0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχουμε κανενα νεο για τα σεμιναρια; Διαβαζω παραπάνω οτι θα ειναι μονο 37 ώρες τελικά. Μας είχαν πει για 100.
Να ρωτησω και κατι αλλο αν γνωρίζετε. Ακουσα οτι αν εχεις υπογραψει συμβαση με ενα ΚΔ
Εχουμε κανενα νεο για τα σεμιναρια; Διαβαζω παραπάνω οτι θα ειναι μονο 37 ώρες τελικά. Μας είχαν πει για 100. Επίσης οσοι απο σας διδασκετε ξενες γλωσσες εχετε εκπαιδευτικο υλικο απο το ΕΑΠ; Εγω ειμαι στο δημο Λαρισας και δυστυχως δεν εχουμε τιποτα, ο καθενας διδασκει ο,τι κρινει καταλληλο.
Αυτό που σου μετέφεραν είναι λάθος. Εφόσον έλθει και πάλι σειρά σου στον πίνακα μπορείς ν' απασχοληθείς και σ' άλλο (άλλα) Κ.Δ.
Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το ΚΑΔ για τους εκπαιδευτές ΚΔ
Μου το μετέφερε ο Υπεύθυνος Επαίδευσης και μου ειπε οτι τώρα τ έμαθαν κι αυτοι. Προσωπικά απόρησα. Θεωρησα λογικο μεν το να κληθουν πρώτα άλλοι εκπαιδευτες που δεν εργαζονται αλλά αν αρνηθουν το λογικο ειναι ο πινακας να ειναι κυλιομενος. Δηλαδη αν ερθει παλι η σειρα σου γιατι να μην μπορεις να πας; (ρητορικη ερωτηση )
Οι εκπαιδευτές ανήκουν σε όλα τα ΚΔ
Moυ το επιβεβαιωσε σημερα και η Υπευθυνη Οργανωσης. Και μου ειπε οτι προσφατα τους ηρθε τετοια εντολη, οτι δηλαδη οσοι εχουν υπογραψει συμβαση (εμεις εχουμε μεχρι Ιουνιο) δεν μπορουν να απασχοληθουν ταυτοχρονα σε ΚΔ