0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια κε Υπουργέ! Καταφέρατε πάλι να δώσετε μια ανάσα μικρής ελπίδας σε κάποιες ειδικότητες, αλλά πεισματικά εσείς και οι σύμβουλοί σας αρνούνται να σκεφτούν τους θεολόγους αναπληρωτές. Αλήθεια, πόσες είναι τελικά αυτές οι πιστώσεις; Αυξάνονται και πληθύνονται κατά το δοκούν ή ανάλογα με τις πιέσεις; Συγχαρητήρια και στο εξασκημένο προσωπικό, που με μοναδική αδιαφορία ξεκαθαρίζει από το πρωί ότι θεολόγους δε θα πάρετε, χρησιμοποιώντας μάλιστα και πρώτο πληθυντικό.Θαυμάζω και τη θρασύτητα του κυρίου Υφυπουργού σας να βεβαιώνει ότι το παιχνίδι κρίθηκε για τους θεολόγους. Δε φταίτε εσείς, άλλοι φταίνε.
apo fb......Georgia CharitouΤο 2103443084 ειπε οτι μεχρι αυριο θα βγει φαση ββαθμιας με περιπου 100 ατομα για ολες τις ειδικοτητες και μαλλον με μονοψηφιο αριθμο για μας. Μακαρι να κανει λαθος.. Και μην ακουσω κανεναν να παραπονιεται.. Εμεισ μαθαμε να διεκδικουμε μονο απτο φβ κ απτα τηλεφωνα. Οσοι κοντοφθαλμοι βολευτηκαν με ανασφαλιστα μαθηματα ας συνεχισουν, οι υπολοιποι ας ζητησουμε δουλεια απο τις καφετεριες που αραζουμε τοσο καιρο.Υ.Γ. Δεν θελω να προσβαλω κανεναν, ο καθενας διαθετει τν εαυτο του οπως επιλεγει. Απλα παραθετω την εικονα που εχω για τον κλαδο μας μαζι με την απορια μου για το λογο που δεν μπορουμε να βρεθουμε για εναν καφε ολοι μαζι....
Καλημερα!Παρακαλω πολυ, οποιος ειναι αναμεσα στους 3 σημερινους προσληφθεντες, οπως επικοινωνησει μαζι μου για να παιξουμε μαζι ενα τζοκερ που κληρωνει σημερα, να βγαλουμε κ τπτ εμεις οι ανεργοι. ´Ολοι στα προπατζιδικα παιδια, πιο πιθανο ειναι ....
Παράθεση από: georgia_ch στις Ιανουαρίου 24, 2013, 11:14:23 amΚαλημερα!Παρακαλω πολυ, οποιος ειναι αναμεσα στους 3 σημερινους προσληφθεντες, οπως επικοινωνησει μαζι μου για να παιξουμε μαζι ενα τζοκερ που κληρωνει σημερα, να βγαλουμε κ τπτ εμεις οι ανεργοι. ´Ολοι στα προπατζιδικα παιδια, πιο πιθανο ειναι .... Ξέρεις από έγκυρη πηγή ότι θα είναι 3?
Παράθεση από: tamy στις Ιανουαρίου 24, 2013, 12:28:23 pmΠαράθεση από: georgia_ch στις Ιανουαρίου 24, 2013, 11:14:23 amΚαλημερα!Παρακαλω πολυ, οποιος ειναι αναμεσα στους 3 σημερινους προσληφθεντες, οπως επικοινωνησει μαζι μου για να παιξουμε μαζι ενα τζοκερ που κληρωνει σημερα, να βγαλουμε κ τπτ εμεις οι ανεργοι. ´Ολοι στα προπατζιδικα παιδια, πιο πιθανο ειναι .... Ξέρεις από έγκυρη πηγή ότι θα είναι 3?Απο το 2103443084