0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 10:00:34 pmκαι γιατι να μην ισχυει το νουμερο;για να στο πανε αληθεια θα 'ναι, μη σου πω οτι σου κρυψανε και καποιους..τα λεφτα παντως πισω δεν θα στα δωσουνε.. για τα σεμιναρια δεν ξερω, αλλα απ οτι διαβασα στην περιγραφη τους λεει οτι θα μας δωθουν καποια κειμενα να μελετησουμε και να κανουμε εμεις παρουσιαση. δεν νομιζω να εχει εξετασεις.Ναι μόλις το διάβασα..εχω θέμα με τις παρουσιάσεις μπροστά σε κόσμο...απο επιλογής σου δώσανε επιλογές εμένα μόνο το Ψυχοπαθολογία του παιδιού και θέλω τόσα άλλα...και στου κορμού το ίδιο...Υ.Γ.δεν πληρώσαμε παράβολο για την αίτηση...
και γιατι να μην ισχυει το νουμερο;για να στο πανε αληθεια θα 'ναι, μη σου πω οτι σου κρυψανε και καποιους..τα λεφτα παντως πισω δεν θα στα δωσουνε.. για τα σεμιναρια δεν ξερω, αλλα απ οτι διαβασα στην περιγραφη τους λεει οτι θα μας δωθουν καποια κειμενα να μελετησουμε και να κανουμε εμεις παρουσιαση. δεν νομιζω να εχει εξετασεις.
Παράθεση από: melpo στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 12:36:26 pmκ εγώ museum το ίδιο αισθάνομαι. ότι δεν θα μπορέσω όλα όσα μου αρέσουν να τα παρακολουθήσω κ ίσως για αυτό να διαλέξω κιόλας τα 9 μαθήματα κ όχι τα 7 συν τη διπλωματική. αρχίζουμε κ βλεπουμεΚαλησπέρα, μου κάνει πολλή εντύπωση να υπάρχει μεταπτυχιακό που δίνει την επιλογή να μην κάνεις διπλωματική.Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης & μιας & είμαι ήδη σε διαδικασία εκπόνησης διπλωματικής, θα ήθελα να πω ότι θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο να κάνετε τη διπλωματική. Το μεταπτυχιακό δεν είναι προπτυχιακό. Όσο και να μας ενδιαφέρουν τα προσφερόμενα μαθήματα, πρέπει να υπάρξει κάποια ειδίκευση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αποκτάται με την παρακολούθηση μαθημάτων. Αναφορικά με τα προσφερόμενα μαθήματα, δυστυχώς διακρίνω έλλειψη οργανωτικότητας, μάλλον λόγω της μεγάλης ζήτησης φέτος. Νομίζω πως θα έπρεπε συλλογικά να ζητήσετε να υπάρξει ένα σταθερό πλάνο μαθημάτων, ώστε να οργανώσετε τις σπουδές σας αποτελεσματικά, μιας & έχετε & άλλες υποχρεώσεις.
κ εγώ museum το ίδιο αισθάνομαι. ότι δεν θα μπορέσω όλα όσα μου αρέσουν να τα παρακολουθήσω κ ίσως για αυτό να διαλέξω κιόλας τα 9 μαθήματα κ όχι τα 7 συν τη διπλωματική. αρχίζουμε κ βλεπουμε
Tηλεφώνησα σήμερα το απόγευμα στο Πανεπιστήμιο θέτωντας κάποια ερωτήματα.Οι απαντήσεις που πήρα όχι ικανοποιητικές...Για αρχή ρώτησα γιατί δεν έχουμε ειδοποιηθεί όλοι αφού τα μαθήματα αρχίζουν υποτίθεται τη Δευτερα? "Οι πρώτες 2 εβδομάδες δεν είναι σημαντικές". Με ποιο κριτήριο δίνεται σε κάποιους το δικαίωμα να επιλέξουν μαθήματα και οι υπόλοιποι ότι περισσέψει? "Ανάλογα με το πότε έκανες την αίτηση". Γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση?"είσαστε πάρα πάρα πολlοί και εμείς 3,4". Πόσοι είμαστε? "4000".Για την ειδική αγωγή? "Στην εκπαίδευση γενικά". Τους αποδεχτήκατε όλους? "ναι είναι κρίμα κάποιος που έκανε αίτηση να μη γίνει δεκτός". Ναι αλλά εάν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στον μεγάλο όγκο φοιτητών δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια κριτήρια? "καμία απάντηση". Αρχίζω να έχω δεύτερες σκέψεις για το μεταπτυχιακό αυτό...μιλάμε για ένα εξωφρενικό νούμερο χρημάτων 24.000.000 ευρώ απο την Ελλάδα που βογκάει...Υπάρχει κάποιος που δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση?