0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι όταν λες σχολείο Πρεσπών εννοείς το Λαιμό. Δεν ξέρω ξέρω για σπίτια κλπ, ούτε έχω πάει ποτέ, αλλά επειδή είμαι διορισμένη στην ευρύτερη περιοχή ξέρω ότι θεωρείται χειρότερο και από το Καστελλόριζο. Εμείς στο σχολείο όταν ακούμε ότι κάποιος εργάζεται στο Λαιμό αμέσως αρχίζουμε τα "ωχ τον καημένο τον άνθρωπο συμφορά κλπ". Μάλλον δηλαδή είναι για πολύ γερά νεύρα. Αν δεν έχεις επιλέξει περιοχή διορισμού ακόμα και θες τα 10 μόρια που σου δίνει ο Λαιμός, καλύτερα βάλε Γ' Φλώρινας δυσπρόσιτο
παιδια S.O.S !!!!!!!Με πηραν αναπληρωτρια στην ξανθη και θα πηγαινοερχομαι καθε μερα απο θεσσαλονικη φυσικα με αεριο.οποιος σκεφτεται η θελει να κανει το ιδιο για να μας βγαινει πιο οικονομικα ας γραψει για να επικοινωνησουμε.επισης θα βολευει και για την πολη της καβαλας αφου ειναι στο δρομο για ξανθη...ευχαριστω πολυ....μακαρι να βρεθει κατι..
παιδια καθε χρονο πηγαινοερχομαι μια θεσσαλονικη-δραμα,θεσσαλονικη-καβαλα,3 χρονιες θεσσαλονικη-σερρες και τωρα θεσσαλονικη-ξανθη.ο μονος λογος ειναι η οικογενεια που πρεπει να ειμαι πισω.ιδαιτερα?τι ειναι αυτο?μακαρι να υπηρχαν...για τα ιδιαιτερα δεν θα το εκανα ποτε...αν ακουσετε κατι παρακαλω γραψτε μου...ξαναλεω με αεριο που και να ακριβυνει δεν θα ειναι πανω απο 1,10.πιστευω 2 και πανω ατομα συμφερει πολυ..φυσικα μενει η κουραση αλλα μαθημενα τα βουνα στα χιονια....ευχαριστω και παλι...