0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτήσω σχετικα με την πληρωμή. Έχω τελειώσει τα μαθήματα ... μήπως γνωρίζει κανείς περίπου πότε θα πληρωθούμε;
Αυτό με προβληματίζει λίγο.Δηλαδή οτι ξεκίνησες το 50ωρο και στην μέση σου ζητούν την άδεια.Εμείς στους εκπαιδευτές που έχουν ξεκινήσει τμήματα και στην συνέχεια έχουν πάει αναπληρωτές δεν ζητάμε άδεια ιδιωτικού έργου, μιας και ήδη έχουν υπογράψει σύμβαση. Ζητάμε μόνο σε αυτούς που δεν έχουν ξεκινήσει τμήμα. Το έγγραφο θα έρθει σε περίπου 1,5 εβδομάδα.
Μας έχουν στείλει σχετική οδηγία που το αναφέρει ξεκάθαρα ´οι αναπληρωτές χρειάζονται άδεια ιδιωτικού εργού´. Δεν είπα οτι ειναι δημόσιοι υπάλληλοι. Στείλε ένα ερώτημα στην ομάδα έργου και θα λάβεις κι εσύ την ενημέρωση. Στον οδηγό όντως δεν το αναφέρουν.
Φυσικά και δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.Στείλε ένα email στην ομάδα έργου και θα λάβεις την σχετική ενημέρωση. Εγώ απλά έγραψα αυτό για το οποίο έχω ενημερωθεί. Τώρα αν στέκει βάσει κάποιου νόμου δεν το γνωρίζω, αυτό είναι θέμα του ΙΝΕΔΙ
Παιδιά sos αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω μια υπεύθυνη λύση.Ζω σε μία μικρή τοπική κοινωνία και επειδή γνωστοποιήθηκε ότι είμαι εκπαιδεύτρια ενηλίκων (πληροφορικής) με προσέγγισε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείο να κάνω κάποια μαθήματα ή συνεδρίες στους γονείς(προστασία μέσω ιντερνετ, έλεγχος ιστοσελίδων, έλεγχος facebook,κλπ) για κάποια περιστατικά που αντιμετώπισαν οι γονείς με τα παιδιά τους σε διάφορα site ακατάλληλου περιεχομένου για μικρά και φυσικά ανυποψίαστα παιδάκια. Το ερώτημά μου είναι αν αυτό μπορεί να γίνει σε συνεργασία με τις σχολές γονέων (που ανήκουν στο ινεδιβιμ) ? Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε εσάς και πως το πραγματοποιήσατε?σας ευχαριστώ,