0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να μην δεχθεις με λιγοτερα, στο κατω κατω σε πανεπιστημιο θελουν να περασουν..αντε γιατι τα εχουμε ισοπεδωσει ολα μου φαινεται με αυτη την απαξιωση της γνωσης ...
ενας εκπαιδευτικος που εχει ειδικευθει στην ΕΑ μπορει να αντιμετωπισει περιπτωσεις οπως η δυσλεξια ,η ελλειματικη προσοχη , η διασπαση προσοχης.Εχεις κανει μαθημα με παιδι που εχει διασπαση προσοχης ..? αλλιως δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω ...σε μια τετοια περιπτωση λαμβανουμε υποψη οτι πρεπει να φερουμε και αποτελεσμα..δηλ. το παιδι να αποδιδει στην ταξη ,πραγμα το οποιο τωρα δεν κανει.. αυτο απαιτει εξειδικευμενο προγραμμα που θα το φτιαξω εγω και θα κανει ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο παιδι και θα εχω την ευθυνη να το αλλαζω οποτε κρινω για να υπαρχει αποτελεσμα..ΓΙΑ να εφαρμοζω αυτη τη γνωση εγω ,εχω δωσει χρηματα και αλλος που ανελαβε το παιδι με 8 ευρω την ωρα σηκωσε τα χερια ψηλα.ΜΗΝ τα ισοπεδωνουμε ολα ..ειναι ενα ελευθερο επαγγελμα και διεπεται απο την αρχη του ανταγωνισμου..
30e είναι σε θέση να ζητήσει ο Ειδικός Παιδαγωγός που έχει κατάρτιση, μεταπτυχιακές σπουδές, επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία άνω της 3ετίας με παιδιά με ΜΔ, διαθέτει μπλοκ παροχής υπηρεσιών και δύναται να εκτιμήσει κατάλληλα την οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Οι υπόλοιποι που τα ζητούν έχουν απλά θράσος.
AYTA GALE2012 ισχυουν για το δημοσιο και το διορισμο σου...τα 3ετιας και λοιπα συναφη....στο ελευθερο επαγγελμα δεν ισχυουν.. ο καθεις κρινεται απο τα αποτελεσματα της δουλειας του