0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sardelitsa στις Ιανουαρίου 13, 2013, 09:42:38 pmΕλπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος!Το λαθος το εκανες πριν μερικα χρονια οταν περνουσες στην σχολης αγγλικης φιλολογιας...Ενταξει κακιες αγνοησε με και συνεχισε..
Ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος!
να ρωτήσω κάτι?οι ειδικής και οι ΖΕΠ σε τι είδους σχολεία δουλεύουν κ τι είδους προσόντα/πτυχία χρειάζονται?
Παράθεση από: evkan2 στις Ιανουαρίου 13, 2013, 09:44:54 pmΠαράθεση από: sardelitsa στις Ιανουαρίου 13, 2013, 09:42:38 pmΕλπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος!Το λαθος το εκανες πριν μερικα χρονια οταν περνουσες στην σχολης αγγλικης φιλολογιας...Ενταξει κακιες αγνοησε με και συνεχισε.. Το ίδιο λάθος κάναμε πολλοί, μόνο που όσοι πήγαν στην Αθηνών μπορούν να διδάξουν και φιλολογικά μαθήματα πέραν των αγγλικών, ενώ κάποιοι απόφοιτοι του εν λόγω τμήματος καλούνται να καλύψουν και κενά σε φιλολογικά μαθήματα. Μού έχει τύχει αγγλικού στο σχολείο που διδασκε και Ιστορία για να συμπληρώσει ώρες. Μακάρι να είχε αλλάξει η προσβαση σε άλλο πεδίο όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια. Ήμουν η τελευταία φουρνιά του εκπαιδευτικού πειράματος. Τώρα όλοι οι 15άρηδες και ούτε πολλά φροντιστήρια κάνουν, ούτε χάνουν τον πολύτιμο χρόνο της νιότης τους στο διάβασμα και τους καθηγητές ούτε κυνηγούν υψηλόβαθμες σχολές. Ξέρω πολλούς 18άρηδες που παίρνουν απλό απολυτήριο και πάνε σε ΙΕΚ με επιδότηση, κάνουν 1,5 σπουδές παράλληλα με πρακτική, 1 εξάμηνο πρακτική άσκηση και βγαίνουν κατευθείαν στην αγορά εργασίας.
Μήπως είναι τρίτεκνη; Ψάξτο πάντως.
Παράθεση από: EmmaB στις Ιανουαρίου 30, 2013, 10:48:43 pmΜήπως είναι τρίτεκνη; Ψάξτο πάντως. Πως μπορω να το ψαξω;;;Συγγνωμη αλλα δεν μου εχει ξανατυχει....
Παιδια HELPΕιμαι τριτεκνη πηραν 3 στην Θεσσαλονικη(οχι τριτεκνες) ενω την ειχα δηλωσει και συ μφωνα με τον νομο το 20% πρεπει να ναι τριτεκνες.Εγιναν 17 πρ0σληψεις.Τι κανω΄;