0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους έγινε το σωστό. Πολλοί θα γκρινιάζετε, αλλά επιτέλους με αυτό τη τρόπο θα σταματήσει ο καθένας να δηλώνει ότι του καπνίσει με την ελπίδα να μη το πάρουν χαμπάρι και να το περάσουν.Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Μπράβο τους!!!
Απέρριψαν και τη δική μου αίτηση για μισό μόριο που ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί είναι λάθος: Διδακτική Εμπειρία 2.3 Σε δομές της τυπικής Εκπαίδευσης [Αναγωγή για μη μόνιμο προσωπικό σύμφωνα με την υπ.αριθμ Υ.Α ΓΠ/200082 (Φ.Ε.Κ. 2844 τ.
Κι εμένα σε αυτό το πεδίο τα ίδια σημειώνει...μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η αναγωγή της προϋπηρεσίας του αναπληρωτή;;; Έχω σπάσει το κεφάλι μου..μου γράφει ασαφής υπολογισμός...τί είναι αυτό πάλι;; Επίσης το ΤΠΕ Α επίπεδο το δεχόταν θυμάστε;;;; Σε μια συνάδελφο το δέχτηκαν ενώ σε μένα λέει μη συμβατό με την προκήρυξη...από τους 8 υποψηφίους μόνο ο ένας στην περιφέρεια και ειδικότητα μου είναι στους επιτυχόντες...είναι για γέλια
η αντιμετώπιση " σιγά μην κάθομαι να υπολογίζω τα μόρια του" τον πετάω εκτός και τελιώνω και βάζω και αιτιολογία "ανακριβής!!! δήλωση" πρέπει να αντιμετωπιστει με βροχή ενστάσεων.....δεν έχει ξαναγίνει
Το έργο δεν θα τρέξει ουσιαστικά, οπότε μην στανχωριέστε τζάμπα. 2020 λήγει και έχουμε σχεδόν 2020 και δεν έχει αρχίσει τίποτα απολύτως. Αλλά η πργαμτικότητα είναι ότι και και στα ΣΔΕ και στα ΙΕΚ ο καθένας βάζει ΟΤΙ του κατέβει, ειδικά στην προυπηρεσία/μεταπτυχιακά κλπ αλλά και αλλού 3Κ ΑΣΕΠ κλπ. Η αίτηση είναι υπεύθυνη δήλωση (το να απορριφθεί μία αίτηση είναι το λίγότερο) αλλά κανενός αυτί δεν ιδρώνει γιατί σου λέει άμα περάσει-πέρασε , Ελλαδιστάν είναι, σιγά τι θα μου κάνουν?!?!Τώρα προφανώς στις επόμενες προσκ΄λησεις του ΙΝΕΔΙ
μα αυτο που λες ειναι εντελως ακυρο! τοσο στα σδε οσο και στα ιεκ οι αιτησεις περνουν απο αξιολογηση. τι ειναι αυτα πού λες; και οχι μονο. αφαιρουν και μορια κατα το δοκουν που δεν θα επρεπε! οι υπαλληλοι πρεπει να αξιολογουν, οχι να απορριπτουν! δεν ειναι υποχρεωμενος ο υποψηφιος να αξιολογει ο ιδιος τα εγγραφα του! γι αυτο αλλωστε πληρωνονται!
η προκ= έχει ισχύ νόμου, η αίτηση=υπεύθυνη δήλωση (υπάρχει λόγος που ενέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης), ο υπάλληλος αυτά που πρέπει να τσεκάρει είναι κουκιά μετρημένα, ο υποψήφιος=ενήλικας που ΔΙΑ