0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να παίρναμε περισσότερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι ούτε το καλοκαίρι πληρωνόμαστε, πληρώνουμε μετακινήσεις, ενοίκια κ.λ.π. οι περισσότεροι γιατί βρισκόμαστε μακριά από τα σπίτια μας.ΚΑΙ, ΝΑΙ, ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΕΝΟΧΕΣ!!!! Και καλά θα κάνουν και οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο, μπας και δούμε και καμιά ασπρη μέρα.Αρκετά έχουμε ανεχτεί, δε νομίζετε;
Ό,τι προβλέπει το ΜΚ1 σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο. Τώρα ξεκίνησαν με τους Δ0, αύριο θα πάρει μπάλα και τους υπόλοιπους.
Το πιο λυπηρό ειναι που στο σχολειο οι αναπληρωτες του βαθμού Ε ρωτούσαν συνέχεια εαν ειναι και αυτοί και οταν τελικα κατάλαβαν οτι η μείωση δεν τους αφορούσε δεν ασχολήθηκε κανεις με μας ....σαν να μην ειμαστε ολοι αναπληρωτες.... Αυτο με πείραξε πιο πολυ απ ολα συνάδελφοι....
Ο νόμος, ή πιο σωστά η υπουργική απόφαση που καθόριζε τις αμοιβές των αναπληρωτών έως 31-12-2015, δεν εφαρμόστηκε για 4 έτη και 2 μήνες (1/11/2011 έως 31/12/2015). Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Πρέπει να σου πω ότι με βάση τις συγκεκριμένες εγκυκλίους είναι νομικά κατοχυρωμένοι οι συνάδελφοι στις Διευθύνσεις και δεν πρόκειται να χάσουν τη δουλειά τους ούτε να βρεθούν υπόλογοι για κάτι.Κατατάξεις που έχουν πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο θεωρούνται νόμιμες και οι αποδοχές που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται.
Αυτά που γράφεις είναι το λιγότερο επικίνδυνα. Κατάταξη πήρες, 3 μάλιστα. Μια που πήρες όταν διορίστηκες, μια με την ενδιάμεση κατάταξη στις 31/12 και μια με το νέο την 1/1. Αυτό που παραθέτεις είναι για όσα πήρατε μέχρι τις 31/12 γιατί ήταν λάθος.Διάβασε επιτέλους τις εγκυκλίους και τους νόμους. Οι συνάδελφοι εκκαθαριστες πρέπει να τα πάρουν πίσω, αν δεν τα πάρουν, θα τα πάρουν από την εφορία του κρατικού τουλάχιστον. Του ΕΣΠΑ όπως είπε ο συνάδελφος θα γίνει κεντρικά.
Αυτά που ήτανε μέχρι 31/12 ήταν ΝΟΜΙΜΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 7 του άρθρου 7 του νόμου 4024/2011. Η αλλαγή της μισθολογικής ωρίμανσης των αναπληρωτών στο νέο νόμο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του νόμου 4024/2011 είναι εκ του πονηρού για έμμεση μείωση του μισθού. Εγώ απαιτώ να εφαρμοστεί το άρθρο 27 της εγκυκλίου που βγήκε στις 6/05/2016 (ΑΔΑ: ΩΛ9ΣΗ-ΟΜΝ). Επιπλέον έχει αποσταλεί στις Διευθύνσεις διευκρινιστική στις 13/05/2016 με Αριθ.Πρωτ.2/14537/ΔΕΠ που λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όπως βλέπεις από αυτά που έχω γράψει απαιτώ να εφαρμοστεί ο Νόμος.
Αυτός είναι ο Νόμος, και το μέρος του Νόμου που αναφέρεται στην δικιά μου περίπτωση και άλλων 2000 συναδέλφων.Είτε σου αρέσει είτε όχι.
Καλησπερα σας. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει: για τους αναπληρωτες κρατικού προϋπολογισμού σε βαθμό Δ και με μεταπτυχιακό συναφές στο γνωστικό αντικείμενο απο το 2004 ισχύει η ίδια μείωση ; Κάπου ειχα ακούσει οτι οι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου ανεβαίνουν 2 ΜΚ αλλα πρώτον δεν ξέρω εαν ισχύει για αναπληρωτες και δεύτερον προσπαθώ να βρω την εγκύκλιο και δεν....ειναι κάποιος ενήμερος; Ειμαι και εγω απο αυτούς που υπέστησαν μείωση απο τη ΔιΔε που υπηρετώ και θα ήθελα να το ψάξω . Ευχαριστω