0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναδρομικά δε γινεται να μην αναγνωριστουν οσα εχουν κατω απο 500 ωρες γιατι τότε ίσχυαν αλλα.Απο εδω και περα που θα βγει η αποφαση θα αναγνωρίζονται αυτα με τις 500 ωρες.
Συνάδελφοι μερικές ερωτήσεις... α)Η παρακολούθηση των μαθημάτων στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό είναι σύγχρονη, ασύγχρονη ή μικτή;β)Αν κάποιος ξεκινήσει πρακτική σε ένα χ σχολείο κα την επόμενη χρονια χρειαστεί να μετακομίσει μπορεί να την συνεχίσει σε άλλο σχολείο;γ)Η πρακτική μπορεί να γίνει και σε ΚΕΔΑΣΥ; (απο τον οδηγό σπουδών συμπεραίνω πως μάλλον όχι...)ευχαριστώ προκαταβολικά!
Η παρακολούθηση είναι πολύ ευέλικτη. Γίνονται τηλεδιασκέψεις τις οποίες μπορείς είτε να τις παρακολουθήσεις την ώρα που διεξάγονται, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο. Η συμμετοχή σου στην πλατφόρμα ελέγχεται από το σύστημα και πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 φορές/βδομάδα.Η πρακτική δηλώνεται πριν την έναρξη του εξαμήνου και υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει η πόλη διεξαγωγής της σε περίπτωση που κάποιος πάει για αναπληρωτής.Υπάρχει αναλυτικός οδηγός πρακτικής που αναφερονται όλα.
Ο τόπος διεξαγωγής της πρακτικής συνάδελφε γίνεται να αλλάξει κ αν για παράδειγμα κάποιος κάνει τις μισές ώρες σε ένα σχολείο , δεν προλάβει να την ολοκληρώσει και την άλλη χρονιά είναι σε άλλο μέρος και πρέπει να αλλάξει σχολείο; Συνεχίζει δλδ απο εκει που έμεινε στο προηγούμενο σχολείο ή χάνει ότι ώρες έκανε και αρχίζει απο την αρχή;Επίσης θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να μου προωθήσεις κάποιο λινκ με τον οδηγό σπουδών καθώς εγώ΄έχω βρει το γενικό πλαίσιο.Λεπτομέρειες δεν βρήκα.