0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι υπεύθυνες και από τα 2 ΚΔ
Μεγάλος αριθμός ΑΕΔ για τον ΑΠ9 (Στερεά Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο) εκδόθηκαν σήμερα. Πληρωμή εντός των επομένων 10-15 ημερών.Το θέμα είναι να εκδοθεί η ΑΕΔ. Η έκδοση αυτή είναι που καθυστερεί την πληρωμή. Τώρα πια θα πληρωθούμε αλλά η αγανάκτησή μας δεν παύει! Όταν κατατεθούν τα χρήματα θα ενημερώσω.
Ξέρει κανείς πότε θα βγουν οι καινούριοι πίνακες για τα ΚΔ
Παιδιά μια ερώτηση.Με τηλ σήμερα για ένα τμήμα πληροφορικής που θα γίνει με είπαν δευτερα και Τετάρτη από 2 ωρες.Επειδη με τηλ την δευτερα και από τα ΙΕΚ του οαεδ για κάποιες ώρες 1.πόσες ώρες μπορεί να έχει ένας ως ωρομίσθιος(επεηρεαζει το γεγονος ότι δουλευω ή μαλλον θα δουλεψω στα ΙΕΚ)?2.Οι υπεύθυνοι είναι συνήθως συζητήσιμοι ως προς αλλαγή ωρων ή ημερών(γιατι από ΙΕΚ δεν βγηκε ακομα πρόγραμμα και δεν ξερω αν ασυμπίπτουν,αν και το ανεφερα αυτό στο τηλ)3. μου ειπε αν δεν μπορεσω τελικα θα μου στειλει ένα mail και αν δεν μπορω να αρνηθω γραπτως εως τρεισ μερες(αυτό παλι τι είναι?πρωτη φορα το ακουσα,απλα είχα δουλεια και δεν μπορούσα να ρωτήσω λεπτομέρειες)3. Αν τελικά γινουν αλλαγες και μπορέσω πρέπει να τους παω τιποτα χαρτια πχ βεβαιωση και από τον οαεδ?κτ μου ανεφερε και για αυτό Ευχαριστώ και συγνωμμη για τις πολλες ερωτήσεις:))