0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Δεκεμβρίου 11, 2010, 08:11:49 pmΠαράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 11, 2010, 03:41:54 pmδεν ξερω αν θα βγω για δευτερη φορα ταμειο ανεργιας λογω του οτι εχω πολυ λιγες μερες.οταν λεει 125 ενσημα τους τελευταιους 14 μηνες,εννοει τις μερες εργασιας.χωρις το καλοκαιρι?γιατι το καλοκαιρι ημουν ταμειο ανεργιας.δηλαδη θα πρεπει να μετρησω απο το οκτωβρη του 2010 ως το μαρτιο του 2011?η θα λαβω υποψη μου και το καλοκαιρι???και κατι αλλο,οταν λεμε ενσημα εννουμε μερες απασχολησης??Χρειάζεσαι 125 ένσημα από την αρχή της νέας σου σύμβασης μέχρι και 2 μήνες πριν την ημερομηνία απόλυσης.Αν δεν καταφέρεις να συμπληρώσεις τα ένσημα που απαιτούνται, θα πάρεις το υπόλοιπο (αν υπάρχει) από το περσινό επίδομα.απο το περσινο υπαρχει υπολοιπο 2ζμηνες.μετα τι παιρνω?
Παράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 11, 2010, 03:41:54 pmδεν ξερω αν θα βγω για δευτερη φορα ταμειο ανεργιας λογω του οτι εχω πολυ λιγες μερες.οταν λεει 125 ενσημα τους τελευταιους 14 μηνες,εννοει τις μερες εργασιας.χωρις το καλοκαιρι?γιατι το καλοκαιρι ημουν ταμειο ανεργιας.δηλαδη θα πρεπει να μετρησω απο το οκτωβρη του 2010 ως το μαρτιο του 2011?η θα λαβω υποψη μου και το καλοκαιρι???και κατι αλλο,οταν λεμε ενσημα εννουμε μερες απασχολησης??Χρειάζεσαι 125 ένσημα από την αρχή της νέας σου σύμβασης μέχρι και 2 μήνες πριν την ημερομηνία απόλυσης.Αν δεν καταφέρεις να συμπληρώσεις τα ένσημα που απαιτούνται, θα πάρεις το υπόλοιπο (αν υπάρχει) από το περσινό επίδομα.
δεν ξερω αν θα βγω για δευτερη φορα ταμειο ανεργιας λογω του οτι εχω πολυ λιγες μερες.οταν λεει 125 ενσημα τους τελευταιους 14 μηνες,εννοει τις μερες εργασιας.χωρις το καλοκαιρι?γιατι το καλοκαιρι ημουν ταμειο ανεργιας.δηλαδη θα πρεπει να μετρησω απο το οκτωβρη του 2010 ως το μαρτιο του 2011?η θα λαβω υποψη μου και το καλοκαιρι???και κατι αλλο,οταν λεμε ενσημα εννουμε μερες απασχολησης??
δηλαδη δεν υπαρχει καποιο αλλο βοηθημα?
αφου παρω τον ιουνιο και τον ιουλιο το επιδομα,μετα δεν παιρνουμε τιποτα αλλο?πρεπει να περασουν αλλοι 3 μηνες για να παρω 220?