0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ονόματα στους πίνακες είναι καταταγμένα βάσει αριθού πρωτοκόλλου αίτησης και όχι βάσει μορίων κατάταξης.Οπότε και πρώτος να είναι κανείς στα μόρια , αν υπέβαλλε την αίτηση μεταγενέστερα από όλους τους άλλους υποψηφίους , εμφανίζεται στην τελευταία θέση. Μήπως αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που αναφέρεις;Για τσέκαρέ το ξανά... Οι άνεργοι μοριοδοτούνται βάσει μηνών ανεργίας αλλά δεν προτάσσονται
Αυτό που περιγράφεις δεν συμβαίνει. Αυτό που ισχύει και το οποίο δεν είχα προσέξει στο ποστ της συναδέλφου είναι το εξής: αν δηλώσεις ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος, τότε ανεξάρτητα από μόρια μπαίνεις στο τέλος του πίνακα. Προφανώς πρόκειται για τέτοια περίπτωση. Κατά τα άλλα προηγούνται οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, βάσει των μορίων τους και έπονται οι μη πιστοποιημένοι πάλι βάσει των μορίων τους. Η ανεργία δεν αποτελεί κριτήριο κατάταξης.
Αυτό που περιγράφεις δεν συμβαίνει.
Έτσι ακριβώς γίνεται.Και τώρα περιμένουμε να μας τηλεφωνήσουν από τους δήμους αν δημιουργηθούν τμήματα ;Απορώ τι θα γίνει φέτος εξαιτίας της πανδημίας.
Κι όμως, αυτό ακριβώς που περιγράφω συμβαίνει...
Αν κάποιος δουλεύει ως αναπληρωτής φέτος, μπορεί να δουλέψει στα ΚΔ
Καλημέρα, στόχος μου δεν είναι να αντιπαρατεθώ, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες! Δηλαδή στα αποτελέσματα της ειδικότητάς σου η κατάταξη που έχεις μπροστά σου είναι βάσει του αριθμού μητρώου αίτησης και στα δικά μου, όχι; Κοινώς όποιος προλάβει πρώτος; Τι να σου πω, αυτό ούτε νόημα βγάζει, ούτε συνέβη ποτέ στο παρελθόν. Τέλος πάντων... Και η προκήρυξη του 2018 πάντως είχε την Option για εξ αποστάσεως διδασκαλία, πράγμα που δεν νομίζω ότι εφαρμόστηκε, ίσως τώρα λόγω των συνθηκών. Παρ'όλα αυτά γενικότερα τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω ότι τα ΚΔ
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι. Μπορούμε να αναλάβουμε 2 τμήματα ( πχ 2 25ωρα σε διαφορετικούς δήμους); Ευχαριστώ
Ειμαι 1ος σε κδβμ δυτικης ελλαδας ως συμβουλος σταδιοδρομιας. Θα πρεπει να δημιουργηθει τμημα για να με καλεσουν? αν δε δημιουργηθει τμημα, μενει αναξιοποιητο το οτι ειμαι πρωτος στη καταταξη?ευχαριστω