0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχεις απόλυτο δίκιο, έπρεπε να ξέρατε ώστε να κάνετε τα κουμάντα σαςο εκκαθαριστής τακτικού στην περιοχή μας είχε προειδοποιήσει τους δικούς της, και εγώ έχω πει σε όσους ξέρω από νωρίς... όπου υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στις ΔΔΕ/ΔΠΕ θεωρώ ότι ενημέρωσαν.... δεν φταίει το υπουργείο σε αυτό... ο νόμος είναι γνωστός, έχουν πάρει ένα σωρό ενημερωτικά... η ευθύνη είναι αποκλειστικά στις διευθύνσεις εσύ είσαι με ΕΣΠΑ, ΠΔΕ ή Τακτικού;
Πραγματικά απαράδεκτο... Και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Το γεγονός ότι πλήττουν την πιο ευάλωτη και αδικημένη μερίδα εργαζομένων της τελευταίας δεκαετίας ή ότι το δεχόμαστε και αυτό στωικά... Σε μένα οι κρατήσεις ξεκίνησαν από το Μάιο. Πληρώθηκα περίπου 500 ευρώ.
Επικοινωνησα με τη μισθοδοσια μου και μου ειπε τα εξης Οτι πληρωθηκα με το νεο μισθολογιο και ενω εχω ΜΚ4 και 7 ετη μισθολογικα αναγνωρισμενα δεν μου κοψανε τιποτα Ισχυει η προσωπικη διαφορα
Κι εμενα από την μισθοδοσία μου ειπαν πως μαλλον θα κοπουν αλλα το παλευουν μηπως τελικα και καταφερουν να μην μας κοψουν χρηματα!!!!μηπως οι αιρετοι μας ειναι καιρος να ξυπνησουν και να διαμαρτυρηθούν??? αν κοβανε 500ε από μονιμους χαμος θα γινοταν!!!τωρα το μονο που λενε είναι πως παρακολουθούμε τις εξελιξεις από τα μπλοκ και τα site!!!!αντε γεια....Ελπιζω παντως πως εστω και την τελευταια στιγμη θα σκεφτουν οι της κυβερνησης λογικα, (λεμε τωρα)και δεν θα κοψουν αναδρομικα χρηματα,μιας και υπαρχουν πολλοι συνάδελφοι πολύ μακρυα από τα σπιτια τους που εχουν πολλες υποχρεώσεις............τους τελευταιους λογαριασμούς, εισιτηρια, μεταφορικα κ.α.Χωρις όμως καμια διαμαρτυρια σιγουρα τους το κανουμε πολύ ευκολο, όπως και τοσα αλλα τα τελευταια χρονια!!!!!
Δεν έχουν δικαίωμα να κόψουν ΤΙΠΟΤΑ! Η εγκύκλιος το λέει ξεκάθαρα οτι ισχύει η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!