*

Αποστολέας Θέμα: Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης ποιότητας στους Δήμους  (Αναγνώστηκε 218723 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
χαχαχα εχεις πολυ πλακα! Δεν εχω περασει ουτε απεξω απο το ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Και να απολυθούν όλοι και μπουν άλλοι θα είναι μόνο για Αθηναίους..Eκεί είναι η βάση του Ινδβμ.

Αποσυνδεδεμένος Giota

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μίλησα με την εφορία μου και μου βρήκαν ένα κόλλημα για την απαλλαγή του ΦΠΑ. Η σύμβαση αναφέρει "Η δεύτερη συμβαλλόμενη δεν συνδέεται με το ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος herseys

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δηλαδή εσύ, HERSEYS, δεν θέλεις να μοριοδοτείται η ανεργία! Οι άνεργοι να μην δουλέψουν ποτέ! Τό ότι το πτυχίο Α.Ε.Ι. ήταν προαπαιτούμενο δεν σημαίνει τίποτα για σένα, έτσι; Και σε κάποιους Δήμους, οι οποίοι είναι απομακρυσμένοι και δεν καταδέχτηκε να κάνει κανείς αίτηση, παρα μόνο ένα άτομο, τί ήθελες; Να μείνουν χωρίς Υπεύθυνο και χωρίς προγράμματα Δια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος alfieri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τώρα που μου διευκρίνισες τα λεγόμενά σου,συμφωνώ μαζί σου! Κι εσύ μου φάνηκες εριστική, γι'αυτό και σου απάντησα στον ίδιο τόνο! Τώρα που διευκρίνισες καλύτερα τις απόψεις σου, συμφωνώ κατά 95% με όσα λες! Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε μεταξύ μας, συζήτηση κάνουμε! Η μοριοδότηση του μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση Ενηλίκων είναι όντως εξοργιστική! Και γιατους δήμους έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά το ΙΝΕΔΙ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Εξοργιστική η μοριοδότηση των 25 μορίων για μεταπτυχιακό;; ε δε νομίζω. άσε που είναι ελάχιστοι αυτοί.
Έτσι κι αλλιώς μια ζωή η προυπηρεσία μοριοδοτούταν,δηλαδή όσοι είναι κάτω των 30 να μην δουλέψουν...

Αποσυνδεδεμένος Ned Stark

• Νέο μέλος
  • *
  • Winter is coming
    • Προφίλ
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο που ίσως ξέφυγε της προσοχής σας. Με την αρ. πρωτ. 602/10/21977
"Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους Δήμους της Επικράτειας στο πλαίσιο των Πράξεων:
«ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ναι το είδα και όταν το ρώτησα φυσικά μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει..

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο που ίσως ξέφυγε της προσοχής σας. Με την αρ. πρωτ. 602/10/21977
«ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Maria_I

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
«ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Ned Stark

• Νέο μέλος
  • *
  • Winter is coming
    • Προφίλ
 Δυστηχώς ioannis00 (δεν μου ξέφυγε αυτό το σημείο) και Maria_I  δεν μιλάω για Υπ. Οργάνωσης  αλλά για Υπεύθυνο ΕΑ και ΔΠ και γιαυτό έλεγα αν το ήξερε κανείς. Ευχαριστώ ermionoula. Πάντως αν ξέρει κανείς άτι άλλο ας μας πει. Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2013, 10:10:03 pm από Ned Stark »

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Έχεις δίκιο Ned Stark. Πάντως το γεγονός ότι το σημείο στο οποίο αναφέρεσαι δεν επαναλαμβάνεται στην Ανοιχτή Πρόσκληση για τους Δήμους της δεύτερης φάσης (Αρ. Πρωτ. 749/28-9-2012) ούτε στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα περιφερειακά στελέχη, σε συνδυασμό με όσα μετέφερε η ermionoula, σημαίνει, κατά πάσα πιθανότητα, είτε ότι η σχετική αναφορά στην Ανοιχτή Πρόσκληση της πρώτης φάσης αποτελούσε τυπογραφικό λάθος (Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης αντί Υπεύθυνοι Οργάνωσης), φαινόμενο όχι σπάνιο στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος Maria_I

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Έχεις δίκιο Ned Stark. Πάντως το γεγονός ότι το σημείο στο οποίο αναφέρεσαι δεν επαναλαμβάνεται στην Ανοιχτή Πρόσκληση για τους Δήμους της δεύτερης φάσης (Αρ. Πρωτ. 749/28-9-2012) ούτε στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα περιφερειακά στελέχη, σε συνδυασμό με όσα μετέφερε η ermionoula, σημαίνει, κατά πάσα πιθανότητα, είτε ότι η σχετική αναφορά στην Ανοιχτή Πρόσκληση της πρώτης φάσης αποτελούσε τυπογραφικό λάθος (Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης αντί Υπεύθυνοι Οργάνωσης), φαινόμενο όχι σπάνιο στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος Maria_I

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Με μια γρήγορη ματιά στο σχετικό link:

http://www.edulll.gr/wp-content/uploads/2012/04/apofasi_entaxis_375687.pdf

δεν εντόπισα τον αριθμητικό προσδιορισμό των Υπευθύνων Εκπαίδευσης. Υπάρχει απλή αναφορά του προβλεπόμενου ανθρώπινου δυναμικού: "Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας ανά Δήμο, με χρέη επιστημονικού συμβούλου του Δήμου και οργάνωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας".

Όπως και να έχει, μπορεί κάποιος να το κοιτάξει και περαιτέρω. Ελπίζω να βοήθησα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)