0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και δεν νομίζω να κινηθεί η αγορά έτσι. Θα αναλάβουν μερικές "μεγάλες εταιρίες πληροφορικής", γιατί οι μικροί τοπικοί επαγγελματίες δεν δίνουν στο δημόσιο βερεσέ...
Χριστίνα οι συνάδελφοι απλά λένε οτι εφ' όσον δίνονται αυτά τα χρήματα να δοθούν για κανονικά εργαστήρια με σταθερούς Η/Υ και άλλο εξοπλισμό. Με λιγότερα χρήματα θα αγοράζονταν περισσότεροι υπολογιστές για περισσότερα σχολεία και με καλύτερο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Στο σχολείο που είμαι φέτος, κάποιοι δάσκαλοι θεωρώντας ότι τα laptop δίνονται στο σχολείο για να βοηθήσουν το έργο των δασκάλων, έχουν χρεωθεί ήδη τα laptop πριν από 2 χρόνια και δουλεύουν στο σχολείο και στο σπίτι με αυτά. Μετά από 2 χρόνια που πέρασαν μόνιμοι και αναπληρωτές συνάδελφοι ήμουν ο πρώτος που τους είπε για το "κινητό εργαστήριο"...
Παράθεση από: gpapage στις Δεκεμβρίου 02, 2012, 02:25:09 pmΥ.Γ. Στο σχολείο που είμαι φέτος, κάποιοι δάσκαλοι θεωρώντας ότι τα laptop δίνονται στο σχολείο για να βοηθήσουν το έργο των δασκάλων, έχουν χρεωθεί ήδη τα laptop πριν από 2 χρόνια και δουλεύουν στο σχολείο και στο σπίτι με αυτά. Μετά από 2 χρόνια που πέρασαν μόνιμοι και αναπληρωτές συνάδελφοι ήμουν ο πρώτος που τους είπε για το "κινητό εργαστήριο"...Αυτό είναι το τραγικότερο όλων...Τα παίρνουν σπίτι τους δήθεν ότι "δουλεύουν" με αυτά; Καλά οι δάσκαλοι, ο διευθυντής του σχολείου δεν ήξερε για τι προορίζονται τα laptop; Είναι δυνατόν; Αποκλείεται να μην ήξερε κανείς τίποτα, απλά έκαναν τους Κινέζους και είχαν τζάμπα latop, μην είσαι αφελής συνάδελφε.