*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 68139 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EmmaB

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ06
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:48:43 pm »
Μήπως είναι τρίτεκνη; Ψάξτο πάντως.
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

Le petit prince

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:28:30 »

Αποσυνδεδεμένος stavy_t

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:49:58 pm »
Την προηγούμενη χρονιά υπήρχε κοπέλα που γινε πλήρους από ΕΣΠΑ σε κρατικό προυπολογισμο. Απλά της άλλαξαν σύμβαση. Εμένα με καναν πληρους που μουν κρατικο απο την αρχή και ενώ υπήρχαν σχολεία ΕΣΠΑ δίπλα στο σπίτι μου επικαλέσθηκαν πως δεν μπορούσαν να μου αλλάξουν σύμβαση από κρατικό ΕΣΠΑ και απλά μου πρόθεσαν ώρες σε σχολείο κοντά στην περιοχή που ήμουν ως μειωμένου. Τώρα τι να πω , δεν εχω καταλάβει τι γινεται σε σχέση με τις αλαγές από μειωμένιο σε πλήρες...

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γ' ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:02:56 pm »
Ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος!

Το λαθος το εκανες πριν μερικα χρονια οταν περνουσες στην σχολης αγγλικης φιλολογιας...Ενταξει κακιες αγνοησε με και συνεχισε.. ;)

Το ίδιο λάθος κάναμε πολλοί, μόνο που όσοι πήγαν στην Αθηνών μπορούν να διδάξουν και φιλολογικά μαθήματα πέραν των αγγλικών, ενώ κάποιοι απόφοιτοι του εν λόγω τμήματος καλούνται να καλύψουν και κενά σε φιλολογικά μαθήματα. Μού έχει τύχει αγγλικού στο σχολείο που διδασκε και Ιστορία για να συμπληρώσει ώρες. Μακάρι να είχε αλλάξει η προσβαση σε άλλο πεδίο όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια. Ήμουν η τελευταία φουρνιά του εκπαιδευτικού πειράματος. Τώρα όλοι οι 15άρηδες και ούτε πολλά φροντιστήρια κάνουν, ούτε χάνουν τον πολύτιμο χρόνο της νιότης τους στο διάβασμα και τους καθηγητές ούτε κυνηγούν υψηλόβαθμες σχολές. Ξέρω πολλούς 18άρηδες που παίρνουν απλό απολυτήριο και πάνε σε ΙΕΚ με επιδότηση, κάνουν 1,5 σπουδές παράλληλα με πρακτική, 1 εξάμηνο πρακτική άσκηση και βγαίνουν κατευθείαν στην αγορά εργασίας.

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:05:44 pm »
Κανονικά ναι,θέλει να είναι ίδια βαθμίδα,ίδια περιοχή και ίδια πηγή χρηματοδότησης(ή ΕΣΠΑ ή κρατικός)...και προηγείται αυτός που έχει καλύτερη θέση στον πίνακα από σένα για την αναβάθμιση...βέβαια,αν ΘΕΛΟΥΝ όλα τα μπορούν-και κενά υπάρχουν και συνάδελφοι πρόθυμοι να δουλέψουν αλλά....
Κατερίνα 05 για ειδικά σχολεία θες ή μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής,ή παιδαγωγικό τμήμα ειδικής αγωγής ή γνώση νοηματικής ή γραφής Braille...στα ΖΕΠ πχ που δουλεύω εγώ τίποτα δε θέλει-απλά όπως τύχει να γίνει η πρόσληψη.
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:28:30 »

Αποσυνδεδεμένος katerina05

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:13:50 pm »
να ρωτήσω κάτι?οι ειδικής και οι ΖΕΠ σε τι είδους σχολεία δουλεύουν κ τι είδους προσόντα/πτυχία χρειάζονται?
ANYBODY?
Ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος!

Το λαθος το εκανες πριν μερικα χρονια οταν περνουσες στην σχολης αγγλικης φιλολογιας...Ενταξει κακιες αγνοησε με και συνεχισε.. ;)

Το ίδιο λάθος κάναμε πολλοί, μόνο που όσοι πήγαν στην Αθηνών μπορούν να διδάξουν και φιλολογικά μαθήματα πέραν των αγγλικών, ενώ κάποιοι απόφοιτοι του εν λόγω τμήματος καλούνται να καλύψουν και κενά σε φιλολογικά μαθήματα. Μού έχει τύχει αγγλικού στο σχολείο που διδασκε και Ιστορία για να συμπληρώσει ώρες. Μακάρι να είχε αλλάξει η προσβαση σε άλλο πεδίο όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια. Ήμουν η τελευταία φουρνιά του εκπαιδευτικού πειράματος. Τώρα όλοι οι 15άρηδες και ούτε πολλά φροντιστήρια κάνουν, ούτε χάνουν τον πολύτιμο χρόνο της νιότης τους στο διάβασμα και τους καθηγητές ούτε κυνηγούν υψηλόβαθμες σχολές. Ξέρω πολλούς 18άρηδες που παίρνουν απλό απολυτήριο και πάνε σε ΙΕΚ με επιδότηση, κάνουν 1,5 σπουδές παράλληλα με πρακτική, 1 εξάμηνο πρακτική άσκηση και βγαίνουν κατευθείαν στην αγορά εργασίας.
Όλοι οι ξενόγλωσοι κ όχι μόνο έχουν β' ανάθεση ιστορία ανεξαρτήτως σχολής που έχουν τελειώσει.αυτό νομίζω ισχύει μόνο για τα γυμνάσια.επίσης οι απόφοιτοι ιεκ που θα βρουν πιστεύεις αργασία?μακάρι ναταν τόσο απλά τα πράγματα

Αποσυνδεδεμένος katerina05

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:20:14 pm »
mariag_83 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι σχολεία δουλεύεις και πως μπορούν αυτά τα παιδιά να μάθουν αγγλικά?επίσης τι είναι ταΖΕΠ και τι μαθητές έχεις ?

Αποσυνδεδεμένος fantastic06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:31:42 pm »
Παιδια HELP
Ειμαι τριτεκνη πηραν 3 στην Θεσσαλονικη(οχι τριτεκνες) ενω την ειχα δηλωσει και συ μφωνα με τον νομο το 20% πρεπει να ναι τριτεκνες.Εγιναν 17 πρ0σληψεις.Τι κανω΄;

Αποσυνδεδεμένος Evangelie

• Νέο μέλος
  • *
  • Another brick on the wall....
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:40:35 pm »
   Πως μπορω να το ψαξω;;;Συγγνωμη αλλα δεν μου εχει ξανατυχει....

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:44:52 pm »
Σε περιπτωση που θελουμε να κανουμε ενσταση στις σημερινες προσληψεις σε ποιον απευθυνομαστε;τι κανουμε;

Αποσυνδεδεμένος Evangelie

• Νέο μέλος
  • *
  • Another brick on the wall....
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:51:27 pm »
   Πως μπορω να το ψαξω;;;Συγγνωμη αλλα δεν μου εχει ξανατυχει....
Λοιπον,μολις το ειδα ξανα.....ειμαι 567 εβαλα μονο Αττικη και πηραν το 600 Ανατολικη Αττικη και δεν ειναι τριτεκνος!Τι γινεται βρε παιδια;;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 11:58:17 pm »
Δηλαδη μια φορα να τηρησουν το νομο δεν μπορουν;

Αποσυνδεδεμένος adacorfu

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 09:35:42 am »
Evangelie δηλώσες την ανατολική αττικη?γιατί εάν δε τη δηλώσες δε σε παίρνουν.εάν τη δηλώσες παρε τηλ κ πες τους το.

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 10:49:30 am »
Καλημέρα παιδιά και από μένα! Να πάτε αμέσως στο Υπουργείο μην περιμένετε να βγάλετε άκρη από το τηλέφωνο. Κατερίνα ΖΕΠ σημαίνει Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας και σε αυτά τα προγράμματα ανήκουν σχολεία σε περιοχές με πολλούς μετανάστες, υψηλό ποσοστό φτώχειας, μεγάλο ποσοστό εγκατάλειψης του σχολείου και γενικά προβλήματα εκπαίδευσης. Για το πως μπορούν να μάθουν τώρα Αγγλικά :o.......είναι φυσικά πολύ δύσκολο! :) 

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 11:48:07 am »
Παιδια HELP
Ειμαι τριτεκνη πηραν 3 στην Θεσσαλονικη(οχι τριτεκνες) ενω την ειχα δηλωσει και συ μφωνα με τον νομο το 20% πρεπει να ναι τριτεκνες.Εγιναν 17 πρ0σληψεις.Τι κανω΄;
προηγούνται νομίζω οι μη τρίτεκνοι. αν μετά περισσεύσουν πχ. 3 θέσεις για τρίτεκνους στην α, β, και γ περιοχή, παίρνουν όσους τριτεκνους έχουν δηλώσει αυτές τις περιοχές. αν εσύ δεν είχες δηλώσει αυτές τις περιοχές, το σύστημα προχωράει στους επόμενους τρίτεκνους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182613
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)