0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sotiria84 στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 01:48:18 pmκαλησπέρα μου έστειλαν χθες τους κωδικούς.... αν μπείτε μέσα υπάρχουν γύρω στα 1000 άτομα ! Όσο για το νομοσχέδιο είναι γνωστά τα προβλήματα με τα ΚΔΑΥ , την έλλειψη καθηγητών λόγω κρίσης .... βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι και σε σχέση με τα μεταπτυχιακά κανείς δεν ξέρει..... 1000 άτομα μόνο της ειδικης??
καλησπέρα μου έστειλαν χθες τους κωδικούς.... αν μπείτε μέσα υπάρχουν γύρω στα 1000 άτομα ! Όσο για το νομοσχέδιο είναι γνωστά τα προβλήματα με τα ΚΔΑΥ , την έλλειψη καθηγητών λόγω κρίσης .... βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι και σε σχέση με τα μεταπτυχιακά κανείς δεν ξέρει.....
Υπάρχει περίπτωση να γίνει άρση της αναγνώρισης? ?Κ επειδή δεν γνωρίζω αρκετά για την ονομαστική αναγνώριση που λέτε.... υπάρχει περίπτωση να μη γίνει ποτέ?Κ όχι μόνο στης αγωγής αλλά και στο Μ
Παιδιά στο moodle αυτήν την στιγμή έχει 965 άτομα, χωρισμένα σε 49 σελίδες..Μέχρι την 16 σελίδα είναι ήδη χρήστες του moodle ..οι 17-49 σελίδες είναι οι καινούργιοι χρήστες λογικά διότι δεν έχει στοιχεία τελευταίας πρόσβασης!
Παράθεση από: shmar στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 04:08:46 pmΠαιδιά στο moodle αυτήν την στιγμή έχει 965 άτομα, χωρισμένα σε 49 σελίδες..Μέχρι την 16 σελίδα είναι ήδη χρήστες του moodle ..οι 17-49 σελίδες είναι οι καινούργιοι χρήστες λογικά διότι δεν έχει στοιχεία τελευταίας πρόσβασης!Ωραία αυτό είναι θετικό...ούτε 4000 είναι ούτε όλοι αυτοί είναι για ειδική αγωγή...ετσι?αντε καλή αρχη...
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 05:59:44 pmΠαράθεση από: shmar στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 04:08:46 pmΠαιδιά στο moodle αυτήν την στιγμή έχει 965 άτομα, χωρισμένα σε 49 σελίδες..Μέχρι την 16 σελίδα είναι ήδη χρήστες του moodle ..οι 17-49 σελίδες είναι οι καινούργιοι χρήστες λογικά διότι δεν έχει στοιχεία τελευταίας πρόσβασης!Ωραία αυτό είναι θετικό...ούτε 4000 είναι ούτε όλοι αυτοί είναι για ειδική αγωγή...ετσι?αντε καλή αρχη...Δεν είναι όλοι για την ειδική αγωγή? Τι είναι? Γενικά για τα 2 εξ'αποστάσεως μάστερ? (αγωγή κ Μ
Από εδώ μέσα όμως τόσοι άνθρωποι είμαστε και μόνο σε έναν έχουν δώσει κωδικούς. Θα αργήσουμε δηλαδή να βγάλουμε συμπεράσματα απ' το moodle.Εγώ πήρα τηλέφωνο σήμερα, στην Κύπρο δεν απάντησαν, πήρα όμως στο γραφείο στην Ελλάδα καιαρνήθηκαν ότι έχουν εισάγει 4000 άτομα, αλλά δε μου είπαν και πόσους έχουν εισάγει ούτε καν στο περίπου, με την πρόφαση ότι ακόμα εξετάζουν αιτήσεις. Α, και επίσης μου αρνήθηκαν ότι κλείνουν απ' τον πολύ κόσμο τα μαθήματα, παρόλο που τους είπα ότι στο mail που μου έστειλαν για δήλωση είχαν ήδη παραλείψει πολλά μαθήματα. Ουφ και πάλι ουφ....
αα και επισης αυτο με τα μαθηματα τι ειναι πάλι?δηλαδή θα μας βγάλουνε τρελούς?ή έχουν την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν φόρουμς και δεν ενημερωνόμαστε.Εγω ήθελα να έχω την επιλογή των μαθημάτων που θα παρακολουθήσω και αντ' αυτού φασιστικά μου δώθηκαν τα μαθήματα που αυτοί ήθελαν να παρακολουθήσω!!εχω νευριάσει απίστευτα και όντως σκέφτομαι ακόμη και τώρα να το παρατήσω όχι για τον αριθμό των ατόμων αλλα για τα μαθήματα. Ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου πει εαν συμβαίνει και αλλού αυτό?ειναι εξ αποστάσεως υποτίθεται ότι έχουν μεγαλύτερη ευελιξία ας το οργανώσουν καλύτερα...
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 10:19:34 pmαα και επισης αυτο με τα μαθηματα τι ειναι πάλι?δηλαδή θα μας βγάλουνε τρελούς?ή έχουν την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν φόρουμς και δεν ενημερωνόμαστε.Εγω ήθελα να έχω την επιλογή των μαθημάτων που θα παρακολουθήσω και αντ' αυτού φασιστικά μου δώθηκαν τα μαθήματα που αυτοί ήθελαν να παρακολουθήσω!!εχω νευριάσει απίστευτα και όντως σκέφτομαι ακόμη και τώρα να το παρατήσω όχι για τον αριθμό των ατόμων αλλα για τα μαθήματα. Ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου πει εαν συμβαίνει και αλλού αυτό?ειναι εξ αποστάσεως υποτίθεται ότι έχουν μεγαλύτερη ευελιξία ας το οργανώσουν καλύτερα...Εμένα δε μου φαίνεται παράλογο το να μην προσφέρονται όλα τα μαθήματα σε όλα τα τετράμηνα (και στις σχολές μας έτσι και αλλιώς τα μαθήματα ήταν χωρισμένα σε εαρινού και χειμερινού εξαμήνου). Μου φαίνεται όμως παράλογο το να μην μας ανακοινώνεται εξ αρχής το ποιο μάθημα δίνεται σε κάθε τετράμηνο ώστε να μπορέσουμε κάπως να κάνουμε ένα πλάνο των σπουδών μας. Και ακόμα πιο παράλογο μου φαίνεται βέβαια το να "κλείνουν" τα μαθήματα (προφανώς επειδή βάλανε πιο πολύ κόσμο από όσο μπορούν να εξυπηρετήσουν). Ειδικά τα υποχρεωτικά μαθήματα .............με τη λογική αυτή μπορεί να μην τελειώσουμε ποτέ!