0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα... Εγώ πάλι θα πρότεινα να φορέσει και καμία... σκελέα κάτω από το χαμηλοκάβαλο τζιν, για να εξασφαλίσουμε πως δεν θα αποκαλυφθεί "ίχνος δέρματος". Έλεος, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Στον 21ο αιώνα ζούμε και σε ευρωπαϊκή -θέλω να πιστεύω- χώρα, όχι σε κανένα... Ιράν! Grin
Γενικά ένας κανόνας που πρέπει να τηρείται κατά τη γνώμη μου είναι να μην αποκαλύπτουμε ίχνος δέρματος πάνω από το γόνατο και κάτω από το λαιμό. Επίσης, όχι κολλητά ρούχα, λίγο πιο..αεράτα ρε παιδί μου. Συμβουλή: Σωτηρία είναι τα μπεζ κολλητά αμάνικα κορμάκια ή μακριά φανελάκια πάντα πάνω από τα εσώρουχα και κάτω από τα ρούχα. Έτσι και χαμηλοκάβαλο τζιν ή λίγο ανοιχτό στο στήθος μπλουζάκι να φοράς, δεν τρέχει κάτι. Τα λέω 'κορμάκια-ασπίδες' Grin Grin Grin
Κοπελιά χαλάρωσε και ντύσου απλά και καθαρά (κατά το σεμνά και ταπεινά) Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα με φειδώ Grin Cheesy Wink Χρειάζεται σοβαρότητα αλλά όχι σοβαροφάνεια.
Από μέσα λέμε βρε άνθρωπε. Για να ξέρεις ότι αν σκύψει δε θα φανούν κορδόνια και δαντέλες! Grin Grin Grin Grin
ΠαράθεσηΜάλιστα... Εγώ πάλι θα πρότεινα να φορέσει και καμία... σκελέα κάτω από το χαμηλοκάβαλο τζιν, για να εξασφαλίσουμε πως δεν θα αποκαλυφθεί "ίχνος δέρματος". Έλεος, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Στον 21ο αιώνα ζούμε και σε ευρωπαϊκή -θέλω να πιστεύω- χώρα, όχι σε κανένα... Ιράν! GrinΠες τα ρε άνθρωπε!!ΠαράθεσηΓενικά ένας κανόνας που πρέπει να τηρείται κατά τη γνώμη μου είναι να μην αποκαλύπτουμε ίχνος δέρματος πάνω από το γόνατο και κάτω από το λαιμό. Επίσης, όχι κολλητά ρούχα, λίγο πιο..αεράτα ρε παιδί μου. Συμβουλή: Σωτηρία είναι τα μπεζ κολλητά αμάνικα κορμάκια ή μακριά φανελάκια πάντα πάνω από τα εσώρουχα και κάτω από τα ρούχα. Έτσι και χαμηλοκάβαλο τζιν ή λίγο ανοιχτό στο στήθος μπλουζάκι να φοράς, δεν τρέχει κάτι. Τα λέω 'κορμάκια-ασπίδες' Grin Grin GrinΘα γίνετε σαν τις γεροντοκόρες τις καθηγήτριες που είχαμε... ΠαράθεσηΚοπελιά χαλάρωσε και ντύσου απλά και καθαρά (κατά το σεμνά και ταπεινά) Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα με φειδώ Grin Cheesy Wink Χρειάζεται σοβαρότητα αλλά όχι σοβαροφάνεια.Θέλοντας να πιστεύω ότι εκπροσοπώ ένα μεγάλο τμήμα των αντρών συναδέλφων σας, θα έλεγα να μην επηρεάζεστε από τους άλλους! Ψηφίζω: Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα!ΠαράθεσηΑπό μέσα λέμε βρε άνθρωπε. Για να ξέρεις ότι αν σκύψει δε θα φανούν κορδόνια και δαντέλες! Grin Grin Grin Grin Γιατί? Και βέβαια να φανούν!!
alexmaths μηπως ημασταν συμμαθητες?.... Grin Grin Grin
herenαν σκεφτει καποιος πως ντυνονται οι μαθητριες...δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο....κολαζουν μεχρι και αγιο...
ricaΣτατιστική απόδειξη στο μικρόκοσμο του σχολείου μου, ότι οι πιο δημοφιλείς καθηγητές-ή τουλάχιστον αυτοί που δεν τους κοροιδεύαμε για την εμφάνισή τους,ντύνονταν σαν και εμάς
ΠαράθεσηΝαι... Καθόμασταν δίπλα - δίπλα Με θυμήθηκες! Χα, χα... Ναι! Εισαι αυτος που εβαζε το καθρεφτάκι κατω αποτη φουστα της καθηγητριας? τσκ,τσκ,τσκ!!
Ναι... Καθόμασταν δίπλα - δίπλα Με θυμήθηκες!
Χα, χα... Ναι! Εισαι αυτος που εβαζε το καθρεφτάκι κατω αποτη φουστα της καθηγητριας? τσκ,τσκ,τσκ!! Wink