0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα σου ξαναειπα οτι δεν εχω θεμα με τους διμου μου υπευθυνους!!!ειναι μια χαρα οι ανθρωποι!!!αλλα παραδεχονται ΚΑΙ αυτοι οτι ειναι ΑΔΙΚΟ ο πρωτος και ο τελευταιοσ να εχουν ΙΣΕΣ ευκαιριες στο να διαλεξουν τμημα!!!ειναι απλο!!!δεν γινεται πουθενα αλλου παρα μονο στο κδβμ και στα ιεκ.
Αφού είναι έτσι η κατάσταση και οι κανονισμοί τι θα κάνετε δηλαδή;Υπάρχει λόγος τόση ώρα να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση;;Μου επιτίθεστε γιατί έχω την δική μου άποψη και δεν συμφωνώ με την δική σας.Οι κανονισμοί των ΚΔ
"και οποιος θελει δουλευει με αυτους"!!!πω πωπωωωω!!και δεν εχεισ διοριστει καν!!!!! που να ησουν και μονιμη!!!!
Από αυτά που διάβασες...κράτησες μόνο το: "χώρο στο server"...?Εφόσον θα συνεχίσεις ακάθεκτη, μην αλλάζεις ύφος. Άλλαξε γραφή: βάλε κανέναν τόνο στα κείμενά σου.
Στο ΚΕΕ που εργαζόσουν προφανώς δεν λειτουργούσαν σωστά.Υπήρχε λίστα εκπαιδευτών και ήταν κυλιόμενη.Αν εσύ πήρες 3 συνεχόμενα τμήματα και υπήρχαν κι άλλοι εκπαιδευτές τότε έγινε παρατυπία.Θα έπρεπε να έχει γίνει αναφορά και για τον Προϊστάμενο ΚΕΕ αλλά και για σένα.Η πλειοψηφία των ΚΕΕ δεν λειτουργούσε έτσι όπως ανέφερες, γι' αυτό μιλάς για βολέματα.Άρα εσύ βολεύτηκες μ' αυτή την κατάσταση και τώρα που λειτουργεί το νέο ΚΕΕ-ΚΔ
Μόλις ανέφεραν για σεμινάριο Εκπαιδευτών στην Εκπαίδευση ενηλίκων λίγο πιο πάνω. Αλλά η ειρωνία είναι ότι θα το κάνουν όταν τελειώσεις τα μαθήματα
αν εγινε παρατυπια δεν το γνωριζω διοτι σιγουρα δεν θα με συμφερει να το αναφερω δημοσια! ισως να μην ηθελε και κανεις αλλος εκπαιδευτης να παει σε ενα χωριο 45 λεπτα αποσταση απο την πολη. ωστοσο υπηρχαν και αλλοι εκπαιδευτες που ανελαβαν παραπανω απο 1 τμημα - τουλαχιστον οι πρωτοι στην λιστα καθε ειδικοτητας εκεινη την χροναι και πιστεψε με κανεις δεν γνωριζε τον υπευθυνο εκπαιδευσης.Τι να πω? ειναι προφανες οτι δεν προσπαθω να ταραξω τα νευρα κανενος αλλα το εκανα αθελα μου. Και οσο για την επιμονη μου να μαθω απο τα κεντρικα οφειλεται στο οτι ηδη ακουω για παρατυπιες στον νομο μου απο αλλους συναδελφους...
που γίνονται τα μαθήματα;;πες αλεύρι;