0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ό,τι και να αναγνωρίσω εγώ troktiko, αυτό που έχει σημασία είναι τι θα αναγνωρίσει η δικαιοσύνη.Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε για το ποια κατηγορία διορισμού υπερέχει, σε ένα τόπικ που άνοιξε ως πρωτοβουλία για συνεργασία του 60-40, όπως προκηρύχθηκε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2008 και αναφέρει τόσο ο νόμος 3533/2004, όσο και ο νόμος 3848/2010. Ας αφήσουμε τις δικαστικές αποφάσεις να μιλήσουν όταν δημοσιοποιηθούν. Κατόπιν σεβόμενοι όλοι τις δικαστικές αποφάσεις θα βοηθήσουμε να επανέλθει, στα επίπεδα που της πρέπει, η από πολλού βαλλόμενη συναδελφική ενότητα!
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 03:25:30 pmβυσματικοι οι διορισμοι του 24μηνου, πες τα, καθοντουσαν σπιτι και τους βαζανε οτι περναγανε σε ασεπ, στη συνεχεια τους δινανε με βαση αυτο το πλαστο γραπτο και αναπληρωση και δουλευανε, και τωρα τους διοριζουνε, πες τα βρε, και πες μας πως ειναι εκει στα Coffee shop ,ελα πες μας τι καπνισες, δεν μπορει στο αμστερνταμ θα σαι καποτε εγραφες για αποφασεις απο 5μελη(που ασχολουνται με κακουργηματα!!! χα χα), και οι αριθμοι ηταν ακυροιτωρα μιλας για συναδερφους δικηγορους, και λες για τον θεοτοκατο, αλλα εμεις εχουμε τον θεοδωρατο, μηπως εισαι στο ιδιο σχημα με τον θεοτοκατο http://www.youtube.com/watch?v=gkoqjkGxg8Mδεν υπαρχεις, το χω ξαναγραψει, η το κανεις για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα, η εχουνε δωσει laptop σε καθε τροφιμο στο δαφνι, και απανταω με προσβολες γιατι προσβαλεις εκατονταδες συναδερφους 24μηνιτες, και γραφεις για πολλοστη φορα ακυρα πραγματαειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου, έχω την αίσθηση ότι είσαι ώριμος και αρκετά νοήμων στο να καταλαβαίνεις τα γραφόμενα του typos72, το να στρεβλώνεις τη σημασία τους είναι απαράδεκτο, αρκεί να μας επισημάνεις την τοποθέτησή σου με επιχειρήματα και όχι με τυχάρπαστους ισχυρισμούς.
βυσματικοι οι διορισμοι του 24μηνου, πες τα, καθοντουσαν σπιτι και τους βαζανε οτι περναγανε σε ασεπ, στη συνεχεια τους δινανε με βαση αυτο το πλαστο γραπτο και αναπληρωση και δουλευανε, και τωρα τους διοριζουνε, πες τα βρε, και πες μας πως ειναι εκει στα Coffee shop ,ελα πες μας τι καπνισες, δεν μπορει στο αμστερνταμ θα σαι καποτε εγραφες για αποφασεις απο 5μελη(που ασχολουνται με κακουργηματα!!! χα χα), και οι αριθμοι ηταν ακυροιτωρα μιλας για συναδερφους δικηγορους, και λες για τον θεοτοκατο, αλλα εμεις εχουμε τον θεοδωρατο, μηπως εισαι στο ιδιο σχημα με τον θεοτοκατο http://www.youtube.com/watch?v=gkoqjkGxg8Mδεν υπαρχεις, το χω ξαναγραψει, η το κανεις για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα, η εχουνε δωσει laptop σε καθε τροφιμο στο δαφνι, και απανταω με προσβολες γιατι προσβαλεις εκατονταδες συναδερφους 24μηνιτες, και γραφεις για πολλοστη φορα ακυρα πραγματα
Παράθεση από: P_Maria στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 07:08:16 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 03:25:30 pmβυσματικοι οι διορισμοι του 24μηνου, πες τα, καθοντουσαν σπιτι και τους βαζανε οτι περναγανε σε ασεπ, στη συνεχεια τους δινανε με βαση αυτο το πλαστο γραπτο και αναπληρωση και δουλευανε, και τωρα τους διοριζουνε, πες τα βρε, και πες μας πως ειναι εκει στα Coffee shop ,ελα πες μας τι καπνισες, δεν μπορει στο αμστερνταμ θα σαι καποτε εγραφες για αποφασεις απο 5μελη(που ασχολουνται με κακουργηματα!!! χα χα), και οι αριθμοι ηταν ακυροιτωρα μιλας για συναδερφους δικηγορους, και λες για τον θεοτοκατο, αλλα εμεις εχουμε τον θεοδωρατο, μηπως εισαι στο ιδιο σχημα με τον θεοτοκατο http://www.youtube.com/watch?v=gkoqjkGxg8Mδεν υπαρχεις, το χω ξαναγραψει, η το κανεις για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα, η εχουνε δωσει laptop σε καθε τροφιμο στο δαφνι, και απανταω με προσβολες γιατι προσβαλεις εκατονταδες συναδερφους 24μηνιτες, και γραφεις για πολλοστη φορα ακυρα πραγματαειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου, έχω την αίσθηση ότι είσαι ώριμος και αρκετά νοήμων στο να καταλαβαίνεις τα γραφόμενα του typos72, το να στρεβλώνεις τη σημασία τους είναι απαράδεκτο, αρκεί να μας επισημάνεις την τοποθέτησή σου με επιχειρήματα και όχι με τυχάρπαστους ισχυρισμούς.δεν ειδα επιχειρημα για τους βυσματικους διορισμους του 24μηνου, ουτε τις αποφασεις με συγκεκριμενους αριθμους που εχει αναφερει στο παρελθον, εσυ φαινεται κατι θα ειδες, οποτε περιμενουμε την αναλυση σου, τουλαχιστον για τον βαρυ χαρακτηρισμο εκατονταδων συναδερφων, αντε να σε δω βρε, γιατι εγω εχω τυχαρπαστους ισχυρισμους(απλα βαριεμαι να ψαξω στα μηνυματα του να παραθεσω τις ανυπαρκτες αποφασεις που εχει επικαλεστει απο....κακουργοδικεια!!!)και προς αποφυγη παρεξηγησεων, αλλωστε δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να γνωριζει τις θεσεις μου, εχω γραψει πολλες φορες οτι ειναι αδικια να περιμενουν για χρονια με το φεκ στο χερι τοσοι συναδερφοι, και θελω να πιστευω πως η δικαιοσυνη θα τους αποκαταστησει, και αναδρομικα