0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχει σχέση η ΑΕΔ ή η ΑΠΥ. Αυτό είναι ο τρόπος πληρωμής. Από τη στιγμή που υπογράφεις σύμβαση έστω και έργου είσαι υποχρεωμένος να πας στον ΟΑΕΔ και να σταματήσεις την επιδότηση και να μην ανανεώνεις πια την κάρτα ανεργίας, έτσι ξέρω (Άσχετα βέβαια που κάποιοι δε το κάνουν παράνομα). Αν κάποιος τα ξέρει διαφορετικά ας μας ενημερώσει.
Απ όσα έχω διαβάσει εδώ , κάποιοι ανανέωσαν την κάρτα ανεργίας παρ όλα αυτά. Κάτι που δεν ακούγεται λογικό. Διότι κάρτα ανεργίας έχει σχέση με το αν εργάζεσαι η όχι. Για τα υπόλοιπα... ευθύνεται ο εργοδότης και εκείνος που υπογράφει μια τέτοια είδους σύμβαση.
Αν πάρεις 350-700 Ευρώ από μία δουλειά σε ένα χρόνο θεωρητικά τουλάχιστον νομίζω είσαι πιο άνεργος και από τους ανέργους.
Πάντως η ωριαία αντιμισθία για τους εκπαιδευτές ΚΔ
δεν διαφωνώ καθόλου Thomas αλλά γενικά πιστεύω πως η ανεργία δεν έχει καμία θέση στην μοριοδότηση ενός υποψηφίου εκπαιδευτή. Το ρόλο της υποτίθεται πως είναι η επιλογή του καταλληλότερου και με τα περισσότερα προσόντα. Κάποιος που έχει περισσότερα μόρια ανεργίας είναι καλύτερος εκπαιδευτής από αυτόν που έχει κάνει π.χ. μεταπτυχιακό ;;;;;Συγγνώμη αν ξεφεύγω από το θέμα μας ( και το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν) αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι
Καλησπέρα!Την περασμένη εβδομάδα μου ανέθεσαν ένα τμήμα που αφορά την διδασκαλία δημιουργίας ιστοσελίδας.Το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσουμε Joomla.Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο διδακτικό υλικό-βιβλίο και την ύλη στην ουσία θα την φτιάξει ο εκπαιδευτής!Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω υλικό;Στο προηγούμενο πρόγραμμα, στα ΚΕΕ δηλαδή,υπήρχε αυτό το μάθημα;Και αν ναι υπήρχε και ανάλογο βιβλίο;Εύχομαι όσοι ακόμη δεν έχετε κάποιο τμήμα,σύντομα να ακούσετε καλά νέα!!Ευχαριστώ!