0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: iosifina στις Νοεμβρίου 01, 2012, 07:27:07 pmΠαράθεση από: Aris81 στις Νοεμβρίου 01, 2012, 06:09:12 pmΣυγχαρητήρια σε όσους εισάγονται.Είμαι 1ος επιλαχόντας σε Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα.Αν χτυπήσει το τηλέφωνο σε καμιά βδομάδα,για Θεσσαλονίκη καλώς.Αλλιώς,στην άλλη ζωή.. μιας και του χρόνου δεν το κόβω να ξανασχολούμαι..Εύχομαι κ ελπίζω να είσαι μαζί μας Θεσσαλονίκη!Λογικά στο κινητό θα πάρουν πρώτα,,, τα αυτιά σου 14!Δεν νομίζω να προλάβουν..Την Παρασκευή που τελειώνουν οι εγγραφές θα ρίξω τηλέφωνα και στα 3 παραρτήματα.Εγώ λέω να βρω την κοπέλα που μου έφαγε την Θεσσαλονίκη για 0,07 μόρια,να πάμε για κανέναν καφέ και να αρχίσω να της μιλάω για τα νέα μέτρα,τους 2.000 αναπληρωτές,τις συγχωνεύσεις,κ.λ.π. μπας και το ξανασκεφτεί. Εντάξει,καλά που δεν μιλάμε για κανέναν διορισμό,γιατί θα γινόμουν σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Le Couperet" του Γαβρά
Παράθεση από: Aris81 στις Νοεμβρίου 01, 2012, 06:09:12 pmΣυγχαρητήρια σε όσους εισάγονται.Είμαι 1ος επιλαχόντας σε Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα.Αν χτυπήσει το τηλέφωνο σε καμιά βδομάδα,για Θεσσαλονίκη καλώς.Αλλιώς,στην άλλη ζωή.. μιας και του χρόνου δεν το κόβω να ξανασχολούμαι..Εύχομαι κ ελπίζω να είσαι μαζί μας Θεσσαλονίκη!Λογικά στο κινητό θα πάρουν πρώτα,,, τα αυτιά σου 14!
Συγχαρητήρια σε όσους εισάγονται.Είμαι 1ος επιλαχόντας σε Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα.Αν χτυπήσει το τηλέφωνο σε καμιά βδομάδα,για Θεσσαλονίκη καλώς.Αλλιώς,στην άλλη ζωή.. μιας και του χρόνου δεν το κόβω να ξανασχολούμαι..
συγχαρητήρια και από μένα σε όσους πέρασαν!παιδιά, επειδή δεν βλέπω πουθενά μέχρι πότε έχουμε προθεσμία για εγγραφή ή επανεγγραφή, μήπως έχει μάθει κανείς τηλεφωνικά;
Καλησπέρα! Να ρωτήσω, όσοι πέρασαν πάνε στη δευτεροβάθμια και ακυρώνουν την αίτησή τους για αναπληρωτές?
και όχι μόνο αυτό..εμείς που είμαστε αναπληρωτές δεν ξέρουμε τι να κάνουμε! Θα ισχύσει η περυσινή εγκύκλιος; Ή θα βγει άλλη φέτος; Να ξέρουμε να παραιτηθούμε για να παρακολουθήσουμε ή θα μας τιμωρήσουν! Αν ξέρει κάποιος ρε παιδιά ας μας
Φοίβο έχω στείλει αίτηση στο υπουργείο (μου είπαν οτι δε γινεται να μην απαντησουν σε αιτηση ακομα και αν αργησουν). εχω ενημερωσει το διευθυντη του σχολειου μου και αυριο το πρωι θα προσπαθησω να επικοινωνησω μαζι του με καποιον υπευθυνο. ειμαι αναπληρωτης αλλα γενικα για τους αναπληρωτες πρεπει να δωσουνε μια κατευθυνση υπευθυνα απο το υπουργειο. Νομιζω οτι προς το παρον κανουμε την εγγραφη και πιστευω πριν κοπουμε απο απουσιες, αυτοι που δεν μπορουν να παρακολουθησουν επειδη τα τμηματα της ΑΣΠΑΙΤΕ ειναι μακρυα απο τα σχολεια τους, να εχει ανακοινωθει κατι. περισυ βλεπω (φετος δηλαδη 2/1/2012) η διαμαντοπουλου εβγαλε εγκυκλιο με θεμα "Διευκρινίσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που επιλέγονται για φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ". Πιστευω να βγει συντομα κατι τετοιο και να μαθουμε τι κανουμε. http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2012/bonh9_itho_signed_120103.pdf είναι η περσυνη εγκλυκλιος για το θεμα μας..για φετος δεν ξερουμε ακομα τι θα ισχυει..
Μπορείς να το δεις από τις λίστες των ατόμων που χαρακτηρίστηκαν "Μη Εισαγώμενοι"http://www.aspete.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=603&lang=el