0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2131314582 είναι το τηλέφωνο του λογιστηρίου. Καμιά φορά απαντάνε στο τηλέφωνο. Αν έχουν πάρει τα χαρτιά σου από την ομάδα έργου (κάτι που γίνεται μήνες μετά τη λήξη του τμήματος που έχεις κάνει) , θα σου πουν ότι σε 20 περίπου μέρες θα πληρωθείς. Αλλά στην πραγματικότητα θα πληρωθείς κάποια άγνωστη στιγμή στο μέλλον πολύ μετά τις 20 μέρες. Γενικά μέχρι να πληρωθείς θα σου έχουν πρήξει τα..... 8)συκώτια!Επίσης, αν έχεις οδοιπορικά, αυτά δε θα τα πάρεις ποτέ, απ΄ό,τι έχω καταλάβει.Γενικά θα στα έχουν πρήξει (τα...συκώτια) τόσο πολύ που θα το σκεφτείς δύο και τρεις φορές αν θα τους ξανακάνεις την τιμή να διδάξεις. Εγώ προσωπικά έχω ήδη αρνηθεί δύο 25ωρα που μου έχουν προτείνει από τέλη Οκτώβρη.
Να ρωτήσω κατι αν ξέρει κάποιος. Στην καινούργια προκήρυξη για κδβμ έγραφε στα κοινωνικά κριτήρια τριτεκνιια (γονείς και τέκνα). Υπάρχει κάποιος περιορισμός ηλικιακός Ή κάποιος άλλος στα τέκνα τρίτεκνων ή οχι. Γνωρίζει καποιος τι ισχύει? ευχαριστω
Καλημέρα παιδιάΣτο ΚΔ
Ευχαριστώ τους συναδέλφους Bania και Evikdvm για τις απαντήσεις, ωστόσο στο συγκεκριμένο ΚΔ