0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρωτιέμαι αυτοί που χαρακτήριζαν μπίζνα τα μεταπτυχιακά της Ιταλίας και της
Συμφωνώ απολύτως!Το 4000 δε θα μπορούσε να ήτανε πραγματικό. Πάντως στο πρώτο μεταπτυχιακό μου που ήτανε με φυσική παρουσία στην Αγγλία ήμασταν περίπου 100 άτομα συνολικά. Σκέψου πως αν στα 2 τετράμηνα είναι 200-300 άτομα, ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί για όλη τη χρονιά.Οπότε μιλάμε για καμιά 500αριά άτομα τουλάχιστον στο σύνολο για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του προγράμματος.Αρκετά μεγάλος αριθμός.
Καλημέρα! Είχε κανένας κανένα νέο σήμερα που υποτίθεται ξεκινάμε;; Κωδικούς, κατι;;;;
Παράθεση από: Marilou! στις Φεβρουαρίου 03, 2013, 01:05:17 pmΠαράθεση από: synekatbo στις Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:31:23 pmΔεν ανέφερα ποτέ τη λέξη "κλειδώνουν". Σε κάποια μαθήματα συμπληρώθηκε ο αριθμός των φοιτητών που μπορούσαν να δεχτούν και αναγκαστικά διαλέξαμε κάποιο άλλο. Σε σχετική μου ερώτηση πάντως αν ένα μάθημα θα προσφερθεί και σε επόμενο τετράμηνο μου απάντησαν θετικά. Ελπίζω να ισχύσει η απάντησή τους.ευχαριστώ για την απάντηση ! θα παρω και τηλεφωνο να ρωτησω και τους ιδιους ..εμεις τωρα πρεπει να προσπαθησουμε να πιεσουμε για Θεσσαλονικη!!!να στείλουμε ένα mail εκ μέρους αυτών που είναι απο Θεσσαλονίκη?με τα ονοματά μας απο κάτω...δεν φτάνει που περνουμε τα μαθήματα που θέλουνε, θα πληρώνουμε τα βιβλία να πάμε και Αθήνα?τόσα χρήματα θα πάρουν ας δώσουν και τίποτα στην Ελλάδα...
Παράθεση από: synekatbo στις Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:31:23 pmΔεν ανέφερα ποτέ τη λέξη "κλειδώνουν". Σε κάποια μαθήματα συμπληρώθηκε ο αριθμός των φοιτητών που μπορούσαν να δεχτούν και αναγκαστικά διαλέξαμε κάποιο άλλο. Σε σχετική μου ερώτηση πάντως αν ένα μάθημα θα προσφερθεί και σε επόμενο τετράμηνο μου απάντησαν θετικά. Ελπίζω να ισχύσει η απάντησή τους.ευχαριστώ για την απάντηση ! θα παρω και τηλεφωνο να ρωτησω και τους ιδιους ..εμεις τωρα πρεπει να προσπαθησουμε να πιεσουμε για Θεσσαλονικη!!!
Δεν ανέφερα ποτέ τη λέξη "κλειδώνουν". Σε κάποια μαθήματα συμπληρώθηκε ο αριθμός των φοιτητών που μπορούσαν να δεχτούν και αναγκαστικά διαλέξαμε κάποιο άλλο. Σε σχετική μου ερώτηση πάντως αν ένα μάθημα θα προσφερθεί και σε επόμενο τετράμηνο μου απάντησαν θετικά. Ελπίζω να ισχύσει η απάντησή τους.
ok στέλνουμε τα ονόματά μας σε πμ και προχωράμε το mail..να το στείλουμε σε κάποιον σύμβουλο?