0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Εγώ είχα τμήμα που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2015 κ δεν έχω πληρωθεί. Υπάρχει κάποιος/α που πληρώθηκε κ ξεκίνησε τμήμα την ίδια περίοδο;
ΝΑΙ!!!! α κ ο μ α περιμενουμε να πληρωθούμε!!!!! μα έλεος πια!!!
μηπως θα μπορουσε καποιος να με διαφωτισει για το τι εστι ινεδιβιμ και κδβμ?πως μπορω να κανω τα χαρτια?τι ειδικοτητες χρειαζονται?υπαρχει καποια αξιολογηση?εχεις την καρτα ανεργιας η την κοβουΝ?ευχαριστω πολυ!
Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση σήμερα για τις ενάρξεις τμημάτων απο το ΙΝΕΔΙΒΙΜ το νέο καθεστώς των εκπαιδευτών:" στην νέα εκπαιδευτική περίοδο το καθεστώς πληρωμής των εκπαιδευτών θα αλλάξει, σύμφωνα με το ΚΦΑΣ 2014 και τις διατάξεις τουΝ.4172/2013. Δηλαδή θα πληρώνονται με ΑΕΔ μόνον οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και όσοι έχουν ασφάλιση ΙΚΑ πλήρους απασχόλησης. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να εκδίδουν ΤΠΥ. "Τα συμπεράσματα δικά σας....οι άνεργοι αποκλείονται...!!!
Λαμπρά!!Έτσι δε θα παραπονιόμαστε και για ανασφαλίστη εργασία!Τον βρήκαν τον τρόπο!(ειρωνικό το σχόλιο)
και πως θα καθοριστει η πληρης απασχοληση σε φροντιστηριο βρε παιδια; εδω ακομα και οι λογιστες δεν εχουν βγαλει ακρη σε αυτο, με τα νεα δεδομενα. μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι και οσοι εχουν μπλοκακι (ποσοι να ειναι κ αυτοι, ειδικα στο κλαδο μου; ) θα δουλευουν.