0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμφωνήσω με την aliferi σε πολλά σημεία, αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη. Όταν η εφορία σου αρνείται την απαλλαγή ΦΠΑ προβάλλοντας ένα σωρό επιχειρήματα, τι μπορείς να κάνεις? μήνυση στο έφορο? 1) Η μη εγγραφή στο επιμελητήριο δεν έχει καμία σχέση με τη μη καταβολή ΦΠΑ!2) Άλλο υπηρεσίες εκπαίδευσης και άλλο διοίκηση ή οργάνωση υπηρεσιών εκπαίδευσης, οι οποίες εμπίπτουν εξίσου στο πεδίο του Management! 3) Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει εξαρτημένη εργασία από τη στιγμή που δεν υπάρχει στη σύμβαση ωράριο, στα πρώην ΚΕΕ στα οποία εργάστηκα επί τριετία στις συμβάσεις μας αναφερόταν δεσμευτικό ωράριο απασχόλησης (09-17:00 ή 12:00-20:00)*.Παρόλα αυτά, όποιος μπορεί/θέλει να διεκδικήσει απαλλαγή ΦΠΑ, να το κάνει διότι δεν υπάρχει ενιαία γραμμή στις εφορίες!!! Αυτοι που θα καταφέρουν να πείσουν τις εφορίες τους μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν, κρίνοντας από τις περιπτώσεις ατόμων που τα κατάφεραν!!!
Alfieri και Giota, στον οδηγό λειτουργίας των ΚΔ
Ευχαριστώ Giota, θα περιμένω τα οριστικά αποτελέσματα του Δήμου μου και τους κωδικούς που θα μου στείλουν από ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: Pantsik στις Απριλίου 28, 2013, 06:21:19 pmΕυχαριστώ Giota, θα περιμένω τα οριστικά αποτελέσματα του Δήμου μου και τους κωδικούς που θα μου στείλουν από ΙΝΕΔΙ
Η παιδεία και η μόρφωση του κάθε ανθρώπου φαίνεται απο τον τροπο που εκφράζεται. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατι δεν έχω σκοπό να πεσω στο επίπεδο σου. Δυστυχώς την Ελλάδα την φέρανε εδώ που την φέρανε άνθρωποι σαν εσένα χωρίς ήθος που μια ζωή κατηγορούνε τους γύρω τους και νομίζουν ότι όλοι ασχολούνται μαζι τους και θέλουν το κακο τους. Λυπάμαι πολυ.