*

Αποστολέας Θέμα: Dress Code νεοδιόριστης εκπαιδευτικού  (Αναγνώστηκε 20854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: Dress Code νεοδιόριστης εκπαιδευτικού
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 21, 2007, 03:38:55 pm »
Miss Elenious,δεν το είπα για να προσβάλω κανέναν και προς Θεού δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους σε επαρχιώτες και πρωτευουσιάνους.Ίσα ίσα και ο διευθυντής που ανέφερα,από Αθήνα ήταν ο άνθρωπος και δεν του άρεσε.Εννοώ,μήπως σε μικρές επαρχιακές πόλεις τα πράγματα είναι λίγο πιο αυστηρά με τις καθηγήτριες?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:18:19 »

Αποσυνδεδεμένος patsy

• Νέο μέλος
  • *
  • a dog's life
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 21, 2007, 03:56:56 pm »
Πριν 3 χρόνια που έκανα ΠΔΣ πάντως είχα αντιμετωπίσει ψιλοπρόβλημα με το σκουλαρίκι στη μύτη και επίσης τα τρία σκουλαρίκια που έχω στο κάθε αυτί.Το σκουλαρίκι της μύτης το έβγαλα,αλλά στα αυτιά όχι.Ο διευθυντής βέβαια μου το είπε πολύ ευγενικά και διακριτικά.
Τώρα έχω βγάλει το σκουλαρίκι της μύτης,ελπίζω να μην μου την ξαναπεί κανείς για τις τρύπες στα αυτιά.
Αν και αφήνω τα μαλλιά κάτω οπότε δεν θα έχω πρόβλημα.Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το στρασάκι στη μύτη ας πει.Γιατί μπορει να μου τη δώσει και να το ξαναβάλω.Στην επαρχία σας παρεξηγούν για κάτι τέτοιο?
Αν είναι να βρεθεί ο στενόμυαλος θα βρεθεί και στο κέντρο της μεγαλούπολης! Σε φροντιστήριο (που υποτίθεται οτι είναι πιο χαλαρά) στη Θεσ/κη η διευθύντρια, που ηταν και νεαρής ηλικίας συν τοις αλλοις, μας απαγορευε να φοράμε οτιδήποτε σε τζιν!!!!!!!!! Γι αυτό μην τρελενεσαι. Φορα τα σκουλαρικακια σου και αν πεσεις στο στραβόξυλο...έπεσες ;)
Libraries gave us power then work came and made us free... what price now for a shallow piece of dignity?

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 21, 2007, 04:01:19 pm »
Χα χα χα χα!!!!Πρώτη φορά ακούω απαγόρευση στο τζιν!!!Τουλάχιστον εμάς ο διευθυντής ήταν και 65 χρονών άνθρωπος και το καταλαβαίνω!!!Συνάδελφος της ΠΔΣ έσκαγε με μαλλί μέχρι τον .... (καταλάβατε πού)και δεν του είπε ποτέ κανείς  τίποτα.Ας πάμε να κόψουμε κίνηση και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 21, 2007, 04:39:22 pm »
Μια κοπέλα - συνάδελφος στο φροντιστήριο σχεδόν κατάφερε το ύφασμα από το σορτσάκι της να είναι πιο μέσα από το δέρμα!

Ότι και να έβαζε μετά από κείνη τη μέρα, εμείς έτσι τη θυμόμασταν!!!
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:18:19 »

Αποσυνδεδεμένος marillu

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 21, 2007, 11:29:29 pm »
Μπορεί να λένε ότι: "το ράσο δεν κάνει τον παπά" όμως στην προκειμένη περίπτωση τον προστατέυει από καζούρα..........Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με μεγάλα παιδιά! Να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουν τίποτα να περάσει ασχολίαστο! οπότε καλού κακού πάρτε τα μέτρα σας για να μην σας θυμούνται ως την "Κυρία που φάνηκε λίγο ο Π.....νός της"! :D ;)
ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 22, 2007, 05:45:26 am »
Μεταξύ μας είναι λίγο δύσκολο στο διάλειμμα να συζητάνε για το "πόσο ωραία μας είπε η κυρία το Θεώρημα Fermat" ή "τι γ@μάτη μετάφραση!".

Μη μασάτε και να θυμάστε :
"Ένα πράγμα είναι χειρότερο από το να σε κουτσομπολεύουν. Το να ΜΗ σε κουτσομπολεύουν!"

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 22, 2007, 09:32:56 am »
Σωστά όλα αυτά με το ντύσιμο, αλλά επίσης προσοχή και στην συμπεριφορά μας. Να θυμόμαστε ότι τα παιδιά ΔΕΝ τα αγγίζουμε!!! Το λέω για να το ακούω κι εγώ που είμαι από τη φύση μου εκδηλωτικός άνθρωπος.
Για φανταστήτε μια αθώα σφαλιάρα να μεταφραστεί ως "με χτύπησε" ή ένα χάδι στο κεφάλι να μεταφερθεί ως "ο κύριος τάδε χαϊδεύει την Ελένη"!!!! :o :o :o
Δε μου χει συμβεί ευτυχώς, αλλά ειδικά στο Γυμνάσιο που είναι πιο μικρά, πολύ εύκολα μπορεί να παρερμηνεύσουν την συμπεριφορά μας και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Άσε που τα πρώτα 2 χρόνια είμαστε ακόμα δόκιμοι...
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 22, 2007, 10:28:55 pm »
Σχετικά με το σκουλαρίκι στη μύτη, Μάγδα, αν σου την ξαναβαρέσει να το βάλεις, βάλτο και μη μασάς. Εγώ το πρωτοέβαλα πρόπερσι, όταν ήμουν αναπλήρώτρια στα Ψαχνά της Εύβοιας, και δεν είπε κανείς τίποτα. Πέρσι που ήμουνα στις Μοίρες Ηρακλείου (τέρμα Μεσσαράς, το ελληνικό Τέξας, μια μάλλον υπερσυντηρητική περιοχή) ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω. Στη διάρκεια της χρονιάς δεν είχα πρόβλημα ούτε από παιδιά ούτε από γονείς - ό,τι και να λέγανε δεν το λέγανε μπροστά μου. Το σκουλαρίκι στη μύτη δε συμβολίζει όσα συμβόλιζε στη δεκαετία του '80, πλέον είναι μια πολύ συνηθισμένη στυλιστική επιλογή και δε θα έπρεπε να ενοχλεί.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 22, 2007, 11:47:49 pm »
ό,τι και να λέγανε δεν το λέγανε μπροστά μου

Φαντάζομαι ότι η κουβέντα γίνεται κυρίως για αυτά που λένε όταν δεν είμαστε μπροστά.
Κάποιους τους νοιάζει αυτό.

Να θυμόμαστε ότι τα παιδιά ΔΕΝ τα αγγίζουμε!!!
...πολύ εύκολα μπορεί να παρερμηνεύσουν την συμπεριφορά μας

Τα πάντα είναι σχετικά. Τα παιδιά πιστεύω ότι καταλαβαίνουν τα πάντα, μετά από κάποιο αρχικό χρόνο γνωριμίας.
Πολλές μαθήτριές μου με αγκάλιαζαν στη διάρκεια της χρονιάς χωρίς ίχνος παρεξήγησης, πολλές αθώες φάπες έχω ρίξει σε μαθητές μου (όχι να τους βγάλω και αίμα βέβαια...) και αρκετά ειρωνικά σχόλια έχω κάνει και όλα αυτά σε τρομερό κλίμα.

Δε λέω φυσικά να σαπίζεις τα παιδιά στο ξύλο ή να χουφτώνεις τις μαθήτριες.
Αλλά όταν έχεις πλησιάσει τα παιδιά, ΚΑΤΑΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2007, 03:24:17 pm από Siobaras »

Αποσυνδεδεμένος Kilgore

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Break on through to the other side...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 23, 2007, 01:05:11 am »
...  ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η γυναικεία γκρίνια είναι ακατανίκητη!  ;D ;D
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 23, 2007, 01:33:35 pm »
...  ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η γυναικεία γκρίνια είναι ακατανίκητη!  ;D ;D

Η γυναικεια πειθω εννοεις ;)

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 23, 2007, 01:47:12 pm »
Σχετικά με το σκουλαρίκι στη μύτη, Μάγδα, αν σου την ξαναβαρέσει να το βάλεις, βάλτο και μη μασάς. Εγώ το πρωτοέβαλα πρόπερσι, όταν ήμουν αναπλήρώτρια στα Ψαχνά της Εύβοιας, και δεν είπε κανείς τίποτα. Πέρσι που ήμουνα στις Μοίρες Ηρακλείου (τέρμα Μεσσαράς, το ελληνικό Τέξας, μια μάλλον υπερσυντηρητική περιοχή) ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω. Στη διάρκεια της χρονιάς δεν είχα πρόβλημα ούτε από παιδιά ούτε από γονείς - ό,τι και να λέγανε δεν το λέγανε μπροστά μου. Το σκουλαρίκι στη μύτη δε συμβολίζει όσα συμβόλιζε στη δεκαετία του '80, πλέον είναι μια πολύ συνηθισμένη στυλιστική επιλογή και δε θα έπρεπε να ενοχλεί.

Elytron, η ερώτηση είναι άσχετη με το θέμα της συζήτησης, αλλά με ενδιαφέρει να ξέρω όσο περισσότερα γίνεται από τις εμπειρίες σου στις Μοίρες (σχολείο-κλίμα-παιδιά κλπ κλπ). Έμενες Ηράκλειο προφανώς? Ζορίστηκες με τις μετακινήσεις?
Αν θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα για να μην μπερδέψουμε τους υπόλοιπους εδώ. Είναι σημαντικό για μένα!
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων  ;) ;)
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 23, 2007, 02:12:35 pm »
Daffyduck, η elytron έχει γράψει αναλυτικά για

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 23, 2007, 02:28:32 pm »
Daffyduck, η elytron έχει γράψει αναλυτικά για
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)