0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν 3 χρόνια που έκανα ΠΔΣ πάντως είχα αντιμετωπίσει ψιλοπρόβλημα με το σκουλαρίκι στη μύτη και επίσης τα τρία σκουλαρίκια που έχω στο κάθε αυτί.Το σκουλαρίκι της μύτης το έβγαλα,αλλά στα αυτιά όχι.Ο διευθυντής βέβαια μου το είπε πολύ ευγενικά και διακριτικά.Τώρα έχω βγάλει το σκουλαρίκι της μύτης,ελπίζω να μην μου την ξαναπεί κανείς για τις τρύπες στα αυτιά.Αν και αφήνω τα μαλλιά κάτω οπότε δεν θα έχω πρόβλημα.Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το στρασάκι στη μύτη ας πει.Γιατί μπορει να μου τη δώσει και να το ξαναβάλω.Στην επαρχία σας παρεξηγούν για κάτι τέτοιο?
ό,τι και να λέγανε δεν το λέγανε μπροστά μου
Να θυμόμαστε ότι τα παιδιά ΔΕΝ τα αγγίζουμε!!! ...πολύ εύκολα μπορεί να παρερμηνεύσουν την συμπεριφορά μας
... ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω.
Παράθεση από: elytron στις Αυγούστου 22, 2007, 10:28:55 pm... ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω. Είναι γνωστό άλλωστε πως η γυναικεία γκρίνια είναι ακατανίκητη!
Σχετικά με το σκουλαρίκι στη μύτη, Μάγδα, αν σου την ξαναβαρέσει να το βάλεις, βάλτο και μη μασάς. Εγώ το πρωτοέβαλα πρόπερσι, όταν ήμουν αναπλήρώτρια στα Ψαχνά της Εύβοιας, και δεν είπε κανείς τίποτα. Πέρσι που ήμουνα στις Μοίρες Ηρακλείου (τέρμα Μεσσαράς, το ελληνικό Τέξας, μια μάλλον υπερσυντηρητική περιοχή) ο διευθυντής, που είναι και παπάς, κάτι πήγε να μου πει, αρκετά ευγενικά, αλλά του ξεκίνησα ένα τέτοιο ρητορικό λόγο - σεντόνι που στο τέλος θα δεχόταν να πάω και με πράσινα μαλλιά αρκεί να σταματήσω να μιλάω. Στη διάρκεια της χρονιάς δεν είχα πρόβλημα ούτε από παιδιά ούτε από γονείς - ό,τι και να λέγανε δεν το λέγανε μπροστά μου. Το σκουλαρίκι στη μύτη δε συμβολίζει όσα συμβόλιζε στη δεκαετία του '80, πλέον είναι μια πολύ συνηθισμένη στυλιστική επιλογή και δε θα έπρεπε να ενοχλεί.
Daffyduck, η elytron έχει γράψει αναλυτικά για