0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Με τη νέα μέθοδο και την "ανακοίνωση επιλογής εκπαιδευτή" μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος, τι γίνεται? Γράφει να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο του δήμου, αλλά μετά λέει και "να απαντήσετε ... στο παρόν μήνυμα". Εννοεί να στείλουμε και μέιλ? Στην αρχή σκέφτηκα όχι, αλλά λέω μήπως...Δεν σχολιάζω ότι για τα περσινά δεν έχω πληρωθεί ακόμα
Εάν δουλεύεις σε ενα κδβμ και μετά από δύο μαθήματα παραιτηθείς, τις ώρες τις πληρώνεσαι;
Τις πληρώνεσαι κανονικά τις ώρες. Καλό είναι όμως να μην αναλαμβάνει κάποιος τμήμα, αν πρόκειται μετά από λίγο να παραιτηθεί, γιατί προκαλείται μεγάλη αναστάτωση, εκτός αν προκύπτει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να αποχωρήσει.
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλα ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει ό,τι θελει αδιαφορώντας για την οποια αναστάτωση. Οπως παιζουν με τη δουλειά μας και υπαρχει αυτο το τραγικο καθεστως του να μενεις απλήρωτος ακομα κ μια ολοκληρη χρονια ετσι κ ο εκπαιδευτης αν βρει κατι καλυτερο ή για τον οποιοδήποτε λόγο να κάνει αυτό που πιστεύει. Δεν εχω κανει κατι αντιστοιχο κ παντα τα τμήματα μου ελεγαν τα καλυτερα λογια και με ζητουσαν ξανα αλλα καποια στιγμη το ποτήρι ξεχειλίζει. Καιρός να σκεφτουμε τις τσεπες μας και οχι την ενδεχόμενη αναστάτωση καποιων. Ολα αυτα φιλικα δε τα λεω με καμία κακή πρόθεση και πιστευω πως αρκετοι συμφωνουν.
Σοβαρά προκαλούμε αναστάτωση στα ΚΔΒΜ. Πλάκα μας κάνεις μάλλον. Εγώ προτείνω όλοι οι απλήρωτοι καθηγητές να δεχτούν να αναλάβουν τμήμα και να μη πηγαίνουν για μάθημα μέχρι να πληρωθούν να καταλάβουν πραγματικά την αναστάτωση που μας έχουν προκαλέσει αυτοί.
Συμφωνώ απόλυτα..........