0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ανησυχείς, έρχεται και η δική σας η σειρά, γιατί η άρση της μονιμότητας είναι ante portas! Και τότε δε θα βρεθεί κανείς να διαμαρτυρηθεί, γιατί θα είναι αργά να κλάψουμε για το γάλα που χύθηκε! Δε νομίζετε;
Δυστυχώς έχουμε εκπαιδευτικούς οι οποίοι δεν έχουν μάθει να διαβάζουν νόμους και υπουργικές αποφάσεις. Για τελευταία φορά θα το εξηγήσω και ελπίζω να το καταλάβουν όσοι έχουν διαφορετική άποψη γιατί το φόρουμ το επισκέπτεται πολύς κόσμος και βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα:1. Ο Ν.4024/2011 όταν δημοσιεύτηκε αφορούσε ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ.2. Για τους αναπληρωτές εκδόθηκε υπουργική απόφαση (17-02-2012) η οποία με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι οι αναπληρωτές θα πληρώνονται περίπου όπως οι μόνιμοι.Εκεί λοιπόν, ίσως και λόγω προβληματικής διατύπωσης στην υπουργική απόφαση, κάποιοι έμπλεξαν την ελάχιστη παραμονή στους βαθμούς (που ισχύει για τους μόνιμους) με τη μισθολογική εξέλιξη των αναπληρωτών (οι οποίοι δεν έχουν βαθμό) στα Μ.Κ του άρθρου 12.ΦΕΚ 414/
παρ ολο που προσπαθησα να τονισω οσο πιο ρητα μπορουσα οτι ειμαι με το μερος σας παλι παρεξηγηθηκα μαλλον..η σειρα μας ηρθε πριν απο χρονια απο το 2010 αν θυμαμαι καλα οταν εγω προσωπικα ειδα μειωση μισθου 320 ευρω και το 2006 πηρα δανειο 420 ευρω για 40 χρονια θεωρωντας δεδομενο οτι δε θα εχουμε ποτε μειωση μισθου στο δημοσιο..κατι αντιστοιχο που συνεβη και στον kinegiros και σε πολλους αλλους..παρεπιπτοντως αν νομιζεις οτι με τρομαζει η αρση μονιμοτητας δε με τρομαζει..η μειωση μισθου ειναι το θεμα..και τωρα παλι θα εχουμε μειωση οι μονιμοι με την αυξηση των κρατησεων..και κατι τελευταιο..νομιζω οτι ειναι ψευδαισθηση οτι αν διαμαρτυρομαστε κατι μπορουμε να πετυχουμε οπως ειναι τα πραγματα πια στην ελλαδα..η μονη αντιδραση για μενα ειναι να δει κανεις τι μπορει να κανει σε προσωπικο επιπεδο και η ψηφος (να ψηφισεις το μη χειρον βελτιστον)σας ευχομαι παντως οτι το καλυτερο για του χρονου
Ούτε εγώ panos2 θα δείξω κατανόηση όταν βγάλει από τον πίνακα αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ.
Θα προβληματιστώ λίγο, αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ θα το προσπεράσω εύκολα. Θυμάμαι την περίοδο που ψηφίστηκε το ενιαίο μισθολόγιο με τις δραματικές μειώσεις στους νέους και τις μικρές σε αυτούς που ήταν στον βαθμό
Καταλάβαμε. Έκανε και το υπουργείο παιδείας τη "σκληρή" του διαπραγμάτευση με το γενικό λογιστήριο του κράτους. Όταν λες παρακρατηθέντας φόρος εισοδήματος τί εννοείς; Έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο στη μισθοδοσία Ιουνίου; Ευχαριστώ για την ενημέρωση.