*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι - Αδιόριστοι ΑΣΕΠ '08(60-40)  (Αναγνώστηκε 76258 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι - Αδιόριστοι ΑΣΕΠ '08(60-40)
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 08:50:18 pm »
Στο μεταξύ δεν μπορείς να παραγνωρίσεις το γεγονός ότι προηγούμαι του 40% διότι έχω ΑΣΕΠ + προϋπηρεσία.
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:40:46 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 09:20:46 pm »
Ό,τι και να αναγνωρίσω εγώ troktiko, αυτό που έχει σημασία είναι τι θα αναγνωρίσει η δικαιοσύνη.

Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε για το ποια κατηγορία διορισμού υπερέχει, σε ένα τόπικ που άνοιξε ως πρωτοβουλία για συνεργασία του 60-40, όπως προκηρύχθηκε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2008 και αναφέρει τόσο ο νόμος 3533/2004, όσο και ο νόμος 3848/2010. Ας αφήσουμε τις δικαστικές αποφάσεις να μιλήσουν όταν δημοσιοποιηθούν. Κατόπιν σεβόμενοι όλοι τις δικαστικές αποφάσεις θα βοηθήσουμε να επανέλθει, στα επίπεδα που της πρέπει, η από πολλού βαλλόμενη συναδελφική ενότητα!

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 10:46:45 pm »
Ό,τι και να αναγνωρίσω εγώ troktiko, αυτό που έχει σημασία είναι τι θα αναγνωρίσει η δικαιοσύνη.

Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε για το ποια κατηγορία διορισμού υπερέχει, σε ένα τόπικ που άνοιξε ως πρωτοβουλία για συνεργασία του 60-40, όπως προκηρύχθηκε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2008 και αναφέρει τόσο ο νόμος 3533/2004, όσο και ο νόμος 3848/2010. Ας αφήσουμε τις δικαστικές αποφάσεις να μιλήσουν όταν δημοσιοποιηθούν. Κατόπιν σεβόμενοι όλοι τις δικαστικές αποφάσεις θα βοηθήσουμε να επανέλθει, στα επίπεδα που της πρέπει, η από πολλού βαλλόμενη συναδελφική ενότητα!
σε αυτο δεν διαφωνω!
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 11:11:29 pm »
βυσματικοι οι διορισμοι του 24μηνου, πες τα, καθοντουσαν σπιτι και τους βαζανε οτι περναγανε σε ασεπ, στη συνεχεια τους δινανε με βαση αυτο το πλαστο γραπτο και αναπληρωση και δουλευανε, και τωρα τους διοριζουνε, πες τα βρε, και πες μας πως ειναι εκει στα  Coffee shop ,ελα πες μας τι καπνισες, δεν μπορει στο αμστερνταμ θα σαι :P
καποτε εγραφες για αποφασεις απο 5μελη(που ασχολουνται με κακουργηματα!!! χα χα), και οι αριθμοι ηταν ακυροι
τωρα μιλας για συναδερφους δικηγορους, και λες για τον θεοτοκατο, αλλα εμεις εχουμε τον θεοδωρατο, μηπως εισαι στο ιδιο σχημα με τον θεοτοκατο ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=gkoqjkGxg8M
δεν υπαρχεις, το χω ξαναγραψει, η το κανεις για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα, η εχουνε δωσει laptop σε καθε τροφιμο στο δαφνι, και απανταω με προσβολες γιατι προσβαλεις εκατονταδες συναδερφους 24μηνιτες, και γραφεις για πολλοστη φορα ακυρα πραγματα

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό  σου, έχω την αίσθηση ότι είσαι ώριμος και αρκετά νοήμων στο να καταλαβαίνεις τα γραφόμενα του typos72, το να στρεβλώνεις τη σημασία τους είναι απαράδεκτο, αρκεί να μας επισημάνεις την τοποθέτησή σου με επιχειρήματα και όχι με τυχάρπαστους ισχυρισμούς.
δεν ειδα επιχειρημα για τους βυσματικους διορισμους του 24μηνου, ουτε τις αποφασεις με συγκεκριμενους αριθμους που εχει αναφερει στο παρελθον, εσυ φαινεται κατι θα ειδες, οποτε περιμενουμε την αναλυση σου, τουλαχιστον για τον βαρυ χαρακτηρισμο εκατονταδων συναδερφων, αντε να σε δω βρε, γιατι εγω εχω τυχαρπαστους ισχυρισμους(απλα βαριεμαι να ψαξω στα μηνυματα του να παραθεσω τις ανυπαρκτες αποφασεις που εχει επικαλεστει απο....κακουργοδικεια!!!)
και προς αποφυγη παρεξηγησεων, αλλωστε δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να γνωριζει τις θεσεις μου, εχω γραψει πολλες φορες οτι ειναι αδικια να περιμενουν για χρονια με το φεκ στο χερι τοσοι συναδερφοι, και θελω να πιστευω πως η δικαιοσυνη  θα τους αποκαταστησει, και αναδρομικα
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2012, 08:21:19 am από physikos13 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:40:46 »

Αποσυνδεδεμένος Gerontopoulos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 09:36:57 am »

Αποσυνδεδεμένος froski

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 (πρώην 17.02) Μηχανολόγος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 11:54:18 am »
Η κίνηση των Διοριστέων-Αδιόριστων ΑΣΕΠ 2008 (60-40) φαίνεται τουλάχιστον αξιόλογη και εύστοχη. Κρίμα που δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς εδώ στα πιο νότια της Ελλάδας. Μπράβο σε όλους όσους βρίσκονται πίσω από αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος KTITIKA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 02:37:54 pm »
Μπράβο στα παιδιά από την

Αποσυνδεδεμένος fantastic06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 02:47:02 pm »
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια αλλα θα προτιμούσαμε μια πιο ενεργή συμμετοχή σας.  :-* :) :)

Αποσυνδεδεμένος papaki79

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 03:43:36 pm »
καταρχήν έχουμε κάνει και πέρυσι και προπερσι κινήσεις. επιπλέον πέρα από το μάζεμε στην αθήνα χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε εάν περιλαμβάνει ή όχι επιλαχόντες. γιατί νομίζω οι β.ελλάδος τους αποκλείουν ενώ είναι ουσιαστικά θέσεις του ΑΣΕΠ. εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν.

Αποσυνδεδεμένος rozoua

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 04:20:02 pm »
Ειλικρινα ειχα σιχαθει  >:( να βλεπω τις κοκορομαχιες στο Pde - και βλεπω πως καλα κρατουν. Ακουστε παιδια για να τελειωνουμε μια και καλη. τΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ αναφαιρετο και ιερο και δεν με νοιαζει απο ποια κατηγορια - ναι οκ οι Ασεπιτες προηγουνται εκ των πραγματων και δεν ειμαι μια απο αυτους -  δεν θα το βρουμε απο τον καναπε. Αντι να ακονιζετε μαχαιρια βγαλτε μια ομαδα οργανωθειτε καντε κατι. Τοσο απλα. Δεν ζουμε στην δεκαετια του 80 με ενα σταθερο τηλεφωνο ειμαστε στο 2012 οπου η επικοινωνια σε ολα τα μερη της Ελλαδας ειναι εφικτη με πλείστα μεσα.

Η ομαδα μας εκπροσωπει το 60 40 με απολυτους αριθμους. Εαν δεν βολευει κατι και σας στεναχωρει καντε μια που να σας εκπροσωπει. Δεν θα βρειτε καποιον απεναντι σας, μαζι σας θα μας βρειτε. Αλλα για ονομα του Θεου φτανει με τις συζητησεις και με τις συμπεριφορες "εγω την εχω μεγαλυτερη" :o. Συγνωμη για το ""επιπεδο" μου αλλα θλιβομαι οταν σας βλεπω εδω μεσα 3 χρονια τωρα και οι επανω να κανουν παρτι με την μουροχαβλια που μας δερνει. Πιαστε τηλ, συναντηθειτε παμε εξω απο το Υπουργειο στη τελικη. Και μην περιμενετε καμια ΟΛΜΕ ΔΟΕ κλπ. Μονοι μας ειμαστε.

Η ομαδα μας εχει και facebook για αμεσοτητα αν νιωθετε οτι σας εκφραζει ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ελατε μαζι μας. ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΜΑ ΜΕΝΕΤΕ ΠΑΤΗΣΙΑ Η ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ. Τι πα να πει

Αποσυνδεδεμένος fantastic06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 04:58:38 pm »
1000000 like ροζα μου!

Αποσυνδεδεμένος typos72

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 11, 2012, 11:38:07 am »
βυσματικοι οι διορισμοι του 24μηνου, πες τα, καθοντουσαν σπιτι και τους βαζανε οτι περναγανε σε ασεπ, στη συνεχεια τους δινανε με βαση αυτο το πλαστο γραπτο και αναπληρωση και δουλευανε, και τωρα τους διοριζουνε, πες τα βρε, και πες μας πως ειναι εκει στα  Coffee shop ,ελα πες μας τι καπνισες, δεν μπορει στο αμστερνταμ θα σαι :P
καποτε εγραφες για αποφασεις απο 5μελη(που ασχολουνται με κακουργηματα!!! χα χα), και οι αριθμοι ηταν ακυροι
τωρα μιλας για συναδερφους δικηγορους, και λες για τον θεοτοκατο, αλλα εμεις εχουμε τον θεοδωρατο, μηπως εισαι στο ιδιο σχημα με τον θεοτοκατο ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=gkoqjkGxg8M
δεν υπαρχεις, το χω ξαναγραψει, η το κανεις για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα, η εχουνε δωσει laptop σε καθε τροφιμο στο δαφνι, και απανταω με προσβολες γιατι προσβαλεις εκατονταδες συναδερφους 24μηνιτες, και γραφεις για πολλοστη φορα ακυρα πραγματα

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό  σου, έχω την αίσθηση ότι είσαι ώριμος και αρκετά νοήμων στο να καταλαβαίνεις τα γραφόμενα του typos72, το να στρεβλώνεις τη σημασία τους είναι απαράδεκτο, αρκεί να μας επισημάνεις την τοποθέτησή σου με επιχειρήματα και όχι με τυχάρπαστους ισχυρισμούς.
δεν ειδα επιχειρημα για τους βυσματικους διορισμους του 24μηνου, ουτε τις αποφασεις με συγκεκριμενους αριθμους που εχει αναφερει στο παρελθον, εσυ φαινεται κατι θα ειδες, οποτε περιμενουμε την αναλυση σου, τουλαχιστον για τον βαρυ χαρακτηρισμο εκατονταδων συναδερφων, αντε να σε δω βρε, γιατι εγω εχω τυχαρπαστους ισχυρισμους(απλα βαριεμαι να ψαξω στα μηνυματα του να παραθεσω τις ανυπαρκτες αποφασεις που εχει επικαλεστει απο....κακουργοδικεια!!!)
και προς αποφυγη παρεξηγησεων, αλλωστε δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να γνωριζει τις θεσεις μου, εχω γραψει πολλες φορες οτι ειναι αδικια να περιμενουν για χρονια με το φεκ στο χερι τοσοι συναδερφοι, και θελω να πιστευω πως η δικαιοσυνη  θα τους αποκαταστησει, και αναδρομικα
Φίλε,τι δεν καταλαβαίνεις; Τα 24μηνα για να διοριστούν έκλεψαν τις υπάρχουσες πιστώσεις που είχαν απο τα ΦΕΚ το 60% και τις αντίστοιχες του 40%.Εσείς που τις βρήκατε τις πιστώσεις συνάδελφε;Δεν καταλαβαίνω τι άλλο επιχείρημα ψάχνεις;Νομικός είμαι,δεν είμαι ο Πικραμένος!!!

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 11, 2012, 12:10:58 pm »
Δεν θα υπηρχαν ολες αυτες οι διαμαχες αν εδω και χρονια στο 40% εμπαινε προυποθεση Ασεπ (που πολλοι φυσικα την ικανοποιουν) και δεν ειχαμε 200 πινακες!!!!!Η ''ενοτητα'' των αδιοριστων εκπαιδευτικων ως προς το θεμα των προσληψεων , σε τετοιο προσανατολισμο θα κρινοταν ,κατα τη ταπεινη μου γνωμη ,ως μια  δικαιη κατευθυνση!!!!!Τωρα βεβαια παει και αυτο εχουμε τον μελλοντικα εφαρμοσιμο(;;;;;;) ;) ) 3848.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2012, 12:36:45 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 11, 2012, 03:31:17 pm »
λες πραγματα που δεν μπορεις να δικαιολογησεις, η αγνοεις τη σημασια των λεξεων που χρησιμοποιεις, μιλας για βυσματικους διορισμους του 24μηνου, αν καταλαβαινεις τι λες, τοτε πες μας πως μαζευτηκαν ολοι οσοι ειχαν βυσμα στο 24μηνο με ασεπ, αλλιως τι να πω, βελτιωσε τα ελληνικα σου
αλλωστε αν ειδες, δεν εχει να κανει με βυσματα, εκτος αν ολα τα βυσματα ειναι πε02-03-04, γιατι τα αλλα 24μηνα ακομα περιμενουν, οπως και πολλοι ασεπιτες βεβαια
δεν εχει να κανει με βυσματικους διορισμους λοιπον

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144