0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,οι συστατικές επιστολές είναι προαπαιτούμενο για να σε δεχτούν στο μεταπτυχιακό;Είναι κανείς που τον δέχτηκαν χωρίς συστατικές;Έχω τελειώσει αρκετά χρόνια και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να τις πάρω.
Παράθεση από: baronos στις Ιανουαρίου 28, 2013, 07:58:54 pmΣυνάδελφοι,οι συστατικές επιστολές είναι προαπαιτούμενο για να σε δεχτούν στο μεταπτυχιακό;Είναι κανείς που τον δέχτηκαν χωρίς συστατικές;Έχω τελειώσει αρκετά χρόνια και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να τις πάρω.και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα..έχω τελειώσει εδώ και κάποια χρόνια και δεν έβρισκα καθηγητές..πήρα μία από τη διευθύντρια του σχολείου που δούλευα και περιμενα άλλη μια..Εντω μεταξύ έστειλα τα χαρτιά μου στο πανεπιστήμιο και τους είπα (αυτοι μου είπαν να το κάνω έτσι) ότι σε λίγες μέρες θα τους στείλω και τις συστατικές..Αλλά δεν πρόλαβα..με πήραν τηλ ότι με δέχτηκαν και όταν τους είπα ότι δεν τους έχω στείλει συστατικές μπυ είπαν ότι δεν πειράζει, δεν είναι υποχρεωτικές και ότι τους έφταναν τα υπόλοιπα προσόντα.. οπότε και δεν έστειλα τπτ!!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ τελικά έκανα on-line κατάθεση από άλλη τράπεζα (Πειραιώς) και δε μου ζήτησε τίποτα. Διάβασα και τους όρους της Τράπεζας Κύπρου για εισερχόμενα εμβάσματα και έγραφε ότι είναι δωρεάν! Στο Πανεπιστήμιο δεν έστειλα ακόμα την απόδειξη, αλλά ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Ρε παιδια συγγνωμη και εγω υποψηφιος για το μεταπτυχιακο ειμαι..ειναι δυνατον να δινεις ενα πτυχιο και να μπαινεις σε μαστερ???Εχετε δει ποσα αλλα κριτηρια υπαρχουν σε αλλα μαστερ??Ενταξει οκ μας συμφερει αλλα κουτσοι στραβοι ολοι στον Αγιο παντελεήμωνα??Καλη αρχη σε ολους