0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα.μαλλον για να σου εγκριθηκε για 12 μηνες παιρνεις επιδομα πρωτη φορα.λοιπον οταν πιασεις και παλι δουλεια θα πας απο τον οαεδ και θα κανεις διακοπη.οταν απολυθεις παλι θα καταθεσεις τα χαρτια σου και τοτε θα γινει συνεχιση της επιδοτησης.εγω πηρα την πρωτη φορα 2 μηνες,μετα πηγα σε σχολειο,περυσι πηρα αλλους 2,μετα πηγα σε σχολειο και φετος ειναι η τριτη φορα που θα το συνεχισω για οσο ειμαι ανεργη.
Παράθεση από: alexis2 στις Αυγούστου 04, 2011, 12:31:08 pmκαλημερα.μαλλον για να σου εγκριθηκε για 12 μηνες παιρνεις επιδομα πρωτη φορα.λοιπον οταν πιασεις και παλι δουλεια θα πας απο τον οαεδ και θα κανεις διακοπη.οταν απολυθεις παλι θα καταθεσεις τα χαρτια σου και τοτε θα γινει συνεχιση της επιδοτησης.εγω πηρα την πρωτη φορα 2 μηνες,μετα πηγα σε σχολειο,περυσι πηρα αλλους 2,μετα πηγα σε σχολειο και φετος ειναι η τριτη φορα που θα το συνεχισω για οσο ειμαι ανεργη.Αυτό που λες είναι σωστό. Οι μήνες που σου απομένουν δε χάνονται, μπορείς να τους πάρεις όταν ξαναμείνεις άνεργη. Η αίτησή σου τότε δεν είναι αίτηση για συνέχιση, αλλά για επιδότηση ανεργίας. Αν δεν έχεις τις προϋποθέσεις αν σου εγκριθεί νέα επιδότηση, τότε και μόνο τότε παίρνεις τη συνέχιση.Με βάση αυτό φέτος δε θα πάρεις συνέχιση από τους μήνες που σου είχαν εγκριθεί πριν δυο χρόνια.Θα ικανοποιηθεί η αίτησή σου κανονικά με έγκριση νέου επιδόματος ανεργίας, επειδή σου φτάνουν τα ένσημα για αυτό σίγουρα! Συμπερασματικά: ένα χρόνο έχεις κανονική έγκριση και τον δεύτερο αν δε σου φτάνουν τα ένσημα (χρειάζεται τουλάχιστον 125 από την πρόσληψη ως και δυο μήνες πριν από την απόλυση) τότε παίρνεις συνέχιση.Τον επόμενο χρόνο δεν ξαναπαίρνεις συνέχιση, αλλά νέο ταμείο ανεργίας.
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 04, 2011, 03:29:43 pmΠαράθεση από: alexis2 στις Αυγούστου 04, 2011, 12:31:08 pmκαλημερα.μαλλον για να σου εγκριθηκε για 12 μηνες παιρνεις επιδομα πρωτη φορα.λοιπον οταν πιασεις και παλι δουλεια θα πας απο τον οαεδ και θα κανεις διακοπη.οταν απολυθεις παλι θα καταθεσεις τα χαρτια σου και τοτε θα γινει συνεχιση της επιδοτησης.εγω πηρα την πρωτη φορα 2 μηνες,μετα πηγα σε σχολειο,περυσι πηρα αλλους 2,μετα πηγα σε σχολειο και φετος ειναι η τριτη φορα που θα το συνεχισω για οσο ειμαι ανεργη.Αυτό που λες είναι σωστό. Οι μήνες που σου απομένουν δε χάνονται, μπορείς να τους πάρεις όταν ξαναμείνεις άνεργη. Η αίτησή σου τότε δεν είναι αίτηση για συνέχιση, αλλά για επιδότηση ανεργίας. Αν δεν έχεις τις προϋποθέσεις αν σου εγκριθεί νέα επιδότηση, τότε και μόνο τότε παίρνεις τη συνέχιση.Με βάση αυτό φέτος δε θα πάρεις συνέχιση από τους μήνες που σου είχαν εγκριθεί πριν δυο χρόνια.Θα ικανοποιηθεί η αίτησή σου κανονικά με έγκριση νέου επιδόματος ανεργίας, επειδή σου φτάνουν τα ένσημα για αυτό σίγουρα! Συμπερασματικά: ένα χρόνο έχεις κανονική έγκριση και τον δεύτερο αν δε σου φτάνουν τα ένσημα (χρειάζεται τουλάχιστον 125 από την πρόσληψη ως και δυο μήνες πριν από την απόλυση) τότε παίρνεις συνέχιση.Τον επόμενο χρόνο δεν ξαναπαίρνεις συνέχιση, αλλά νέο ταμείο ανεργίας.Αν κατάλαβα καλά αν του χρόνου δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για να μπω ταμείο ανεργίας (και είμαι άνεργη) μπορώ να κάνω συνέχιση των απλήρωτων μηνών του φετινού ταμείου;Αυτό μπορεί να γίνει μόνο για την επόμενη χρονιά;
Σ'ευχαριστώ πολύ Lasid για την απάντηση . Μακάρι και κάποιοι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ να εδείχναν την ίδια υπευθυνότητα και προθυμία.
Καλησπερα!!! Φετος δεν με εχουν καλεσει ακομη και παιρνω τον τελευταιο μηνα ταμειου στα τελη Νοεμβριου. Χλωμο να με καλεσουν φετος. Εφοσον τελειωσει τωρα το ταμειο μπορω να συνεχισω και να παρω αλλους 2 μηνες τους οποιους δεν τους πηρα περυσι διοτι με καλεσαν νωρις;;;; Γιατι μου εχουν πει οτι δεν τους χανω εφοσον περυσι διακοπηκε το ταμειο λογω δουλειας.
Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ!!!
καλησπερα , ειχα βγει ταμειο για 8 μηνες με τη ληξη της περσινης σχολικης χρονιας .Πηρα τους 4με καλεσαν παλι στην αναπληρωση και υπολοιπονται αλλοι τοσοι.οταν τελειωσει η σχολ.χρονια δικαιουμαι αυτους που δεν πηρα ή οχι?