0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ LasidΤι εννοείς με το "παίρνουν τη συνέχεια, δηλαδή το υπόλοιπο της περσινής επιδότησης"; Αν δηλαδή ένας εκπαιδευτικός δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ένσημα για να πάρει επίδομα ανεργίας μία χρονιά, αλλά έπαιρνε την προηγούμενη, μπορεί να πάρει το υπόλοιπο από το προηγούμενο επίδομα ανεργίας εφόσον του έχουν περισσέψει μήνες που δεν τους είχε πάρει;
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 12, 2011, 12:01:22 am@ LasidΤι εννοείς με το "παίρνουν τη συνέχεια, δηλαδή το υπόλοιπο της περσινής επιδότησης"; Αν δηλαδή ένας εκπαιδευτικός δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ένσημα για να πάρει επίδομα ανεργίας μία χρονιά, αλλά έπαιρνε την προηγούμενη, μπορεί να πάρει το υπόλοιπο από το προηγούμενο επίδομα ανεργίας εφόσον του έχουν περισσέψει μήνες που δεν τους είχε πάρει;Ακριβώς αυτό εννοώ! Κάνεις την αίτηση για το ταμείο ανεργίας, απορρίπτεται από τον ΟΑΕΔ η νέα επιδότηση και αμέσως σου εγκρίνουν να πάρεις τους μήνες της περσινής επιδότησης που δεν είχες εισπράξει.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 12, 2011, 12:22:01 amΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 12, 2011, 12:01:22 am@ LasidΤι εννοείς με το "παίρνουν τη συνέχεια, δηλαδή το υπόλοιπο της περσινής επιδότησης"; Αν δηλαδή ένας εκπαιδευτικός δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ένσημα για να πάρει επίδομα ανεργίας μία χρονιά, αλλά έπαιρνε την προηγούμενη, μπορεί να πάρει το υπόλοιπο από το προηγούμενο επίδομα ανεργίας εφόσον του έχουν περισσέψει μήνες που δεν τους είχε πάρει;Ακριβώς αυτό εννοώ! Κάνεις την αίτηση για το ταμείο ανεργίας, απορρίπτεται από τον ΟΑΕΔ η νέα επιδότηση και αμέσως σου εγκρίνουν να πάρεις τους μήνες της περσινής επιδότησης που δεν είχες εισπράξει.Δεν το ήξερα αυτό... Και πέρσι έμεινα χωρίς επίδομα αν και μου είχαν περισσέψει 3 μήνες από το προηγούμενο Δεν λένε και τίποτα στον ΟΑΕΔ
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 12, 2011, 02:06:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 12, 2011, 12:22:01 amΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 12, 2011, 12:01:22 am@ LasidΤι εννοείς με το "παίρνουν τη συνέχεια, δηλαδή το υπόλοιπο της περσινής επιδότησης"; Αν δηλαδή ένας εκπαιδευτικός δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ένσημα για να πάρει επίδομα ανεργίας μία χρονιά, αλλά έπαιρνε την προηγούμενη, μπορεί να πάρει το υπόλοιπο από το προηγούμενο επίδομα ανεργίας εφόσον του έχουν περισσέψει μήνες που δεν τους είχε πάρει;Ακριβώς αυτό εννοώ! Κάνεις την αίτηση για το ταμείο ανεργίας, απορρίπτεται από τον ΟΑΕΔ η νέα επιδότηση και αμέσως σου εγκρίνουν να πάρεις τους μήνες της περσινής επιδότησης που δεν είχες εισπράξει.Δεν το ήξερα αυτό... Και πέρσι έμεινα χωρίς επίδομα αν και μου είχαν περισσέψει 3 μήνες από το προηγούμενο Δεν λένε και τίποτα στον ΟΑΕΔ Δεν κοστίζει και τίποτα μια ερώτηση βρε Green. Στο pde είσαι ρίξε την ερώτηση ή τον προβληματισμό σου και κάποιος θα ξέρει αν σου απαντήσει. Κρίμα που έμεινες χωρίς επίδομα και έχασες 3 μηνιάτικα που τα δικαιούσουν!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 12, 2011, 02:19:45 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 12, 2011, 02:06:05 pmΔεν το ήξερα αυτό... Και πέρσι έμεινα χωρίς επίδομα αν και μου είχαν περισσέψει 3 μήνες από το προηγούμενο Δεν λένε και τίποτα στον ΟΑΕΔ Δεν κοστίζει και τίποτα μια ερώτηση βρε Green. Στο pde είσαι ρίξε την ερώτηση ή τον προβληματισμό σου και κάποιος θα ξέρει αν σου απαντήσει. Κρίμα που έμεινες χωρίς επίδομα και έχασες 3 μηνιάτικα που τα δικαιούσουν!Mα τι να ρωτήσω, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα : /
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 12, 2011, 02:06:05 pmΔεν το ήξερα αυτό... Και πέρσι έμεινα χωρίς επίδομα αν και μου είχαν περισσέψει 3 μήνες από το προηγούμενο Δεν λένε και τίποτα στον ΟΑΕΔ Δεν κοστίζει και τίποτα μια ερώτηση βρε Green. Στο pde είσαι ρίξε την ερώτηση ή τον προβληματισμό σου και κάποιος θα ξέρει αν σου απαντήσει. Κρίμα που έμεινες χωρίς επίδομα και έχασες 3 μηνιάτικα που τα δικαιούσουν!
Δεν το ήξερα αυτό... Και πέρσι έμεινα χωρίς επίδομα αν και μου είχαν περισσέψει 3 μήνες από το προηγούμενο Δεν λένε και τίποτα στον ΟΑΕΔ
Τέλος πάντων, φέτος δικαιούμε επίδομα, θα το ξέρω για του χρόνου.(Ποιοί είναι οι τρόποι να επιμηκύνεις την περίοδο που μαζεύεις ένσημα αν δεν σου φτάνουν?)
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Προσλήφθηκααναπληρώτρια το Σεπτέμβρη. Επειδή όμως έμεινα έγκυος , πήρα άδεια κύησης και έτσι δεν έπαιρνα ένσημα για 4 μήνες. Έτσι, από Σεπτέμβρη μέχρι Απρίλιο δεν συγκεντρώνωτα 125 ένσημα που χρειάζομαι (θα επιδοτηθώ δεύτερη φορά).Αν υπολογίσω όμως τα ένσημα της περσινής χρονιάς που ήμουν πάλι αναπληρώτρια θα έχω πάνω από 125(τελ.δεκατετράμηνο).Ξέρετε αν θα πάρω επίδομα;Ευχαριστώ
Τι εννοεις την περσινη επιδοτηση? Γινεται τετοιο πραγμα? Ημουν ταμειο καπου 3,5 μηνες απο τους 6 που ηταν το μεγιστο που μπορουσα να παραμεινω. Μπορω να παω να τους πω οτι θελω να συνεχισω το περσινο ταμειο ανεργειας? Αυτο καταλαβα πως εννοεις, σωστα? Απλα μου φαινεται κουφο στο να ισχυει!!