*

Αποστολέας Θέμα: Κ.Δ.  (Αναγνώστηκε 824058 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sphinx2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Κ.Δ.
« Απάντηση #294 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:42:23 am »
Δεν έχει σχέση η ΑΕΔ ή η ΑΠΥ. Αυτό είναι ο τρόπος πληρωμής. Από τη στιγμή που υπογράφεις σύμβαση έστω και έργου είσαι υποχρεωμένος να πας στον ΟΑΕΔ και να σταματήσεις την επιδότηση και να μην ανανεώνεις πια την κάρτα ανεργίας, έτσι ξέρω  (Άσχετα βέβαια που κάποιοι δε το κάνουν παράνομα). Αν κάποιος τα ξέρει διαφορετικά ας μας ενημερώσει.

Απ όσα έχω διαβάσει εδώ , κάποιοι ανανέωσαν την κάρτα ανεργίας παρ όλα αυτά. Κάτι που δεν ακούγεται λογικό. Διότι κάρτα ανεργίας έχει σχέση με το αν εργάζεσαι η όχι. Για τα υπόλοιπα... ευθύνεται ο εργοδότης και εκείνος που υπογράφει μια τέτοιου είδους σύμβαση.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2013, 01:56:24 am από Παυλινα »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:21 »

Αποσυνδεδεμένος rainbowman

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:51:16 am »
Απ όσα έχω διαβάσει εδώ , κάποιοι ανανέωσαν την κάρτα ανεργίας παρ όλα αυτά. Κάτι που δεν ακούγεται λογικό. Διότι κάρτα ανεργίας έχει σχέση με το αν εργάζεσαι η όχι. Για τα υπόλοιπα... ευθύνεται ο εργοδότης και εκείνος που υπογράφει μια τέτοια είδους σύμβαση.

Αν πάρεις 350-700 Ευρώ από μία δουλειά σε ένα χρόνο θεωρητικά τουλάχιστον νομίζω είσαι πιο άνεργος και από τους ανέργους.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:57:12 am από Thomas3 »

Αποσυνδεδεμένος evikdvm

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:21:03 pm »
Καλύτερα είναι να ρωτήσεις τα Στελέχη του ΚΔ

Αποσυνδεδεμένος Sphinx2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:26:44 pm »
Αν πάρεις 350-700 Ευρώ από μία δουλειά σε ένα χρόνο θεωρητικά τουλάχιστον νομίζω είσαι πιο άνεργος και από τους ανέργους.

δεν διαφωνώ καθόλου Thomas αλλά γενικά πιστεύω πως η ανεργία δεν έχει καμία θέση στην μοριοδότηση ενός υποψηφίου εκπαιδευτή. Το ρόλο της υποτίθεται πως είναι η επιλογή του καταλληλότερου και με τα περισσότερα προσόντα.
 Κάποιος που έχει περισσότερα μόρια ανεργίας είναι καλύτερος εκπαιδευτής από αυτόν που έχει κάνει π.χ. μεταπτυχιακό ;;;;;
Συγγνώμη αν ξεφεύγω από το θέμα μας ( και το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν) αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:21 »

Αποσυνδεδεμένος Sphinx2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:29:26 pm »

Πάντως η ωριαία αντιμισθία για τους εκπαιδευτές ΚΔ

Αποσυνδεδεμένος LaCicala

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 12:38:21 pm »
Συνάδελφοι, ρωτάω και πιο πάνω, πείτε μια γνώμη, αν γνωρίζετε, αν έχετε ακούσει, δει κάτι θα συνεχίσουν να μας καλούν από το Γενάρη για νέα προγράμματα ή ότι προλάβουμε να πάρουμε μέχρι το Δεκέμβρη του 2013 που τελειώνει και το ΕΣΠΑ?

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 01:07:18 pm »
εννοειτε! ειναι μεχρι το 2015. τωρα θα ξεκινησουν ουσιαστικα τα μαθηματα. υπαρχουν περιοχες που δεν εχουν βγαλει ουτε τα προσωρινα αποτελεσματα των εκπαιδευτων

Αποσυνδεδεμένος rainbowman

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 01:16:38 pm »
δεν διαφωνώ καθόλου Thomas αλλά γενικά πιστεύω πως η ανεργία δεν έχει καμία θέση στην μοριοδότηση ενός υποψηφίου εκπαιδευτή. Το ρόλο της υποτίθεται πως είναι η επιλογή του καταλληλότερου και με τα περισσότερα προσόντα.
 Κάποιος που έχει περισσότερα μόρια ανεργίας είναι καλύτερος εκπαιδευτής από αυτόν που έχει κάνει π.χ. μεταπτυχιακό ;;;;;
Συγγνώμη αν ξεφεύγω από το θέμα μας ( και το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν) αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι :-[

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

Αποσυνδεδεμένος paligen20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 08:07:28 pm »
Καλησπέρα!Την περασμένη εβδομάδα μου ανέθεσαν ένα τμήμα που αφορά την διδασκαλία δημιουργίας ιστοσελίδας.Το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσουμε Joomla.Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο διδακτικό υλικό-βιβλίο και την ύλη στην ουσία θα την φτιάξει ο εκπαιδευτής!Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω υλικό;Στο προηγούμενο πρόγραμμα, στα ΚΕΕ δηλαδή,υπήρχε αυτό το μάθημα;Και αν ναι υπήρχε και ανάλογο βιβλίο;Εύχομαι όσοι ακόμη δεν έχετε κάποιο τμήμα,σύντομα να ακούσετε καλά νέα!!Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 09:17:09 pm »
η συμβαση που υπογραφουν οι εκπαιδευτες , τι ημερομηνια ληξης εχει? ???

Αποσυνδεδεμένος Ele Curl

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 10:20:10 pm »
Καλησπέρα κι απο μένα. Λέω να πω κι εγω την εμπειρία μου να σας λύσω και μερικές απορίες μιας και πληρώθηκα πριν μερικές ημέρες. Ήμουν εκπαιδεύτρια τον Ιούνιο σε κάποιο τμήμα ενός δήμου και είχα υπογράψει σύμβαση για 25 ώρες η οποία έληγε 30 Ιούλη. Η ωριαία αντιμισθία είναι 17 ευρώ μικτά, τα οποία κατεβαίνουν στα 13,5 καθαρά μετά απο παρακράτηση φόρου 20%. Εν τέλει πληρώθηκα 340 ευρώ για 25 ώρες και τα οδοιπορικά δεν τα έλαβα ποτέ. Επίσης τα τηλέφωνα στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 11:12:13 pm »
Καλησπέρα!Την περασμένη εβδομάδα μου ανέθεσαν ένα τμήμα που αφορά την διδασκαλία δημιουργίας ιστοσελίδας.Το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσουμε Joomla.Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο διδακτικό υλικό-βιβλίο και την ύλη στην ουσία θα την φτιάξει ο εκπαιδευτής!Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω υλικό;Στο προηγούμενο πρόγραμμα, στα ΚΕΕ δηλαδή,υπήρχε αυτό το μάθημα;Και αν ναι υπήρχε και ανάλογο βιβλίο;Εύχομαι όσοι ακόμη δεν έχετε κάποιο τμήμα,σύντομα να ακούσετε καλά νέα!!Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό για δημιουργία ιστοσελίδας απ'την εποχή των ΚΕΕ. Πρέπει, σε συνεννόηση με τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, να προσδιορίσεις τι θα διδάξεις και να δώσεις τις αντίστοιχες σημειώσεις. 

Αποσυνδεδεμένος paligen20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 10:03:16 pm »
Ναι όντως αυτό μου είπε ο υπεύθυνος σήμερα.Είναι σαν τα δημόσια ιεκ!

Αποσυνδεδεμένος janeite

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:13:02 pm »
πάντως για κάποιους που ρώτησαν, εμένα πέρυσι με τα ΙΕΚ ακόμα κι η κυρία στον ΟΑΕΔ με είχε "συμβουλέψει" να μην διακόψω την κάρτα (χωρίς επίδομα)... κι η αλήθεια είναι δεν θα το καταλάβαινε και κανείς. Αλλά το έκανα, να μην έχω μπέρδεμα στις επόμενες αιτήσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είμαι και χωρίς ασφάλεια. Και όπως βλέπω τα ίδια και φέτος με το ΚΔ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182551
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)