0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ θα συνεχίσω με ποιότητα... H ΑΓΑΠΗ
...ή αυτην...Γιωργος Αλκαιος - Τι τιhttp://www.youtube.com/watch?v=c5OIYfr5E1AΌτι θέλεις για σένα θα κάνωένα όρκοι αν μου πεις θα πεθάνωότι θέλεις μόρο μου, πες μουτι - τι, τι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι - τια τι - τι-εχ, τι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι-εχ, τι - τιουχ...σε βλέπω πιο παθαίνω δεν αντέχω πιαμε στέλλεις με έχεις κάψει, ίσε μια φορτίατι θέλεις να σου κανό, έλα πες τιτι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι - τιτι - τι-εχ, τι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι-εχ, τι - τισταμάτησε η καρδιά τώρα στο μηδένπαγώνω τελειώνω αν εσύ δεν, δενπες μου τι θα γέρνει, έλα πες τιτι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι - τιτι - τι-εχ, τι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι-εχ, τι - τιΟ διάβολος σε έβαλε θα τρελαθώαρρώστησα το κόσμο, θέλω να χαθώτι θέλεις με έχεις λιώσει, έλα πες τιτι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι - τιτι - τι-εχ, τι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι-εχ, τι - τιφιλά με μάτια μου, και θα δειςόλα δικά σου έλανε αν πειςτι άλλο θέλεις πράτα, όλα πες τιτι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι - τιτι - τι-εχ, τι - τι, τι - τι, τι-εχ, τι-εχ, τι - τιΣΤΙΧΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ
παρ'τον να την πεις και σε μένα!!!