλωσσών στα οποία έχει τροποποιηθεί η ισχύς τους και το όνομά τους μετά από κάποια χρόνια. Πχ. το Grundstufe κάποτε έδινε μόρια στα γερμανικά, αλλά κάποια στιγμή χωρίστηκε σε 2 πτυχία (αν δεν κάνω λάθος Zertifikat als Fremdsprache και fur den Beruf ή κάπως έτσι). Το πρώτο Zertifikat δεν δίνει καθόλου μόρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, ενώ το δεύτερο δίνει. Γνωρίζω 3 άτομα που την έχουν πατήσει με το συγκεκριμένο... Πριν κάνεις ένσταση έλεγξε αν στην προκήρυξη αναγράφεται ο ακριβής τίτλος του πτυχίου σου.

Το πρώτο  λέγεται Ζertifikat Deutch als FremdSprache, δεν υφίσταται πλέον και είναι επιπέδου
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2012, 05:09:17 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος hill

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 05:41:37 pm »

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2012, 05:51:11 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 07:53:13 pm »
καλή φοίτηση σε όσους ΠΕ 19 εισάγονται.... έκατσα και έβγαλα τα αποτελέσματα... εγώ ειμαι έξω για μια θέση... τεσπα το εχω συνηθίσει τόσα χρόνια.... ΥΓ. τη λίστα την έβγαλα εγώ με δική μου επεξεργασία των δεδομένων... ισως να υπάρχει κάποιο λάθος 

http://www.filefactory.com/file/6dsftd13jlcv/n/_2.xlsx

Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!!! Έκανα έναν έλεγχο για να δω για τη θέση μου κ νομίζω ότι το Νο54 πρέπει να πάει Πάτρα, γιατί ο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)