0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 11, 2009, 12:09:06 amΠαράθεση από: nellynelly στις Ιουλίου 10, 2009, 10:06:32 pm Καλησπέρα σας!Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας.έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι;Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο..και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι;Ή είναιπερασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση.Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...Και η δικη μου περιπτωση ειναι ιδια..μου ειπαν ομως στο ΟΑΕΔ πως αν δεν εγκριθει καινουριο ταμειο θα συνεχιστει το υπολοιπο απο περυσι το καλοκαιρι,οποτε μην ανησυχεις!Και δεν χρειαζεται κανενα χαρτι απο παλια,ολα ειναι μεσα στο συστημα τους περασμενα..Αντε,καλοφαγωτα Καλημέρα.Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου στις 8/10/2008.Η φετινή μου απόλυση έχει ημερομηνία 12/6/2009.Μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι για να πάρω ταμείο φέτος θα πρέπει να έχω 125 ένσημα από την τελευταία διακοπή επιδόματος και όχι το τελευταίο 14μηνο.Τελικά μου ενέκριναν την συνέχιση του περσινού επιδόματος γιατί είχα 121(και όχι 125)ένσημα από την 9/10/2009-12/4/2009.Δηλαδή ο αριθμός των ενσήμων υπολογίζεται από την τελευταία διακοπή και όχι το τελευταίο 14μηνο?Γνωρίζετε ισχύει κάτι τέτοιο?Αν ξέρετε κάτι απαντήστε μου σας παρακαλώ.Προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη και δεν μπορώ.
Παράθεση από: nellynelly στις Ιουλίου 10, 2009, 10:06:32 pm Καλησπέρα σας!Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας.έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι;Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο..και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι;Ή είναιπερασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση.Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...Και η δικη μου περιπτωση ειναι ιδια..μου ειπαν ομως στο ΟΑΕΔ πως αν δεν εγκριθει καινουριο ταμειο θα συνεχιστει το υπολοιπο απο περυσι το καλοκαιρι,οποτε μην ανησυχεις!Και δεν χρειαζεται κανενα χαρτι απο παλια,ολα ειναι μεσα στο συστημα τους περασμενα..Αντε,καλοφαγωτα
Καλησπέρα σας!Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας.έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι;Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο..και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι;Ή είναιπερασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση.Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...
Παράθεση από: maria100 στις Αυγούστου 30, 2009, 10:51:00 amΠαράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 11, 2009, 12:09:06 amΠαράθεση από: nellynelly στις Ιουλίου 10, 2009, 10:06:32 pm Καλησπέρα σας!Δεν κατάλαβα κάτι...αν δεν μου εγκρίνουν φέτος το ταμείο ανεργίας.έχω δικαίωμα να πάρω όσους μήνες περίσσεψαν από πέρυσι;Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου τον Οκτώβριο..και αν όντως έχω αυτό το δικαίωμα πρέπει να έχω κάποιο χαρτί από πέρυσι;Ή είναιπερασμένα ηλεκτρονικά τα υπόλοιπα;;Θα ήθελα επίσης να πω ότι πέρυσι μου είχαν πει αρχικά ότι δεν μπορώ να πάρω το επίδομα και με δυσκολία με άφησαν να κάνω αίτηση.Όταν πήγα πάλι δεν ήταν σίγουροι και μετά από κάποια ώρα μου το ενέκριναν...Δυστυχώς κάποιοι υπάλληλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι και μπορούν να σε πάρουν στο λαιμό τους...Και η δικη μου περιπτωση ειναι ιδια..μου ειπαν ομως στο ΟΑΕΔ πως αν δεν εγκριθει καινουριο ταμειο θα συνεχιστει το υπολοιπο απο περυσι το καλοκαιρι,οποτε μην ανησυχεις!Και δεν χρειαζεται κανενα χαρτι απο παλια,ολα ειναι μεσα στο συστημα τους περασμενα..Αντε,καλοφαγωτα Καλημέρα.Πέρυσι έκανα διακοπή του ταμείου στις 8/10/2008.Η φετινή μου απόλυση έχει ημερομηνία 12/6/2009.Μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι για να πάρω ταμείο φέτος θα πρέπει να έχω 125 ένσημα από την τελευταία διακοπή επιδόματος και όχι το τελευταίο 14μηνο.Τελικά μου ενέκριναν την συνέχιση του περσινού επιδόματος γιατί είχα 121(και όχι 125)ένσημα από την 9/10/2009-12/4/2009.Δηλαδή ο αριθμός των ενσήμων υπολογίζεται από την τελευταία διακοπή και όχι το τελευταίο 14μηνο?Γνωρίζετε ισχύει κάτι τέτοιο?Αν ξέρετε κάτι απαντήστε μου σας παρακαλώ.Προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη και δεν μπορώ.νομιζω ρωτάς αυτο που ρωτουσε κ ο συνάδελφος εδώ??ρίξε μια ματια μπας κ σε βοηθησει περισσοτεροhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12976.msg180890#msg180890
Εγώ είχα πάρει επίδομα ανεργίας για πρώτη φορά μέχρι πέρσυ το καλοκαίρι έως το Σεπτέμβριο και στη συνέχεια εργαζόμουν ωρομίσθιος. Στην περσινή εγκριτική απόφαση δικαιούμουν επίδομα για 12 μήνες επειδή αναγνώριζαν τα ένσημα από την αρχή του προηγούμενου έτους. Φέτος στην εγκριτική απόφαση δικαιούμαι μόνο για 6 μήνες. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι μετράνε τα ένσημα από το Σεπτέμβριο του 2008 που διακόπηκε η προηγούμενη επιδότηση.
maria100 ειχες ρωτησει " Δηλαδή ο αριθμός των ενσήμων υπολογίζεται από την τελευταία διακοπή και όχι το τελευταίο 14μηνο? "Ρωτησα σχετικα λογιστη κ μου είπε πως για επιδότηση την δεύτερη φορα τα 125ενσημα υπολογίζονται απο την προσληψη κ μετα κ οχι όπως εμεις καταλαβαίναμε δηλ το τελευταιο 14μηνο.