0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει πάρει κανείς ή μήπως ξέρει λεπτομέρειες για το ειδικό επίδομα που παίιρνει κάποιος όταν παραμείνει ένα μήνα άνεργος μετά την λήξη του ταμείου ανεργίας? Τα παίρνει την ίδια μέρα τα λεφτά όπως όταν είναι να πάρει ταμείο ανεργίας? Και τα λεφτά δίνονται με επιταγή ή μπαίνουν στον λογαριασμό? Γιατί μου είπαν μόνο για αίτηση κάρτα και εκκαθαριστικό και τίποτα για αριθμό λογαριασμού
Φίλε μου Lasid σήμερα δεν μπήκε τίποτα. Να δούμε αύριο. Δεν ξέρω αγχώθηκα. Από αύριο με κάνουν πρόσληψη και φοβάμαι μην δεν το πάρω καθόλου παρόλο που συμπλήρωσα ένα μήνα άνεργος μετά το τέλος του ταμείου ανεργίας.Να είσαι καλά που με βοηθάς
Καλημέρα.Δεν είχα ιδέα ότι μπορούμε να πάρουμε κάποιο ποσό ένα μήνα μετά τη λήξη του ταμείου.Μπορεί κάποιος να μου πει ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για την αίτηση;
παιδια τον αλλο μηνα τελειωνει το επιδομα ΟΑΕΔ που επαιρνα. Ξερει κανεις μετα ανανεωνω καρτα? επισης για να παρει κανεις ξανα επιδομα πρεπει να δουλεψει> αν δεν βρει δουλεια τι γινετε?
Πηγα εχθες και πηρα το τελευταιο επιδομα που δικαιουμαι απο ΟΑΕΔ. Την καρτα χρειαζεται να την ανανεωνω απο δω και περα?