0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως έγραψα και πιο πριν είμαι για μια θέση εκτός..Αυτός που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη μοριοδότηση έχει επιλέξει ως πρώτη πόλη,σχολή που για εμάς δεν είχε προκυρήξει θέση.Για παράδειγμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουμε σειρά προτίμησης ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ με διαφορετική σειρά ο καθένας,αυτός έχει ΡΟΔΟΣ-ΑΘΗΝΑ-κ.λ.π. ενώ στην Ρόδο δεν προκηρύχτηκε θέση για εμάς,παρά μόνο στις πόλεις που προανέφερα.Πως γίνεται αυτό;Γιατί είναι έγκυρo;Επειδή βλέπω ότι ο συνάδελφος έχει δηλώσει στον πίνακα αναπληρωτών "Νότιο Αιγαίο" μήπως ήρθε σε συνεννόηση ώστε και αυτός να εξυπηρετηθεί και η νεοσύστατη Ρόδος να μαζέψει κόσμο;Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια..Υ.Γ.Ο ΚΑΥ γράφει στο τέλος της 2ης σελίδας "Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει στην αίτησή του με σειρά προτεραιότητας όσες πόλεις επιθυμεί να φοιτήσει (απ’ αυτές στις οποίες λειτουργεί το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης)."
Παράθεση από: Aris81 στις Οκτωβρίου 12, 2012, 12:25:09 pmΌπως έγραψα και πιο πριν είμαι για μια θέση εκτός..Αυτός που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη μοριοδότηση έχει επιλέξει ως πρώτη πόλη,σχολή που για εμάς δεν είχε προκυρήξει θέση.Για παράδειγμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουμε σειρά προτίμησης ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ με διαφορετική σειρά ο καθένας,αυτός έχει ΡΟΔΟΣ-ΑΘΗΝΑ-κ.λ.π. ενώ στην Ρόδο δεν προκηρύχτηκε θέση για εμάς,παρά μόνο στις πόλεις που προανέφερα.Πως γίνεται αυτό;Γιατί είναι έγκυρo;Επειδή βλέπω ότι ο συνάδελφος έχει δηλώσει στον πίνακα αναπληρωτών "Νότιο Αιγαίο" μήπως ήρθε σε συνεννόηση ώστε και αυτός να εξυπηρετηθεί και η νεοσύστατη Ρόδος να μαζέψει κόσμο;Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια..Υ.Γ.Ο ΚΑΥ γράφει στο τέλος της 2ης σελίδας "Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει στην αίτησή του με σειρά προτεραιότητας όσες πόλεις επιθυμεί να φοιτήσει (απ’ αυτές στις οποίες λειτουργεί το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης)."Kοίτα δεν νομίζω να είναι λόγος απόρριψης κάποιου επειδή δήλωσε παράρτημα που δεν υπάρχει η ειδικότητα, εφόσον δήλωσε όλα τα άλλα στα οποία υπάρχει. Δεν ξέρω κιόλας, λογικά δεν θα του μετρήσουν την Ρόδο καν. Θα το δεις προφανώς που περνάει και όταν βγουν τα τελικά. Αν δεις π.χ. ότι υου γράφουν Ρόδο ε ναι τότε βάζεις δικηγόρο και του ζητάς τα ρέστα άμεσα με μια ωραία αποζημιουσούλα σε περίπτωση που σε πάρουν. Θεωρείται παραποίηση του ΚΑΥ και του πίνακα εισακτέων σε περίπτωση που τον πάρουν Ρόδο και το θεωρώ αρκετά σοβαρό σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο.Τώρα υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να βολευει εσένα μιας και είναι σαν να ανοίγει μια επιπλέον θέση, επομένως να μην κάνεις τίποτα από όλα αυτά, θα δεις άμα σε καλέσουν. Είναι ένα πιθανό σενάριο στη Ρόδο να μην πάνε πολλοί και ίσως βρουν κάποιο έμμεσο τρόπο να το αντιμετωπίσου αυτό, ο οποίος τρόπος ίσως βολέψει άλλους υποψηφίους
παιδια να ρωτησω εαν καποιος ξερει σιγουρα για τα εξης1) αμοιβαιες μεταγραφες γινονται μονο μεταξυ ιδιων ειδικοτητων ή και απο αλλες?
Όταν φοίτησα στην Ασπαίτε(2010-2011) δεν προβλέπονταν μετεγγραφές σε καμία περίπτωση.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει.
Παράθεση από: irenead στις Οκτωβρίου 12, 2012, 02:25:20 pmΌταν φοίτησα στην Ασπαίτε(2010-2011) δεν προβλέπονταν μετεγγραφές σε καμία περίπτωση.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει.Στο φετινό ΚΑΥ,στη σελίδα 25 γράφει:3. Αμοιβαίες μετεγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο πριν από την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, με παράλληλες αιτήσεις των ενδιαφερομένων οι οποίες θα υποβάλλονται στοΠαράρτημα εγγραφής τους το αργότερο πέντε (5) ημέρες μετά την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου.Aλλά δεν γράφει αν πρέπει να είναι ίδιας ειδικότητας.
Απαράδεκτοι,δεν μου μέτρησαν τα μόρια της 2ης ξένης γλώσσας και μένω έξω!Ας δούμε με την ένσταση τι θα γίνει για να κρίνουμε καλύτερα το τι γίνεται εκεί μέσα!!
Παράθεση από: hill στις Οκτωβρίου 12, 2012, 02:29:15 pmΑπαράδεκτοι,δεν μου μέτρησαν τα μόρια της 2ης ξένης γλώσσας και μένω έξω!Ας δούμε με την ένσταση τι θα γίνει για να κρίνουμε καλύτερα το τι γίνεται εκεί μέσα!!Ήταν σίγουρα επιπέδου γλωσσομάθειας, όπως ακριβώς αναφέρεται στον ΚΑΥ;; Αναφέρονταν το πτυχίο της ξένης γλώσσας που τους έδωσες στο ΚΑΥ ή όχι;; H επικύρωση ήταν ΑΚΡΙ
Επίσης υπάρχουν κάποια πτυχία ξένων γλωσσών στα οποία έχει τροποποιηθεί η ισχύς τους και το όνομά τους μετά από κάποια χρόνια. Πχ. το Grundstufe κάποτε έδινε μόρια στα γερμανικά, αλλά κάποια στιγμή χωρίστηκε σε 2 πτυχία (αν δεν κάνω λάθος Zertifikat als Fremdsprache και fur den Beruf ή κάπως έτσι). Το πρώτο Zertifikat δεν δίνει καθόλου μόρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, ενώ το δεύτερο δίνει. Γνωρίζω 3 άτομα που την έχουν πατήσει με το συγκεκριμένο... Πριν κάνεις ένσταση έλεγξε αν στην προκήρυξη αναγράφεται ο ακριβής τίτλος του πτυχίου σου.
καλή φοίτηση σε όσους ΠΕ 19 εισάγονται.... έκατσα και έβγαλα τα αποτελέσματα... εγώ ειμαι έξω για μια θέση... τεσπα το εχω συνηθίσει τόσα χρόνια.... ΥΓ. τη λίστα την έβγαλα εγώ με δική μου επεξεργασία των δεδομένων... ισως να υπάρχει κάποιο λάθος http://www.filefactory.com/file/6dsftd13jlcv/n/_2.xlsx