0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα στο forum!Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για τους ελέγχους που ανακοινώθηκαν?Είναι κάτι τυπικό ή θα μας βάλουν κάτω και θα μας ….Ξέρετε σε ποίες περιοχές θα πάνε?
Πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται έλεγχος.Πρέπει να διαπιστώνεται αν είναι εύρυθμη η λειτουργία των ΚΔ
Καλημέρα. Ψάχνω να βρω τα αποτελέσματα της επιλογής των υπευθυνων εκπαιδευσης στα κδβμ της αττικής. Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει την παραπομπή ή να ανεβάσει το αρχείο του ινεδιβιμ;
Καλησπέρα στο forum!Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για τους ελέγχους που ανακοινώθηκαν?Ξέρετε σε ποίες περιοχές θα πάνε?
θελω να ρωτησω κατι τους υπευθυνους.ποσες ωρες μπορει να αναλαβει ενας εκπαιδευτης σ ενα τμημα 25 ωρων?το μεγιστο
evikvdm μήπως έχεις κάποια πληροφόρηση για τα αποτελέσματα των Υπευθυνων της 5/6/2013?
Καταρχήν έχουν αργήσει πολυ τα αποτελέσματα τη 5-6-13. Να σας ρωτησω ομως κατι, θα πρέπει αν επιλεγεί καποιος ως υπευθυνος εκπαιδευσης να βρισκεται ακομα σε ανεργια οπως ειχε δηλωσει?