0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται να πληρωθούμε από ΟΑΕΔ άλλης περιοχής και όχι από εκεί που κάναμε εγγραφή; Γιατί το χαρτί για διακοπή θα το έχουμε όταν παρουσιαστούμε και ίσως είμαστε μακριά από τον τόπο μας.
Για τη διακοπή το ξέρω, έτσι το έκανα και πέρυσι. Αλλά θα πάρω το επίδομα 5 Σεπτέμβρη.Διάβασα πιο πάνω ότι δικαιούμαι και τα λεφτά μετά από 5 μέχρι να με πάρουν αναπληρώτρια. Για αυτά τα λεφτά μπορεί να βάλει άλλος υπογραφή;;
Ευχαριστώ annoula!!! Είσαι και κατατοπιστικότατη και τάχιστη!!
Παράθεση από: nikonana στις Αυγούστου 30, 2011, 03:01:01 pmΈχω και εγώ μια ερώτηση.Την πρώτη δόση του ταμείου ανεργίας την πήρα 5 Αυγούστου.Τώρα ξανά στις 5 Σεπτέμβρη πρέπει να πάω;;;;Μήπως πιο νωρίς ή πιο αργά;;;;Στο χαρτί που σου έδωσαν με τις ημερομηνίες θα δεις ποια ημερομηνία πρέπει να πας για να πληρωθείς. Η ημερομηνία της πρώτης φοράς που πληρώνεσαι έχει σχέση με την έγκριση που δόηθκε απο τον ΟΑΕΔ. Δες στο χαρτί που σου έδωσαν τις ημερομηνίες κάθε μήνα (είναι η ίδια για κάθε μήνα, αλλά δεν είναι απαραίτητα ίδια με την πρώτη φορά)
Έχω και εγώ μια ερώτηση.Την πρώτη δόση του ταμείου ανεργίας την πήρα 5 Αυγούστου.Τώρα ξανά στις 5 Σεπτέμβρη πρέπει να πάω;;;;Μήπως πιο νωρίς ή πιο αργά;;;;
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2011, 03:47:49 pmΠαράθεση από: nikonana στις Αυγούστου 30, 2011, 03:01:01 pmΈχω και εγώ μια ερώτηση.Την πρώτη δόση του ταμείου ανεργίας την πήρα 5 Αυγούστου.Τώρα ξανά στις 5 Σεπτέμβρη πρέπει να πάω;;;;Μήπως πιο νωρίς ή πιο αργά;;;;Στο χαρτί που σου έδωσαν με τις ημερομηνίες θα δεις ποια ημερομηνία πρέπει να πας για να πληρωθείς. Η ημερομηνία της πρώτης φοράς που πληρώνεσαι έχει σχέση με την έγκριση που δόηθκε απο τον ΟΑΕΔ. Δες στο χαρτί που σου έδωσαν τις ημερομηνίες κάθε μήνα (είναι η ίδια για κάθε μήνα, αλλά δεν είναι απαραίτητα ίδια με την πρώτη φορά)Επειδή την πρώτη φορά που πήρα το ταμείο ήμουν σε άλλη πόλη, πήγα σε άλλον ΟΑΕΔ και μίλησαν υπηρεσιακά μεταξύ τους και δεν μου έδωσαν χαρτιά. Υπάρχει περίπτωση αν αργήσω κάποιες μέρες να το χάσω;;;;
Ευχαριστώ πολύ LASID για την ενημέρωση ,απλά απολύομαι 21\6 από Α\θμια Ηρακλείου,είμαι από Πελοπόννησο και θα ήθελα να παρατείνω την παρατείνω την παραμονή μου στην Κρήτη ως 30\6 χωρίς όμως να έχω πρόβλημα με την επιδότηση.Έτσι αναρωτιόμουν αν τα δικαιολογητικά μπορώ να τα καταθέσω στον ΟΑΕΔ Ηρακλείου.