0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ariadni@ στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 11:40:14 pmσυμφωνω. θεωρω ότι καποια μαθηματα εκλεισαν από τους παλιους δηλ. αυτοι που ξεκινησαν το προηγουμενο τετραμηνο το μαστερ γιατι θυμαμαι που μια κοπελα ελεγε οτι ηδη απο τις 20κατι γεναρη δηλωναν μαθηματα.Δηλαδή? Άτομα προηγούμενων τετραμήνων?Αν -λέω εγώ τώρα- δώσουμε την προκαταβολή του καλοκαιρινού εξαμήνου (500 ευρώ) από τώρα, θα μπορούμε να κλείσουμε κπα μαθήματα που θέλουμε? Εγώ θέλω 2 συγκεκριμένα..!
συμφωνω. θεωρω ότι καποια μαθηματα εκλεισαν από τους παλιους δηλ. αυτοι που ξεκινησαν το προηγουμενο τετραμηνο το μαστερ γιατι θυμαμαι που μια κοπελα ελεγε οτι ηδη απο τις 20κατι γεναρη δηλωναν μαθηματα.
μηπως πρεπει να παιρνουμε στο ιδιο τηλεφωνο ολοι για να διαμαρτηρηθουμε σχετικα με την Θεσσαλονικη???
Δεν ανέφερα ποτέ τη λέξη "κλειδώνουν". Σε κάποια μαθήματα συμπληρώθηκε ο αριθμός των φοιτητών που μπορούσαν να δεχτούν και αναγκαστικά διαλέξαμε κάποιο άλλο. Σε σχετική μου ερώτηση πάντως αν ένα μάθημα θα προσφερθεί και σε επόμενο τετράμηνο μου απάντησαν θετικά. Ελπίζω να ισχύσει η απάντησή τους.
Παράθεση από: synekatbo στις Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:31:23 pmΔεν ανέφερα ποτέ τη λέξη "κλειδώνουν". Σε κάποια μαθήματα συμπληρώθηκε ο αριθμός των φοιτητών που μπορούσαν να δεχτούν και αναγκαστικά διαλέξαμε κάποιο άλλο. Σε σχετική μου ερώτηση πάντως αν ένα μάθημα θα προσφερθεί και σε επόμενο τετράμηνο μου απάντησαν θετικά. Ελπίζω να ισχύσει η απάντησή τους.ευχαριστώ για την απάντηση ! θα παρω και τηλεφωνο να ρωτησω και τους ιδιους ..εμεις τωρα πρεπει να προσπαθησουμε να πιεσουμε για Θεσσαλονικη!!!