0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το γράφω στο προφίλ μου ΠΕ20 Πληροφορική. Χμ.. κοίτα νομίζω πως αν διαβάσεις το άρθρο 29Οκτ12 "http://www.pde.gr/index.php?page=5674" θα καταλάβεις πως δεν ισχύει το προφανώς που έγραψες.
Ο Aris81 είπε πριν ότι είναι 1ος επιλαχων στη θεσ/νικη νομίζωΠως μπορούμε να βρούμε αυτό?
τη διαβασα ρε συ αφου πιο πανω την εχω αναρτησει κιολας..αυτα που λεει η περσυνη ισχυουν για περσυ..για φετος δεν ξερει κανεις τι ισχυει...
Πρέπει να πάμε στις πόλεις που περάσαμε για να γραφτούμε; Επειδή λέει μπορούμε και με email να στείλουμε τα έγγραφα κι αμέσως μετά γράφει ότι πρέπει να παραδώσουμε την φωτογραφία με την φυσική μας παρουσία.Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάμε εκεί;(όποιος από Θεσσαλονίκη περνάει Κομοτηνή και θέλει να πάει με αυτοκίνητο προτείνω να μαζευτούμε άτομα μέσω του φόρουμ ώστε να μοιραστούμε βενζίνες, διόδια κλπ- εγώ είμαι μέσα κι έχω και αυτοκίνητο άμα λάχει )
Έχω δηλώσει αναπληρώτρια Αθήνα μόνο και πέρασα ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνα. Δε με έχουν καλέσει ακόμα και αν με καλέσουν θα είναι ΑΜΩ σίγουρα. Θα μπορέσω να παρακολουθήσω ταυτόχρονα τη σχολή ή πρέπει να απενεργοποιήσω την αίτηση αναπληρωτή;
ρε γκοτζ απλά λόλεν.αφού λέει ότι την φωτογραφία πρέπει να την πάμε οι ίδιοι. φυσική παρουσία. επίσης για το άλλο που μου έλεγες και είπα ότι είμαι ξανθιά τελικά δεν ισχύει όπως είδες, οι αμοιβαίες πρέπει να γίνουν τώρα κι όχι με το τέλος των εγγραφών