0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΟΛΥΡΗΤα συμπεράσματα που εξάγονται από την συνάντηση είναι τα εξής: Ο δικηγόρος μου ζήτησε τον κανονισμό σπουδών του Πανεπιστημίου που υπέγραψα στην αρχή και δεν θυμάμαι να υπέγραψα κάτι τέτοιο! Εσείς έχετε υπογράψει κάποιο έγγραφο στην αρχή που λέει πότε είναι τα μαθήματα και πότε γράφουμε εξετάσεις; Αν ναι ενημερώστε με. Πήρε στο Πανεπιστήμιο (παριστ΄΄ανοντας τον ενδιαφερόμενο) και τους ζήτησε κανονισμό σπουδών από την υπάλληλο. Δεν έδωσε κάτι η υπάλληλος και στο ίντερνετ που ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα. Μου είπε αν δεν υπάρχει είναι παράνομο για την Κύπρο(καθώς είναι νομικός σύμβουλος σε 2 άλλα πανεπιστήμια της Κύπρου) και μπορούμε να τους κάνουμε εξώδικο ζητώντας να μας στείλουν τα χαρτιά μας στον ΔΟΑΤΑΠ σε 3 μέρες αλλιώς μου είπε θα γράψουμε επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμο συμφέρον μας. Αυτό το εξώδικο θα κοινοποιηθεί σε υπουργείο παιδείας Κύπρου, Ελλάδας και στον ΔΟΑΤΑΠ. Όλα αυτά για να πιέσουν να τα στείλουν γρήγορα. Όσον αφορά όταν πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά μου είπε ότι επειδή δεν θα προλάβουμε την αναγνώριση θα πάμε στη δευτεροβάθμια το πτυχίο με μία αίτηση που θα γράφει ότι δώσαμε το πτυχίο για αναγνώριση στον ΔΟΑΤΑΠ που θα μας γράψει για όλους ο δικηγόρος. Τέλος καλό θα ήταν να πάμε στο υπουργείο όλοι μια μέρα και να ζητήσουμε να μιλήσουμε με την κυρία Αστέρη που είναι διευθύντρια ειδικής για το πρόβλημά μας, αλλά είναι δύσκολο να κάνει κάτι καθώς αυτή είναι υπηρεσιακή και όχι πολιτική και για απόφαση προς το συμφέρον μας απαιτήται υπουργική απόφαση, δηλαδή ουσιαστικά να κάνει κάτι ο Φίλης. Το εξώδικο αν μαζευτούμε 60 άτομα θα είναι 20 ευρώ ο καθένας και αν κάνουμε κάτι θα πρέπει να μαζέψουμε τα στοιχεία μας μέχρι την Δευτέρα. Μπορείτε να ρωτήσετε και πληροφορίες για αυτές τις κινησεις παίρνοντας τηλέφωνο τον τηλέφωνο 210 3608504, 210 3643637 Θα προσπαθήσω να μιλήσω σήμερα και με άλλο δικηγόρο και για άλλες απόψεις. Εσείς τί λέτε; Πώς να κινηθούμε;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ 11 ΜΠΕΣ ΣΤΟ FORUM. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ.
Καλησπέρα σας! Καταρχήν, να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους όσους φοιτούν ακόμη και καλή συνέχεια σε όσους αποφοίτησαν. Παρακολουθώ το Σεμινάριο 2, με την κ. Χαραλάμπους, τώρα στο θερινό εξάμηνο. Έχω διαβάσει τις σημειώσεις, είδα και την τηλεδιάσκεψη, αλλά αντιμετωπίζω δυσκολία όσον αφορά στην εργασία. Το παράδειγμα που δίνεται είναι, κατά τη γνώμη μου, ανεπαρκές, όπως επίσης και οι οδηγίες. Θα μπορούσε κάποιος παλαιότερος να μου δώσει τα φώτα του; Οι θεματικές στις οποίες θα καταλήξουμε και θα παρουσιάσουμε στην εισαγωγή θα πρέπει όλες να απαντούν στα ερευνητικά ερωτήματα; Πόσες περίπου μπορεί να είναι; Για να εξάγουμε μια θεματική θα πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και στις 2 συνεντεύξεις; Τέλος, κάποιοι κώδικες μπορεί και να μην είναι σχετικοί με τα ερωτήματα, εφόσον πρέπει να κωδικοποιήσουμε όλη τη συνέντευξη, αν το έχω καταλάβει σωστά;Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.