*

Αποστολέας Θέμα: Dress Code νεοδιόριστης εκπαιδευτικού  (Αναγνώστηκε 20896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος enigma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Dress Code νεοδιόριστης εκπαιδευτικού
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:26:53 am »
Από μέσα λέμε βρε άνθρωπε. Για να ξέρεις ότι αν σκύψει δε θα φανούν κορδόνια και δαντέλες!  ;D ;D ;D ;D
Όσο για το ίχνος δέρματος στήθους και κοιλιάς επιβάλλεται να αναβάλλεται!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:09 »

Αποσυνδεδεμένος Kilgore

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Break on through to the other side...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:40:11 am »
Χαχαχα! Έχεις πλάκα τελικά...  ;D
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

Αποσυνδεδεμένος alexmaths

• Νέο μέλος
  • *
  • Αρχή άνδρα δείκνυσι
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 20, 2007, 09:42:57 am »
Παράθεση
Μάλιστα... Εγώ πάλι θα πρότεινα να φορέσει και καμία... σκελέα κάτω από το χαμηλοκάβαλο τζιν, για να εξασφαλίσουμε πως δεν θα αποκαλυφθεί "ίχνος δέρματος". Έλεος, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Στον 21ο αιώνα ζούμε και σε ευρωπαϊκή -θέλω να πιστεύω- χώρα, όχι σε κανένα... Ιράν!  Grin

Πες τα ρε άνθρωπε!!

Παράθεση
Γενικά ένας κανόνας που πρέπει να τηρείται κατά τη γνώμη μου είναι να μην αποκαλύπτουμε ίχνος δέρματος πάνω από το γόνατο και κάτω από το λαιμό. Επίσης, όχι κολλητά ρούχα, λίγο πιο..αεράτα ρε παιδί μου. Συμβουλή: Σωτηρία είναι τα μπεζ κολλητά αμάνικα κορμάκια ή μακριά φανελάκια πάντα πάνω από τα εσώρουχα και κάτω από τα ρούχα. Έτσι και χαμηλοκάβαλο τζιν ή λίγο ανοιχτό στο στήθος μπλουζάκι να φοράς, δεν τρέχει κάτι. Τα λέω 'κορμάκια-ασπίδες'  Grin Grin Grin

Θα γίνετε σαν τις γεροντοκόρες τις καθηγήτριες που είχαμε...

Παράθεση
Κοπελιά χαλάρωσε και ντύσου απλά και καθαρά (κατά το σεμνά και ταπεινά) Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα με φειδώ  Grin  Cheesy  Wink  Χρειάζεται σοβαρότητα αλλά όχι σοβαροφάνεια.

Θέλοντας να πιστεύω ότι εκπροσοπώ ένα μεγάλο τμήμα των αντρών συναδέλφων σας, θα έλεγα να μην επηρεάζεστε από τους άλλους! Ψηφίζω: Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα!

Παράθεση
Από μέσα λέμε βρε άνθρωπε. Για να ξέρεις ότι αν σκύψει δε θα φανούν κορδόνια και δαντέλες!  Grin Grin Grin Grin

Γιατί? Και βέβαια να φανούν!!  ;)

Careful with that axe Eugene...

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 20, 2007, 09:59:45 am »
Παράθεση
Μάλιστα... Εγώ πάλι θα πρότεινα να φορέσει και καμία... σκελέα κάτω από το χαμηλοκάβαλο τζιν, για να εξασφαλίσουμε πως δεν θα αποκαλυφθεί "ίχνος δέρματος". Έλεος, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Στον 21ο αιώνα ζούμε και σε ευρωπαϊκή -θέλω να πιστεύω- χώρα, όχι σε κανένα... Ιράν!  Grin

Πες τα ρε άνθρωπε!!

Παράθεση
Γενικά ένας κανόνας που πρέπει να τηρείται κατά τη γνώμη μου είναι να μην αποκαλύπτουμε ίχνος δέρματος πάνω από το γόνατο και κάτω από το λαιμό. Επίσης, όχι κολλητά ρούχα, λίγο πιο..αεράτα ρε παιδί μου. Συμβουλή: Σωτηρία είναι τα μπεζ κολλητά αμάνικα κορμάκια ή μακριά φανελάκια πάντα πάνω από τα εσώρουχα και κάτω από τα ρούχα. Έτσι και χαμηλοκάβαλο τζιν ή λίγο ανοιχτό στο στήθος μπλουζάκι να φοράς, δεν τρέχει κάτι. Τα λέω 'κορμάκια-ασπίδες'  Grin Grin Grin

Θα γίνετε σαν τις γεροντοκόρες τις καθηγήτριες που είχαμε...

Παράθεση
Κοπελιά χαλάρωσε και ντύσου απλά και καθαρά (κατά το σεμνά και ταπεινά) Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα με φειδώ  Grin  Cheesy  Wink  Χρειάζεται σοβαρότητα αλλά όχι σοβαροφάνεια.

Θέλοντας να πιστεύω ότι εκπροσοπώ ένα μεγάλο τμήμα των αντρών συναδέλφων σας, θα έλεγα να μην επηρεάζεστε από τους άλλους! Ψηφίζω: Ξώπλατα, ξώβυζα, ξώκοιλα, ξώφτερνα, ξέκωλα!

Παράθεση
Από μέσα λέμε βρε άνθρωπε. Για να ξέρεις ότι αν σκύψει δε θα φανούν κορδόνια και δαντέλες!  Grin Grin Grin Grin

Γιατί? Και βέβαια να φανούν!!  ;)

χαχα καλο!!!
αν σκεφτει καποιος πως ντυνονται οι μαθητριες...δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο....κολαζουν μεχρι και αγιο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:09 »

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 20, 2007, 10:59:00 am »
 Εχοντας δουλέψει ως ωρομισθια σε ΤΕΕ και γυμνάσιο θα λεγα πως οτι και να κανεις δεν την γλυτωνεις. Τι φαρδια πουκαμισα, τι φαρδια παντελονια, τι ζίβαγκο... για μενα δεν δουλεψε τιποτα. Το θέμα ειναι να αισθάνεσαι εσυ ανετα με αυτα που φορας και να σου επιτρέπουν να κινείσαι άνετα μεσα στην τάξη. Εγω  προσωπικα αγοραζω ρουχα που τα φοραω μόνο στο σχολείο, σα στολη ενα πραγμα. Ειναι ολα ενα νουμερο μεγαλύτερο και σε παλ χρωματα.  Επισης, για να αποφυγετε σχολια και καζουρα, προσεξτε την γλωσσα του σωματος: αποφυγετε να δειχνετε με το μεσαιο δαχτυλο του χεριου, σκυβετε για να μαζεψετε κατι απο κατω με λυγισμενα γονατα, μην ακουμπατε ποτε ορθια με τους αγκωνες λυγισμένους πανω στην έδρα, αποφυγετε σωματικη επαφη με μαθητες. Μπορει να ακουγονται λιγο παρανοϊκα τα παραπάνω αλλα οταν διδασκεις το τι λες πολλες φορες παιζει μικρο ρολο. Οι κινησεις σου ερμηνευονται... σημειολογικα πλεον. Αυτα μου λεει η πειρα μου αλλα και οι μνημες μου απο μαθητρια(οι συμμαθητες μου ακομα σχολιαζουν τις καθηγητριες, φανταστήτε τι καναν τοτε τα γαϊδουρια !!!! ;) ) .

Αυτα σε γενικες γραμμες. και μην ξεχάτε οτι η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια....

Υ.Γ1. Τα κορμακια απο μεσα τα βρισκω λιγο υπερβολικα και καταπιεστικα
Υ.Γ2. Οτι δηποτε δεν ειναι προκλητικο μπορει να φορεθει.

alexmaths μηπως ημασταν συμμαθητες?.... ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 31, 2012, 10:19:41 pm από para5 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 20, 2007, 12:27:08 pm »
Εντάξει παιδιά ας μην υπερβάλλουμε. Δεν μπορεί ο ένας να πει στον άλλο πώς θα ντυθεί γιατί ο καθένας έχει το δικό του ύφος. Εγώ πάντως πέρισυ έσκαγα με τζινάκι, απλή μπλουζίτσα και μποτίτσα ή starάκι κι όλα μια χαρά. Συμφωνώ ότι τα παιδιά ψάχνουν εξωνυχιστικά για να βρουν πάτημα να σε σχολιάσουν αλλά δεν θα βάλουμε και ράσα. Σίγουρα όχι ντεκολτέ, όχι κοιλιά απέξω, όχι μίνι. Αλλά τα απλά χρώματα ως κανόνας μου φαίνεται υπερβολικός. Δεν πα να'σαι και σαν ουράνιο τόξο, αν είσαι αξιοπρεπεής και δεν προκαλείς, σιγά και τί έγινε;

Αποσυνδεδεμένος chryssoulaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:07:30 pm »
 Στη Γ Λυκείου είχαμε ένα καθηγητή που πάντα φόραγε το ίδιο τζιν με το ίδιο πουκάμισο!Σαν στολή ένα πράγμα.Αυτό καταλαβαίνετε δεν έμεινε ασχολίαστο...Απορούσαμε πώς προλάβαινε να κάνει το πλύνε-βάλε.Δηλαδή απορούσαμε για το πλύνε.Επίσης είχαμε έναν άλλο-κατα τραγική σύμπτωση ίδιας ειδικότητας-καθηγητή που αν σήκωνε το χέρι του απο πάνω σου νόμιζες ότι θα λιποθυμήσεις!Τέλος τα αγόρια σχολίαζαν κάποια καθηγήτρια ότι φοράει ζαρτιέρες(!),κάτι που η ίδια εξάλλου δεν κατάφερα ποτέ να διαπιστώσω.Σίγουρα το απλό νεανικό ντύσιμο εκτιμάται ιδιαίτερα από τα παιδιά. Στατιστική απόδειξη στο μικρόκοσμο του σχολείου μου, ότι οι πιο δημοφιλείς καθηγητές-ή τουλάχιστον αυτοί που δεν τους κοροιδεύαμε για την εμφάνισή τους,ντύνονταν σαν και εμάς.Πάντως οτιδήποτε περνά απαρατήρητο-ακόμη και πολύ συντηρητικό- πιστεύω ότι είναι καλύτερο από μια στυλιστική επιλογή που μπορεί να προκαλέσει(πχ μίνι φούστα).

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:21:49 pm »
Προσωπικά δεν σκοπεύω να καταφύγω σε υπερβολές τύπου "ράσο",ούτε βέβαια και ξέκωλα!!!
Αυτά τα αφήνω στη ντουλάπα μου για το clubbing και για τα μπουζούκια.Τζινάκι,μποτούλα μοντέρνα μπλουζάκια και ψηφίζω κι εγώ ναι στο νεανικό ντύσιμο για το σχολείο.
Στο λύκειο που έκανα ΠΔΣ όπως και σε όλα της γειτονιάς μου,τα πρωτεία στο extreme ντύσιμο τα είχαν οι γαλλικούδες!!!(οι μόνιμες)
Από την πείρα μου όλα αυτά τα χρόνια,είδα πως ό,τι και να φορέσει η καθηγήτρια,αν είναι όμορφη τα σχόλια των μαθητών πάνε κι έρχονται.Ακόμα και όταν δεν φαίνεται ίχνος δέρματος.
Και επειδή πάλι πάω σε Λύκειο,και μάλιστα σε μακρινή επαρχία,θα φροντίσω να μην προκαλώ μαθητές και συναδέλφους χωρίς βέβαια να γίνω σαν κάτι γελοίες γεροντοκόρες που είχαμε καθηγήτριες.Μπορείς να είσαι κομψότατη,αρκεί να είσαι καλόγουστη χωρίς να βγάζεις μάτι με τα προσόντα σου.

• Νέο μέλος
  • *
  • Αρχή άνδρα δείκνυσι
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:23:19 pm »
Παράθεση
alexmaths μηπως ημασταν συμμαθητες?.... Grin Grin Grin

Ναι... Καθόμασταν δίπλα - δίπλα ;) Με θυμήθηκες!

Συνδυάζω δύο αποσπάσματα για να καταλήξω σε αυτό που λέω:

Παράθεση
heren
αν σκεφτει καποιος πως ντυνονται οι μαθητριες...δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο....κολαζουν μεχρι και αγιο...

Παράθεση
rica
Στατιστική απόδειξη στο μικρόκοσμο του σχολείου μου, ότι οι πιο δημοφιλείς καθηγητές-ή τουλάχιστον αυτοί που δεν τους κοροιδεύαμε για την εμφάνισή τους,ντύνονταν σαν και εμάς

Αισθανθείτε ελεύθερα! Αφού έτσι κι αλλιώς θα σας σχολιάσουν, βάλτε τίποτα καλό να χαρούν και οι συνάδελφοι! ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2007, 04:45:13 pm από alexmaths »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:29:15 pm »
Αlex οι συνάδελφοί μας θα χαρούν τις ώρες μετά το σχολείο. ;D ;D ;D ;D

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 20, 2007, 03:39:50 pm »
Παράθεση

Ναι... Καθόμασταν δίπλα - δίπλα ;) Με θυμήθηκες!

Χα, χα... Ναι! Εισαι αυτος που εβαζε το καθρεφτάκι κατω αποτη φουστα της καθηγητριας? τσκ,τσκ,τσκ!! ;)

Αποσυνδεδεμένος lazarefa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 20, 2007, 04:23:43 pm »
Τελικά καταλήγουμε σε κάποιες γενικές αρχές; Επίσης, όταν αναλαμβάνουν υπηρεσία οι πρωτοδιόριστοι, γίνονται κάποιες, γενικές έστω, συστάσεις ή παραινέσεις από τους διευθυντές ως προς το θέμα της εμφάνισης;

• Νέο μέλος
  • *
  • Αρχή άνδρα δείκνυσι
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 20, 2007, 04:47:26 pm »
Παράθεση
Χα, χα... Ναι! Εισαι αυτος που εβαζε το καθρεφτάκι κατω αποτη φουστα της καθηγητριας? τσκ,τσκ,τσκ!! Wink

Μάλλον με μπέρδεψες τότε... Η καθηγήτριά μας φορούσε μίνι και δε χρειαζόταν καθρεφτάκι για να δω!  ;)

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 20, 2007, 06:39:25 pm »
Το θέμα είναι να το φοράς το ρούχο και όχι να σε φοράει εκείνο..Θέλω να πω, ρούχα που πάνε στον ένα δε σημαίνει οτι κατ' ανάγκη πανε σε ένα δεύτερο..

Οπότε, βάζετε κάτι που σας πηγαίνει και νιώθετε άνετα μ' αυτό, χωρίς να καταφεύγετε σε υπερβολές..

Οι όποιες υπερβολές ας περιμένουν τις ελεύθερες ώρες σας, εκτός σχολείου... Να μας πείτε να 'μαστε εκεί όμως!!!!! ;) :D ;D;) :P 8) 
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)