0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί ρωτάς; Είδες πουθενά στην προκήρυξη να αποκλείονται οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής; Εδώ δεν χρειάζεται να έχεις καν πτυχίο, αρκεί το απολυτήριο Λυκείου.
με πτυχειο ΑΕΙ οικονομικου και χωρις προυπηρεσια, λετε εχω πιθανοτητα στην νεα προκυρηξη που τρεχει? οιθεσεις ειναι κενες λογο μη αιτουντων στους συγκεκριμενους δημους; ενδιαφερομαι για τον Αγιο Ευστρατιο-βορειο αιγαιο.ι λετε?Παράθεση από: WinonaΑμφιβάλλω για το αν θα έχεις ανταγωνισμό για τον Άγιο Ευστράτιο
Οι προβληματικές συγκοινωνίες σύνδεσης (κυρίως το χειμώνα) με το νησί (με ότι αυτό συνεπάγεται) και ο περιορισμένος πληθυσμός του είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για όποιον θα ήθελε να εργαστεί εκεί. Ωστόσο, κοίτα να δεις σύμπτωση! Συνομιλούσα προχθές με ένα φίλο μου που διαμένει στη Θάσο και μου αποκάλυψε ότι σκόπευε να υποβάλλει αίτηση για το ΚΔ
παντως αυτη η καθυστερηση στις πληρωμες ειναι πολυ αποτρεπτικη για να κανεις αιτηση. το σκεφτομουν και εγω για εναν αλλο δημο της περιφερειας μου, που δεν μιλαμε καν για τοσο απομακρυσμενο μερος οπως ο Αγ. Ευσταστιος, αλλα πως θα τα βγαζεις περα τοσους μηνες χωρις μισθο;
Ο μισθός είναι 680 καθαρά για τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και γύρω στα 580 για τον υπεύθυνο οργάνωσης(τρελά λεφτά μιλάμε).Υπολογίζεται ως επαγγελματική. Γιατί να μην υπολογίζεται;
καλα τρελα λεφτα και αμεσα πανω απ'ολα! γιατι αναφερει Επαγγελματική Εμπειρία σχετική με: σχεδιασμό και οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συντονισμό υλοποίησης εκπαιδευτικής διαδικασίας σε φορείς εκπαίδευσης ενηλίκων εντασσεται η διδασκαλεια σε αυτα?
τα χρηματα, οπως λες στις μερες, ειναι σχετικα καλα. ειδικα αν ειναι στο τοπο κατοικιας σου. εμενα πιο πολυ με προβληματιζει η μεγαλη καθυστερηση πληρωμης και το θεμα οαεε.