0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλημέρα. Έχω τον εξής προβληματισμό...Έχω δύο πτυχία κ ξέρω ότι οποιο πτυχίο δηλώσω για εισδοχή στο πρόγραμμα, πάνω σε αυτό θα γίνει η πρακτική. Μετά τη λήψη του μεταπτυχιακού , μπορώ να ενταχθω στον κλάδο ειδικής αγωγής και του άλλου μου πτυχίου ή μόνο στον κλάδο πάνω στον οποίο έγινε η πρακτική?
Και στους δύο.
Καλησπερα. Κι εγώ ξεκινάω φέτος αλλά με αυτά που ακουω για τις 500 ώρες δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα!
Έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο για το ζήτημα της πρακτικής?
Ναι, έχει βγει ο νέος οδηγός πρακτικής όπου οι 200 ώρες παραμένουν δια ζώσης και άλλες 550 ώρες θα είναι ο επιπλέον φόρτος ο οποίος θα περιλαμβάνει 4 υποχρεωτικά σεμινάρια (απογευματινές ώρες) και όλα όσα υπήρχαν και πριν (προετοιμασία, συγγραφή portfolio κλπ).
Σ' ευχαριστώ πολύ! Να φανταστώ ότι ο νέος οδηγός σπουδών έχει αναρτηθεί κάπου , έτσι? Ρωτάω γιατί δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτή τη στιγμή.
Αυτό ισχύει και για όσους πραγματοποιούν τώρα το μεταπτυχιακό ή μόνο για τους νέους φοιτητές;
Ναι, στις ανακοινώσεις.
Συνάδελφοι που μπορούμε να βρούμε το νεο οδηγο σπουδών πρακτικής άσκησης; Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά δεν έχω καταφέρει να τον βρω!
Στο moodle κάτω από τις ανακοινώσεις στα χρήσιμα αρχεία είναι το τελευταίο κάτω.